Arkadas

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
36
Selamlar
Yarın en yakın arkadaşım evine cagirdi. 3 kız daha gelecek. O kizlarin tekiyle daha önce bu arada oturmuslugum var. İkisiyle yeni tanisacagim. Sorun şu ki,ben fal bakıyordum ve bazen çok ısrar ediyorlar ama artık bakmak istemediğimi rahatsız olduğumu soylecegim. Bu üç kızdan daha önce bahsettiğim olan kişiye de bakmıştım ama inanın artık günaha girmek istemiyorum. Ne demeliyim? Kırmadan,ısrar ettiklerinde?

Korkutuyorlar de

Artk sdece beni değil baktigim kişileri de rahatsız ediyolar .Tövbe ettim bakmam valla ısrar etmeyin de

Zaten bakmıyorum artık ama alınıyorlar işte. Hatta o kizlarin da beni çağırmak için arkadaşim ısrar ettiğini dusunuyorum

Hadi kahve yapalım derlerse yapalım valla iyi gider sohbet yanına ama baştan söyleyeyim fal falan bakmam sonra darılmaca olmasın ben artık bakmıyorum fala kimse ısrar etmesin lütfen deyin. Baştan tavrınızı koyun onların istemesini beklemeyin ki aslında hiç buluşmamanız daha sağlıklı değil mi şu sıra virüs falan ama illa da görüşecekseniz dediğim gibi yapmanız işe yarar diye düşünüyorum .

Sırf fal için geliyorsa arıyorsa gelmesin aramasın sinir oluyorum böyle insanlara içinden gelir bakarsın .. benim de öyle . . Öyle zaman oluyor ki nasılsın yazmadan kahvesinin resmini çekip yollulayanlar oluyor . Direk muhattapligimi kesiyorum sanki essegiyim mecburum !! Babasının usagimissin gbi davrananlar oluyor çok düşünme mahsus bakma herkese bak oylelerine bakma asıl

Evet aslında da kabul etmem belki bianlik davete geldi yani ben de bilmiyorum. Çok dikkatli olmak lazım arkadaşımla da aynı sitede oturuyoruz

Ben de deli oluyorum resmen. Artık keyfiye bakmıyorum. Eskisi gibi de değilim yani ayıp oluyor sürekli sürekli

Alınmak ne demek? Sizi sırf fal için çağırmalarına siz alınmıyorsunuz da onlar bakmadığınız için alınıyor?

Tövbeliyim, kendini camdan atsan gene bakmam dersiniz

Bence burada açıkladığınız gibi açıklamalısınız arkadaşlarınıza da. Kızlar eskiden fal bakardım ama artık bu yaptığım doğru gelmiyor. İnancım gereği bu durumun günah olduğunu öğrendim, bu konuda farkındalığım arttı. Bu yüzden artık buna devam etmek istemiyorum diyebilirsiniz. Arkadaşlarınız inancınıza saygı duymak zorundalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…