Arkadas

Fal deyince kızların gozu Bısey görmez. Buyuk ihtimal bunun hevesiyle gelıcekler kotu rüyalar gordum yemın ettım deyin en kotu

Yav gezmeye gitmeyip birileriyle görüşmeyince ölecek sanki bu insanlar, salgın var salgın bir de bilmediğiniz insanlarla görüşecekmişsiniz, çıkmayın evden fal sorununuz da olmaz.

Basit bi fal muhabbeti yüzünden girmeyeyim mi diyeceğim ama haklısınız evimde oturmam daha iyi bende pozitif çıktı derim
Bi haftadır çocuklarımla pencereden dışarıyı izliyoruz yapmayın lütfen ağrılarım var hastaneye gidemiyorum korkudan

Ciddimisiniz???
Fal zaten gunah o ayri dursun...
Sokaga cikma yasagi baslayacak nerdeyse millett koronavirusten kiriliyor toplanma ortam vs lutfen evinizde oturun rahatsizim deyin caniniz azicik kiymetli olsun....

Yahu evden cikmayin diyorlar ne buluşmasi ne kahvesi yapmayin yaa oturun evinizde

Ay valla söylüyorum direkt basım ağrıyor bakincadiyorum. Ki ağrıyor sanki kötü enerjisi ağırlığı üstüme çöküyor. Esniyorum kafam ağırlaşıyor resmen . Söyleyin sizde boşverin kirilmazlar falalddine atın diyorum

Artık bakmıyorum islamiyete göre uygun değil ve bu benim için önemli ısrar etmeyin derseniz anlarlar ,stres olmayın anlarlar merak etmeyin

Kardeşim virüs var allah aşkına az bi oturun evinizde ya allah allah ölü sayısı 2 olmuş hasta sayısı 191 hâlâ gezme tozma diyorsunuz ! Az duyarlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…