Artık kadına nasıl bi bıkkınlık geldiyse
Allah rızası için falan.
Tabii haklı hergün KK'da milyonlarca ''evde kaldım, beni kimse beğenmiyor, bana kimse bakmıyor'' konularını görmekten midemize öküz oturdu artık yeterrr
Kardesim gibi sevdiğim bir arkadasıma 30larında ve bekar. Görüntüye takık durumda. Evlenememesi depresyona sürüklüyor, Sürekli umutsuzluk, sinir. Huyu değişti, Ben de guvenilir uygun birileriyle arkadasa görüşme ayarlamak istiyorum. Çünkü kendine uygun eş arayan beyler var yakınlarımızda. Ama eşim karsı çıkıyor. Bu işlere bulaşma arada kalırsın tabiri caizse sorun olursa kabak senin basına patlar diyor haklı mı. Cok duzgun biri olsa da ben kefilim falan demem zaten sadece aracı oldugumu belirtirim. Arkadasım için de varsa yolsa tip fizik zaten. Sizce ne yapmalıyım
İste boyle araci olmak istemeyenler yuzunden evlenme sansimiz azaliyor .Anlasamazlarsa kimse sizi suclamaz hayir yapmis olursunuz umutsuzlara umut olursunuz .Cevrenizdeki yasi gelmis kizlari dusunun lutfen hepsi yuva kurmak cocuk sahibi olmak istiyor .Evlen demekle olmuyor iste birinin araci olmasi gereke biliyor herkesin sizler gibi cevresi olmayabilir.