haklı eşinKardesim gibi sevdiğim bir arkadasıma 30larında ve bekar. Görüntüye takık durumda. Evlenememesi depresyona sürüklüyor, Sürekli umutsuzluk, sinir. Huyu değişti, Ben de guvenilir uygun birileriyle arkadasa görüşme ayarlamak istiyorum. Çünkü kendine uygun eş arayan beyler var yakınlarımızda. Ama eşim karsı çıkıyor. Bu işlere bulaşma arada kalırsın tabiri caizse sorun olursa kabak senin basına patlar diyor haklı mı. Cok duzgun biri olsa da ben kefilim falan demem zaten sadece aracı oldugumu belirtirim. Arkadasım için de varsa yolsa tip fizik zaten. Sizce ne yapmalıyım
Ben de öyle düşünüyorum aslında. Tabi bazı annelerin evlatlarının evliliğine aracı olanlara beddualarını da duydum. Ama öyle bir aile değilKesinlikle tanistirmalisin. Mutsuz olacaklarsa seni suclayacak değiller kocaman insanlar sonuçta . Ya bence cevrenizdeki Bekarları evlendirme ye bakın toplum huzuru için ve Allah rızası için yapın bunu
Cok fenaAyy o çöpçatanlığı ben de yapmaya kalktım sizin düşündüğünüz gibi araci olduğumu tanışıp oluruna olmazina kendilerinin bakmaları gerektiğini söyledim ve aradan çekildim, rolüm bitmisti güya. Tabi ki öyle olmadı, anlaşamayıp yollarına baktılar ama arkadaş hala daha laf dokundurur "acı çektim bos yere senin yüzünden kııızz" diye diye kafamı gözümü yarar o taşlar. Hiicc karışma esin haklı.
Kardesim gibi sevdiğim bir arkadasıma 30larında ve bekar. Görüntüye takık durumda. Evlenememesi depresyona sürüklüyor, Sürekli umutsuzluk, sinir. Huyu değişti, Ben de guvenilir uygun birileriyle arkadasa görüşme ayarlamak istiyorum. Çünkü kendine uygun eş arayan beyler var yakınlarımızda. Ama eşim karsı çıkıyor. Bu işlere bulaşma arada kalırsın tabiri caizse sorun olursa kabak senin basına patlar diyor haklı mı. Cok duzgun biri olsa da ben kefilim falan demem zaten sadece aracı oldugumu belirtirim. Arkadasım için de varsa yolsa tip fizik zaten. Sizce ne yapmalıyım
Artık kadına nasıl bi bıkkınlık geldiyseKesinlikle tanistirmalisin. Mutsuz olacaklarsa seni suclayacak değiller kocaman insanlar sonuçta . Ya bence cevrenizdeki Bekarları evlendirme ye bakın toplum huzuru için ve Allah rızası için yapın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?