- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Ben varım birkaç ay önceye kadar 2 kedim vardı ama malesef birini kaybettim şimdi tek evlat sahibi kaldım. Ben kapalı tuvalet aldım fakat oğluşumun kapalı alan fobisi olduğu için red etti. Tepesini açmak zorunda kaldım. Tuvaleti kokmayan bir kedi istiyorsanız yolu kapalı tuvalet değil önce bunu söyleyeyim. 3 husus var dikkat etmeniz gereken:Kapalı kedi tuvaleti almayı düşünüyorum evinde kedi besleyen ve kapalı kedi tuvaleti kullanan var mı memnun musunuz koku yapıyor mu
Ben varım birkaç ay önceye kadar 2 kedim vardı ama malesef birini kaybettim şimdi tek evlat sahibi kaldım. Ben kapalı tuvalet aldım fakat oğluşumun kapalı alan fobisi olduğu için red etti. Tepesini açmak zorunda kaldım. Tuvaleti kokmayan bir kedi istiyorsanız yolu kapalı tuvalet değil önce bunu söyleyeyim. 3 husus var dikkat etmeniz gereken:
1.si topaklanan (asla silika değil) iyi bir marka kum alın. Ever clean önerimdir. 2.si mama seçimi aşırı derecede önemli. 5 yıldızlı bir mama kullanmıyorsanız ağır kokuyu önleyemezsiniz. Pro plan önerimdir. 3.sü de gün içinde sık sık mümkünse her yaptığında ama mümkün değilse günde 2 3 kez kum temizlenmeli. Haftada 1 kum kabı boşaltılıp yıkanmalı. Evimde kediye dair zerre koku olmuyor.
Ben varım birkaç ay önceye kadar 2 kedim vardı ama malesef birini kaybettim şimdi tek evlat sahibi kaldım. Ben kapalı tuvalet aldım fakat oğluşumun kapalı alan fobisi olduğu için red etti. Tepesini açmak zorunda kaldım. Tuvaleti kokmayan bir kedi istiyorsanız yolu kapalı tuvalet değil önce bunu söyleyeyim. 3 husus var dikkat etmeniz gereken:
1.si topaklanan (asla silika değil) iyi bir marka kum alın. Ever clean önerimdir. 2.si mama seçimi aşırı derecede önemli. 5 yıldızlı bir mama kullanmıyorsanız ağır kokuyu önleyemezsiniz. Pro plan önerimdir. 3.sü de gün içinde sık sık mümkünse her yaptığında ama mümkün değilse günde 2 3 kez kum temizlenmeli. Haftada 1 kum kabı boşaltılıp yıkanmalı. Evimde kediye dair zerre koku olmuyor.
İnsanın kokmadığını koku oluşturmadığını mı sanıyorsunuz bi hayvanlar mı koku oluşturuyorBir dönem besledim
Ek olarak kedi besleyen çok arkadaşım var , hayvan olan evde her türlü kökü oluşuyor maalesef
İçeriğin hangi kısmından bahsediyorsunuz tam olarak?Proplan benim kedim de yiyordu, evet tuvaletinde koku yapmiyordu ve kaliteli olduguna inaniyordum, savunuyordumama içerik kismini iyice okumak, bazi seyleri arastirmak lazim kafama bikac sonra dank etti yine de kucuk bir tavsiye olsun benim gibi bakmak isteyenlere
Onun disinda kesinlikle haklisiniz.
İnsanın kokmadığını koku oluşturmadığını mı sanıyorsunuz bi hayvanlar mı koku oluşturuyor
Bakmayı becerememiş olmayasınız?Bir dönem besledim
Ek olarak kedi besleyen çok arkadaşım var , hayvan olan evde her türlü kökü oluşuyor maalesef
İçeriğin hangi kısmından bahsediyorsunuz tam olarak?
Bunlar tüm kedi mamalarında olan içerik. Pro plan, hills ve royal canin içerik olan sorunu olmayan mamalar. Royal canini tuz oranı diğerlerine göre fazla diye tercih etmiyorum sadece. Merak ettim siz hangi markayı kullanıyorsunuz?pirinç, mısır gluten unu, kurutulmuş kanatlı proteini, mısır, buğday, hayvansal yağ,
Tahil dolu ve bu icerige sahip mamaya ben o kadar para vermeye devam etmek istemedim. Herkesin kendi tercihi elbette sadece arastirmak isteyen olur diye kucuk vir tavsiye verdim.
Bunlar tüm kedi mamalarında olan içerik. Pro plan, hills ve royal canin içerik olan sorunu olmayan mamalar. Royal canini tuz oranı diğerlerine göre fazla diye tercih etmiyorum sadece. Merak ettim siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Çok tüy dökme yapıyor diye duymuştum. Tüy dökme yaptı mı sizde?Evet malesef hemen hemen hepsinde var. Ben N&D tahilsiz paketlerden kullaniyorum uzun zamandir. Proplana vs gore bir daha iyi oldugunu dusunuyorum. Yeni cikan ocean pakette icerik olarak cok daha iyi.
Çok tüy dökme yapıyor diye duymuştum. Tüy dökme yaptı mı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?