arkadaşalr bakın hele:)

sultan37

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
73
0
6
Kastamonu
selam canlarım aranıza yeni katıldım fakat konuları okumak bilgi edinmek çok hoşuma gidiyor birşey soracagım çörekotu+bal+tarçın içip hamile kalan oldu mu eşim varikosel ona da takviyeler yapıyorum inşallah bu topik herkese hayırlı olsun hamile kalmak isteyen arkadaşlar vesile olsun birde nöbetşekeri ve damla sakızıyla arkadaşım hamile kaldı ilk denmesinde bunu deneyen arkadaşlar varsa bilgi verirse harika olur belki bizede bir umut olur

Tatlım hoşgeldin...nöbet şekeri ne ayol?? Hiç duymadım senin problem SAĞ MI SOL MU VARİKOSEL??:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sag da eşimin benim yumurtalıklar çatlamıyor :( niye kimse bir şey yazmıyor yav sayfayı yoklayın yorum atın canlar

cevapalarınızı bekliyorum kimse yok mu

Eşin için bir bilgim yok ama senin için şunu diyeyim Canîm testere dişli aslan pençesi çayı adet düzenliği yaptigi için, her ay yumurtlama sağlıyor, sabah akşam demleyip iç, bir de döylediğin karışimla hamile kalan var, adetin 2 günü başlıyosun, 15 gün bir tatlı kaşığı, Yumurtlama zamanı bırakmış oluyosun, eğer pkoluysan kist oluşumunu engellemek için soğan suyu içmelisin, bu saydıklarımin hepsi hamileliği kolaylaştırıyo, tabi taktir Allah tan 😊😊 her şey gönlûnüzce olsun...

Back
X