olur inşallah zamanı gelince.bi vakti zamanı vardır
arf hemen tanıtalım efenim,eksik kalmayayım.Buranın böyle şen şakrak olması öyle güzel ki.
Ben aranıza Konya'dan katılıyorum.Lise son sınıf öğrencisiyim.Şu aralar galiba depresyona girdim ve hiçbir şeyden zevk alamaz haldeyim.Konuşacak dertleşecek birine çok ihtiyacım var(zaten ne zaman olmadı ki)Hmm galiba çokça anlattım kendimi.
cümlemizinkini inşaallah olmayanada nasip etsin rabbim
benbir süre orda oturdum 2 yıl kadar
evet bir vakti var
daha yeni evliyim(bir yıl olacak yakında hala yeni evliyim diyorum)
nasip artık[/QU
demek rehber öğretmenisin ne güzel..sende çocuk isteyipte olmayanlardanmı yoksa düşünmeyenlerdenmisin canım???ben isteyipte problem olmamasına rağmen olmayanlardan maleseefff((
öyledir efenimmm pek akıcıdır tatlı kızlarla tatlı sohbetler başlığı oluncada gir orasıda öyle:))))bende yeni sayılırm 1haftalık bakma bilmiş bilmiş tavsiyeler sunduğma ...ahh canım kimin yokki demek konyalısın bende aslen tekirdağlıyım...neden kızzz hayırdır derdini söylemeyen derman bulamaz.....
evet bir vakti var
nasip artık[/QU
demek rehber öğretmenisin ne güzel..sende çocuk isteyipte olmayanlardanmı yoksa düşünmeyenlerdenmisin canım???ben isteyipte problem olmamasına rağmen olmayanlardan maleseefff((
daha tam anlamıyla denemiyoruz bebk için
ücretsiz izinlerin tam denk gelmesi için haziran gibi istiyorum
bakalım nasip
sen kaç yıllık evlisin
Ayy inanamıyorum tamda aradığım insansın diyebilirimÇünkü bende o tarafların insanlarıyla konuşmak,tanışmak istiyordum.Beklediğim kişide tekirdağlı idi zaten.Birşey sorabilir miyim sorun olmazsa acaba?Göçmen misin?
evet bir vakti var
nasip artık[/QU
degilse dogru zamanda olması gerektigindendir sıkma canını
niye sorun olsun şekerim eveet göçmenim yunan bulgar kırmasıı:))ozaman allah gönlüne göre verdi evli bekar yaş kaç kız??
daha tam anlamıyla denemiyoruz bebk için
ücretsiz izinlerin tam denk gelmesi için haziran gibi istiyorum
bakalım nasip
sen kaç yıllık evlisin
2.5yıllık evliyim çocuk çalışmalarım 1.5yılı geçkin süredir devam ediyor..ancak eşim ve bende bir problem olmamasına rağmen olmuyor bu ay ilaç tedavisine başladım hayırlısı bakalım çok istiyoruz...umarım senin durumun planladığın gibi hemen olur....sen kaç yıllık evlisin pekkala...
degilse dogru zamanda olması gerektigindendir sıkma canını
çok kafaya taktım aslında aynen dediğin gibi ama epey zaman oldu sabır durumu da malesef had safada aynen bekleyeceğiz artık bahçeşehir gelin olarak çıktığın yere geri dönmüşsün yani ne güzel yakın sayılırz...
2.5yıllık evliyim çocuk çalışmalarım 1.5yılı geçkin süredir devam ediyor..ancak eşim ve bende bir problem olmamasına rağmen olmuyor bu ay ilaç tedavisine başladım hayırlısı bakalım çok istiyoruz...umarım senin durumun planladığın gibi hemen olur....sen kaç yıllık evlisin pekkala...
en yakın zamnda olur inşallah canım
ben 9 aylık evliyim
aslında bir istiyoruz bir istemiyoruz
ne yapcaz bilmiyorum aslında bebk meselesini
Yaş 19(küçük müçük demezsiniz inşallah).Peki birşey daha sorayım:Türkçeden ayrı, bildiğin başka diller var mı?
en yakın zamnda olur inşallah canım
ben 9 aylık evliyim
aslında bir istiyoruz bir istemiyoruz
ne yapcaz bilmiyorum aslında bebk meselesini
inşallahh olur.. daha yenisin zamanında dolmuş bence düşün sonra benim gibi olan çok insan var problem olmamasına rağmen gebe kalamayan yaşın da müsait düşünmen gerekir artık bence........
inşallahh olur.. daha yenisin zamanında dolmuş bence düşün sonra benim gibi olan çok insan var problem olmamasına rağmen gebe kalamayan yaşın da müsait düşünmen gerekir artık bence........
evet haklısın
gel de bunu kocişe anlat
gerçi o da istiyor da ev alacağız evi alalım borçlarını biraz hafifletelim istiyor
o da haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?