Arkadaşı olmayanlar buraya.

öyledir efenimmm pek akıcıdır tatlı kızlarla tatlı sohbetler başlığı oluncada gir orasıda öyle:))))bende yeni sayılırm 1haftalık bakma bilmiş bilmiş tavsiyeler sunduğma ...ahh canım kimin yokki demek konyalısın bende aslen tekirdağlıyım...neden kızzz hayırdır derdini söylemeyen derman bulamaz.....

Ayy inanamıyorum tamda aradığım insansın diyebilirimÇünkü bende o tarafların insanlarıyla konuşmak,tanışmak istiyordum.Beklediğim kişide tekirdağlı idi zaten.Birşey sorabilir miyim sorun olmazsa acaba?Göçmen misin?

niye sorun olsun şekerim eveet göçmenim yunan bulgar kırmasıı:))ozaman allah gönlüne göre verdi evli bekar yaş kaç kız??

niye sorun olsun şekerim eveet göçmenim yunan bulgar kırmasıı:))ozaman allah gönlüne göre verdi evli bekar yaş kaç kız??

Yaş 19(küçük müçük demezsiniz inşallah).Peki birşey daha sorayım:Türkçeden ayrı, bildiğin başka diller var mı?

Yaş 19(küçük müçük demezsiniz inşallah).Peki birşey daha sorayım:Türkçeden ayrı, bildiğin başka diller var mı?

küçüksün aama idare edicez artıkyok babaanne dede baba ve anneleri ordan göçmen bu sebeple bilmiyorum ingilizcem fena değil sadece...öğrencisindr sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…