evet haklısın
gel de bunu kocişe anlat
gerçi o da istiyor da ev alacağız evi alalım borçlarını biraz hafifletelim istiyor
o da haklı[/QUO
kocişi işlemekte burda senin meziyetine girer şekerim:)))))ama evet oda haklı aslında önce garntiye almak lazım sonra masraflar katlanıyor kaldıkça kalıyor inşalla en kısa zamanda alırsınız leventte mi düşünüyorsunuz yine bu tarafları düşünmüyormusunz evler çok güzel burda çünkü hem fiyatlarda uygun.......
küçüksün aama idare edicez artıkyok babaanne dede baba ve anneleri ordan göçmen bu sebeple bilmiyorum ingilizcem fena değil sadece...öğrencisindr sanırım...
evet haklısın
gel de bunu kocişe anlat
gerçi o da istiyor da ev alacağız evi alalım borçlarını biraz hafifletelim istiyor
o da haklı[/QUO
kocişi işlemekte burda senin meziyetine girer şekerim:)))))ama evet oda haklı aslında önce garntiye almak lazım sonra masraflar katlanıyor kaldıkça kalıyor inşalla en kısa zamanda alırsınız leventte mi düşünüyorsunuz yine bu tarafları düşünmüyormusunz evler çok güzel burda çünkü hem fiyatlarda uygun.......
orası neresiydi
ümraniye taraflarında bakıyoruz
Eveet hemde bu pazar sınava girecek olan bir öğrenci..
orası neresiydi
ümraniye taraflarında bakıyoruz
beylikdüzü büyükçekmeceye yakın ama karşı düşünüyosunuz çok tezat ozaman evler büyük ve ferah siteleşmiş bir semt hep siteler mevcut fiyatlarda çok iyi o açıdan dedim ama uymaz sanırım....
tanıştıgıma çok memnum oldum iyi geceler size ben kaçıyorum malum yarın okul varda kızların
beylikdüzü büyükçekmeceye yakın ama karşı düşünüyosunuz çok tezat ozaman evler büyük ve ferah siteleşmiş bir semt hep siteler mevcut fiyatlarda çok iyi o açıdan dedim ama uymaz sanırım....
aslında aklımızdan geçmedi değil
akrabalarımız olduğu için ümraniyeyi düşündük
sizin kendi eviniz mi oturduğunuz ev??
evet kendi evimiz....
Geçmiş olsun canımregl mi oldun
*rüzgargülü geçmiş olsun. konulardan baya uzak kaldım =)
evet bitanemnapiosunn ozledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?