Arkadaşı olmayanlar buraya.

ayy hayatım napimm sigarayı bıraktım bugünnn iyi gidiyorum bakalım artı diyetimin de 4. günüdeyimm

iyi yapmissin canim icme bidaha bende icerdim ama 2 senedir icmiyorum.. zararlari cok bir dumanin esiri olma..kac kilosun canim sen boyunla kilon nasil bakiyim

iyi yapmissin canim icme bidaha bende icerdim ama 2 senedir icmiyorum.. zararlari cok bir dumanin esiri olma..kac kilosun canim sen boyunla kilon nasil bakiyim

163 boy kılom da 54 55 sanırım ama bende çok duruyor kalçam kocamanmış gibi oldu ondan dedim kendimi bir forma sokayım kalçam güzel dursun hem benimki şişko diye dalga geçiodu

Sigara mı aman allahım benden uzat tut kokusu nefes darlığı yapıyor bende ya sizde. Ama hiç kullanmadım kullanmakta istemem

163 boy kılom da 54 55 sanırım ama bende çok duruyor kalçam kocamanmış gibi oldu ondan dedim kendimi bir forma sokayım kalçam güzel dursun hem benimki şişko diye dalga geçiodu

boyunla kilon fena degilmis ama 50 olsan yeter sana..

Sigara mı aman allahım benden uzat tut kokusu nefes darlığı yapıyor bende ya sizde. Ama hiç kullanmadım kullanmakta istemem

evet bendede oyle babam gunde 3 paket icerdi evlenmeden once nefesim daralirdi dumandan simdi esimde icmez ben de allahtan babamda birakti

vala 7 yıldır içiyordum. hiç bir zaman bırakmak gibi bir niyetim olmadı dün birden brakcam dedim

canım vala ben 49-50 arasıydım hep ne zman su çalısmaya basladım.işim de masa başı maalesef hiç kalkamıyorsun yerinden 8 saat boyunca ee bir şeyler ye iç otur kilo aldım malsf

temem hayatım bir de lahana suyu diyorlar zayıflatıyormus.onu duydum:44:

evet canim ama migden kaldirmaz ki kendine eziyet etme zayiflamak icin lahana suyuyla tiksinirsin greyfurt suyunu dene bide yediklerine dikkat edersen veririsin bir anda zayiflama yavas yavas verki kalici olsun hizli kilo kaybedenler geri aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…