*
tskler canim hosgeldin
ayy hayatım napimm sigarayı bıraktım bugünnniyi gidiyorum bakalım artı diyetimin de 4. günüdeyimm
hoşgeldin leylacımm nasılsınhoşbulduk ben Leyla
hoşbulduk. teşekkürler ii sen nasılsınhoşgeldin leylacımm nasılsın
iyi yapmissin canim icme bidaha bende icerdim ama 2 senedir icmiyorum.. zararlari cok bir dumanin esiri olma..kac kilosun canim sen boyunla kilon nasil bakiyim
hoşbulduk. teşekkürler ii sen nasılsın
163 boy kılom da 54 55 sanırım ama bende çok duruyor kalçam kocamanmış gibi olduondan dedim kendimi bir forma sokayım kalçam güzel dursun hem benimki şişko diye dalga geçiodu
Sigara mı aman allahım benden uzat tut kokusu nefes darlığı yapıyor bende ya sizde. Ama hiç kullanmadım kullanmakta istemem
boyunla kilon fena degilmis ama 50 olsan yeter sana..
[ı]evet bendede oyle babam gunde 3 paket icerdi evlenmeden once nefesim daralirdi dumandan simdi esimde icmez ben de allahtan babamda birakti [/ı]
Sigara mı aman allahım benden uzat tut kokusu nefes darlığı yapıyor bende ya sizde. Ama hiç kullanmadım kullanmakta istemem
kimseye tavsiye etmem. Yaw bnm boyum 1.67 kilom 61 ama herkes zayıfsın dio sizce ??
kimseye tavsiye etmem. Yaw bnm boyum 1.67 kilom 61 ama herkes zayıfsın dio sizce ??
canım belki sende kemik ağırlığı vardır. Maşallah bende kemik yok da et dolu
hedefim de 49 50 olmak işte hayatıminşallah görcezz bakalım
hafta sonu bant siparisi vericez bende disari cikamiyorum o sekilde halledicem yuryus olmazsa olmaz valla.. zayiflamak istiyosan greyfurt suyu ic hayatim sabahlari
temem hayatım bir de lahana suyu diyorlar zayıflatıyormus.onu duydum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?