Arkadaşı olmayanlar buraya.

evet canim ama migden kaldirmaz ki kendine eziyet etme zayiflamak icin lahana suyuyla tiksinirsin greyfurt suyunu dene bide yediklerine dikkat edersen veririsin bir anda zayiflama yavas yavas verki kalici olsun hizli kilo kaybedenler geri aliyor

ok canım benim sağol

off cok agriyo karnim ya isleri nasil yapicam ben baliklarimin suyunu degistirmem lazim bide

geç oldu güç oldu ama sonunda bir arkadaşım oldu.umarım geçici olmaz temkinli davranıyorum bu konuda çünkü hep güvendiklerimden kötülük gördüm artık buna izin vermeyeceğm.

Son düzenleme:
kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

off cok agrili regl oluyorum ya anami ozledim olsada bana sicak bi corba yapsa

Merhaba gül,merhaba candan,merhaba tuçe.... ve diğer arkadaşlarım merhaba.... İyi pazarlar nerelerdesiniz bakalım,bir haftadır girememiştim bende...Nasıl gecıyor haftasonunuz,neler yapmaktasınız bakalım...evlıler bekarlar :) bende bugun çok güzel elmalı pie yapıyorum çağla şikelin reklamındakinden çok canım çekti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…