Arkadaşı olmayanlar buraya.

şu güzelim havada çıkıp gezecek tek bi arkadaşım bile yok

ya nefret ettırdıler bu ınsanlar kendılerınden kıme güvensem artık şaşırdım.arkadasım resmen benı kandırdı.yalnız kalmak en ıyısı bosverın arkadası falan.

selam arkadaşlar... bi ara ben de buraya çok takıldım... hala da çok arkadaşım olduğunu söyleyemem ama hamileym ve hamilelerle takılıyorum son zamanlar.... hamilelik çok güzel ve heyecan verici bişi.... hepinize hayatınızda sizi mutlu edecek heyecan sevinç verecek şeyler diliyorum Allah tan......

arkadasımla çok ilgilensem afedersiniz kıçı kalkarr hiç ilgilenmemm aramam sormam o ararr yeter yaa bu çark nereye kadar böyle döncekkk gerçekk samimiii beklentisizz arkadaslık istiyorummm=((

pekii ne yapmak lazımm bunlara boyun eğmektense yalnız kalmak en güzeliii ama nereye kadarrr=(

benim için dont problem canım zaten akşama kadar çalışıyorum şehir dışında olduğum için çok sewdiğim arkadaşlarım orda kaldı bikaç çocukluk arkadaşım var onlar da menfaat peşinde kız kardeşim var ama o da öyle aman gezeyim falan demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…