Arkadaşı olmayanlar buraya.

benim de hiç arkadaşım yok. sadece üniversiteden arada telefonla görüştüğüm arkadaşlarım var... sorun şu ki aptal insanları, kendilerini dış görünüşüyle belli etmeye çalışan insanları, çıkar çatışmaları yapan insanları sevmiyorum sevemiyorum.. ve ne zaman arkadaş edinmeye kalkışsam hep böyle sorunlar oluyor kendimi çekiyorum geriye... ama yaşım ilerledikçe başka insanlarla anlaşamadığı görüp kendimi tanıdıkça daha rahat davranmaya başladım hayata karşı. kendimi tanıyorum ve ne arkadaş edinmek için çabam var ne de o arkadaşlıklarda çıkabilecek sorunları kaldırabilecek bir bünyem....
aslında olsa şöyle her şeyimi paylaşabilecğim beni sadece arkadaş olarak görecek kıskanç olmayan AÇIK SÖZLÜ VS. mutlu olurum ama olmadığı için de mutsuz değilim... napalımm böyleyim. sevgilim var onla her şeyimi paylaşıyorum. geziyorum kpss calısıyorum film izliyorum kitap okuyorum kardeşimle geziorm
ama olursa benim kafamdan 22 yaşındayım izmirdeyimm ama sık sık edirne ye gidiyorum sevgilim orda arkadaş olabiilirizz:):) tekliflere açığımm ççç

hep sevgili bulma sitesi olacaka degil ya :) arkadasda bulabilirsin pekala

ahh canım bende aynı durumdayım. bende okulları farklı şehirlerde okuduğum için bütün arkadaşlarım şehir dışında . bende senin gibi sadece sevgilimle zaman geçiriyorum onunla geziyorum vakit geçiriyorum ama o da okul mevzusundan dolayı şimdilik şehir dışında onun dışında patlıyorum evde
buarada bende izmirdeyimmm

evet belki üniversiteyi izmir de okusaydık daha cok arkadaş edinebilirdik... gerçi ben çok meraklı değilim çok arkadaşım olmasına. 1 tane olsun öz olsun daha iyi...... ayy cok sevindim izmir de olmana neresindesin ben bornova dayım cnm...... :)

aynen tatlım bende öyle düşünüyorum 1 tane olsun herşeyimi paylaşayım gezeyim takılayım :)
bende g.emirdeyim hayatımm :)

aynen tatlım bende öyle düşünüyorum 1 tane olsun herşeyimi paylaşayım gezeyim takılayım :)
bende g.emirdeyim hayatımm :)
biraz uzak bu tarafa. ama oraya yeni bi alışveriş merkezi açıldı çok mrk ediyorum gelicem bi gün inş....kaç yaşındasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…