Arkadaşı olmayanlar buraya.

s.a bende uzun zamandır girmedim bi merhaba diyim belki bi arkadaşm olur :)

bence kızlar gerçek manada kimse kimseyle arkadaş dost olamıyor ben artık iyice ümidi kestim böyle iki kavram gerçekten yok diye düşünüyorum

katılıyorum valla...

bir de genelde gerçek arkadaşlık lisede üniversite oluyor.. o zaman buldun buldun. yoksa biraz zor.

hele çocuğunun okulundan, iş yerinden filan mümkün değil arkadaş filan olmuyor

benimde çok arkadaşım yok
liseyi başka şehirde üniversiteyi başka şehirde okuduğum için malesef bütün arkadaşlarım farklı şehirlerden.
aynı şehirdeki dertleşeceğim gezip eğleneceğim arkadaşlarımda çalışıyorlar . pöfffff çok sinir bozucu birşey.
şimdiki kafam olsa liseyide üniversiteyide kendi yaşadığım şehirde okurdum

kısmet canım yaaa...

yaşadığım şehirde lise üniversite okudum.. ama şimdi yaşadığım şehirden taşındım.. o kadar yalnızım ki..4

üstelik hiç akrabamız da yok burada. o kadar özeniyorum ki evi misafirle dolup taşanlara

ahh ahh bende
bizimde burda hiç akrabamız yok arkadaşta yok evde yalnızlıktan çıldırıcam yakında valla .
bende çok özenirim evine sürekli misafirler gelenleri

Arkadaşlar ben bir fikir verecem. Bu c.tesi yada pazar günü İstinye Park'ta buluşalım mı?
Hangi gün uyuyorsa o gün buluşalım...

Bu arada burda arkadaşım yok arkadaş olmak isteyenler eklesin falan yazıyor ama ekleyince bir kelime laf etmiyorlar. Anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…