kız lafta kalmasın arkadaşlık eklede yazışalım
İstanbul'a geldiğimden beri 1 tane bile arkadaş bulamadım. satıcı arkadaşım olmaktansa hiç olmasın daha iyi.. üniv.deki arkadaşlıklarda anlatıldığı gibi olmadı zaten, en azından ben öle arkadaşlarla karşılaşamadım
aynıyız canım ve bu inanılmaz sıkıcı bi durum malesf(
birde su var.ortaokuldan kankamla geziyorduk .aa nekadar güzel cantan var demistim.bana versene dedim.hayir dedi.ozaman bana sat dedim.yine hayir dedi.cok begenmistim yoksa demem...hayir dedi elimden aldi cantayi.sonra benim cantami karistirdi.kendime severek aldigim süsü almak istedi.evet kücük bisi belki ama hayir dedim.israr etti...tepkimi koyunca vazgecti.hediyeyi kim sevmez ? buzaman kadar hicbir arkadasim bana bir hediye almadi .yemin ederim.ister istemez arkadaslarimdan hediyeler bekliyor insan.ama hepde onlar bendne bisiler bekliyorlar.benim esyalarimi benden izinsiz aliyorlar.bunlardan biri orta okuldaki digeri lisedeki kankam.dogum günüm geldi .kurstaki arkadaslarimdan sadece bir tebrik geldi.(olabilir dimi,ama ...)o gün ablalar gittim.daha yeni tanistigim bu kisiler .bana hic mecburiyetleri yokken pasta yaptilar gece vaktinde.hediye almadik diye cok üzüldüler.neyse aradan 1 ay gecti.baska bir arkadasin dogum günü var.hepimizde ayni tarihte tanismisiz,.sadece ben 1 hafta gec.hani grublasmada yok hepimizin arasinda.gitmisler o arkadasa pasta almislar,tahtaya dogum günün kutlu olsun yazmislar vs.simdi belki size göre abartilcak bisi degil ama .niye baskalarina böyle yapilirken ben kenardayim bana yapilmadi diye soruyorum..hani oldugum ortama uyum saglayan sevilen gülen sakalasan biriyim.kimseye kötü söz söylemem.sorun benim herseyi gözümde büyütmem fazla deger vermemmi?yoksa sectigim arkadaslardami?
insanlar yalakatiplerden hoşlanıyor sürekli onları şımartan öven vs.böyle olamadığım için etrafımda fır fır dönülmüyor galibasen de de durum aynı diye düşünüyorum
Bende yalnızım karar verdim kimseyle arkadaş olup dertleşmiyecem Burdaki arkadaşlar bana yeter
sen yine de bakma bizim karamsar konuşmalarımıza, bul bi arkadaş, yeri geliyo insan çok arıyo yanında bi arkadaş..
anlıyorum canım ama yine de pes etmemelisin herkes de kötüdür diye bişi yok.. en azından ben buna inanmak istiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?