Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben22 yaşındayım yaşıtım olan kuzenimle birlikte büyüdük en zor zamanlarımızı birlikte atlattık her şeyimi paylaştım onunla,sırlarımı...ortaokulda aynı sırayı paylaştık kopya çektik sınavlarda birlikte aynı çocuktan hoşlandık..:)kardeşimden ötesin dedim ona her zaman nasıl oldu hala inanamıyorum.kabullenemiyorum olanları.oldum olası ben kuzenimden biraz daha başarılıydım okul hayatımda.ama oda her zaman daha şanslıydı benim sahip olmak istediğim ne varsa hep önce o sahip olurdu en basitinden bilgisayar:)çocukça gelebilir ama 20 yaşından sonra evine bilgisayar alınmış biri olarak yokluğunun zorluğunu hissettim gerçekten arkadaşlar beni anlayan vardır aranızda..zaman zaman akrabalarım beni onun yanında övüyorlardı o zamanlar tatlı bi kıskançlık(belki bana göre tatlı) olduğunu hissediyordum.bir buçuk yıl kadar önce adliyede zabıt katipliği sınavlarına girdik ikimizde.o karabükte oturduğu halde sınava girmek için erkek arkadaşının abisinin gardiyan olarak çalıştığı adliyede erkek arkadaşıyla beraber girdi.şu 3 dk da 90 kelime hikayesini bilirsiniz sınavda yazınca geçiliyo ben onu yazamadım elim ağırdır zaten benim.onunda eli ağırdır ama benim kadar değil o 90 kelimeyi geçmiş:)annesinin söylediğine göre sınavda yazılacak metinin kopyalarını kuzenime ve erkek arkadaşına birileri vermiş metni bildikleri içinde yazmışlar neyse bunlar 2 ay sonra sınava girdikleri adliyede 4b li olarak işe başladılar.1 hafta kadar sonra kadro geldi ve kadroya geçtiler.1 ay sonra evlenmeye karar vermişler kuzenim bana bunu söylememişti.annesi anneme söylemiş ve annesi bukadar çabuk evlenmesini istemediğini söylemiş ayrıca erkek arkadaşı yaşça büyük olduğu için (kuzenim:20 sevgilisi:28) anneme kuzenime akıl vermesini söylemişti annesi.annemle kuzenimin öyle bişey yapmayacağı konusunda ısrar ettim inanma onlar yanlış anlamıştır dedim tartıştık hatta biraz..kuzenimi aradım olanları anlattım senin hakkında böle konuşuluo bak dikkatli ol ben o yanlış bişi yapmaz dedim..die anlattım olanları oda hiç renk vermedi..sinsii..1 ay sonra nişanlandı.ve nikah tarihi alındı tabi herkes şüphelendi bu ne acele bi anda ailesi karşı çıkarken die düşündü akrabalarımız.bende şaşırdım.kuzenimede sanırım bu konuda eleştiri gelmişki oda kendi paççasını kurtarmak için benim ona verdiğim bütün sırlarımı anlatmış akrabalarım öğrenmiş bende babamdan duydum bir sırrımı ki o şekilde öğrendim...ona okadar kırıldımki 2 aysonra düğünü oldu gitmedi. ama telefonda tebrik ettim.annemle kardeşim gitti zaten düğüne.1ay sonra hamile kaldı beni aradı müjde verme bahanesiyle benim evde kaldığımı ima eder sözler söyledi erkek arkadaşınla ne evlenmicenmi dost hayatımı yaşicaksın gibi seviyesiz kelimelerle dahada soğuttu.ve bidahada konuşmadık yaklaşık 5 aydır falan ne o arıo ne ben.okadar sevdiğim insan nasıl böle düşman olabildi ben ne yaptım ona?sadece ahmak gibi güvendim.hayal ettiğim herşey onun oldu hayatındaki herşey nasıl bukadar harika inanamıyorum okadar rast gidioki işlerierkek olcakmış çocuğuda..hep hayal ettiğim gibi..kaderime isyan etmek istemiyorum arkadaşlar normalmi nolur cevap verin

Bazıları doğuştan şanlı oluyor canım. Naparsın. Ama gün gelir seninde herşeyin yoluna girer. Ama kuzenin ayıp etmiş. Siz arkadaştan öte akrabasınız birde. Yaptıkları ayıp. Sen ona güvenip sırrını vermişsin. ne demişler. Söyleme sırrını dostuna söyler dostuna diye. Hem 5 parmağın 5 ide bir değil. O öyle yaptı diye başkaları da yapacak değil. Boşver demekki hayatta sana yararı yok, bunlarla gerçek yüzünü öğrenmiş olmuşsun. O seni kaybettiğine yansın. İlla ki gün gelir sana işi düşer.

inşallah canım çok saol.gerçekten başıma gelenleri kısaca anlatmaya çalıştım yoksa daha neler olmuştu...çok kalbim kırıldı bi düşünsenize en iyi dostum hayattaki tek sırdaşım ya onun için karşıma almayacağım kimse olamazdı..ne kadar safım inanamıyorum.herşeyinin bukadar yolunda gitmesini anlamıyorum ayrıca ben bukadar mükemmel sıralanmış bir hayat akışını kimseden duymamıştım:)yatsın kalksın şükretsin haline diycem de hiçte önem vermez o böyle şeylere neyse Allah a havale ediorum artık en doğrusunu o bilir.bu kırgınlığımı paylaşacağım kimse yoktu o yüzden size anlattım.beni anlayıp destek olan arkadaşıma teşekkür ederim zira bi başıma kalınca insan kendinide sorguluo acaba ben bi hatamı yaptım ne yaptım die.ama ayıp edenin o olduğunu duymak kendimi biraz ii hissettirdi.öptmmm

bu zaman kadar kız arkadşlarım dostlarım oldu sandım ama malesf.. güzelseniz ya da başarılıysanız her zaman kıskanılırsınızz ben bunu anladım... kardeşim dostum dedigim kızı sevgilimle yakaladım... cok şeyler yaşadım ki gözümün önünde agladı kardeşim alkollüydüm dedi :S kınuşmadım tabiki.. başka bi kız arkdşm oldu 3 4 sene kardeşm gibiydi. o da aynısını yaptı ve sevglime nazmı güzel ben mi güzelm ayrılın demiş gizli gizli takılalım anlycaınız ya dünyada temz kız kalmadı ya da tüm pslkleri ben çekmişim... 3 4 senedir hiç arkdşm yok ne erkek ne kız kmseye güvenim yok ve moralm o kadr bozkki ((( antidepresanlar falan kullanıorm herkes cok güzel kızsın neden sevgln yok neden kmseyi istemiyosn neden arkdsın yok diyo.. ama her şey güzellk degil özgüvenim gitti insanlara da güvenim gitti.. bana deger verenleri bile göremiorm su an istemıorm kmseyi nereye kadar yalnızlgm devam edicek hiç bilmıorm

aynıyız canım ve bu inanılmaz sıkıcı bi durum malesf (

of off:26:
dogup büyüdügüm yerde bir arkadasim vardi.12 yil ayni mahalldede büyüdük.bu 12 yil icinde evet belki kizmisimdir ona,kirilmisimdir ama okadar.sadece 1 defa küstük.ve bu küslük 3 ay sürdü.bugünkü gibi hergün küsüp barisilan arkadasliklardan degildi.sonra baska bir sehire tasindik felan filan.orta okulu bitrdim liseye basladim.cok yakin 2 kankam vardi.iyiydik.ama gel görki ;bilmiyorum benmi cok hassasim habire saka yapip beni kiriyordu.düsününki sevdigim biriyle daha baslamadan bitmis olan iliskinin ardindan bana onun adina mesaj cekti.ve bana ümit verdikten sonra,saka saka dedi.nasil bir arkadastir bu? neyse affettim.yurt disina gecici olarak geldim.tatilde gittim görüsmeye.benim giyiyimi elestirdi,zorla bisi aldirmak istedi.annem babamin yapacagi seyi yapmaya calisti.sözde beni korumaya calisiyor ama kendi hayatinda olamyacak seyler yapiyordu ben söyledigimde ise ben biliyorum ama yapmak istiyorum senin karismaya hakkin yok dedi.bende dayanamdim artik ve artik senin istedigin sekilde hicbirseye karismiycam deyip bitirdim.suan arkadaslarimla sadece facede görüyorum.belki 2kisiyle görüsüyorum.

suanda kursa gidiyorum.daha önceden tanidigim bir arkadas var. diger arkadaslarla felanda samimi olduk.yakin zaman icinde.yine face üzerinde bir grubta bisiler üzerine konusuluyordu.tanimadiigmiz kisilerle ve onla konusuluyordu.sürekli beni renciden edici mesajlar yaziyor.cok bilmis hareketler yapmaya basladi.habire laf cakiyor baskalrinin oldugu ortamda.biktim artik yemin ederim.kursta konusmuyorum artik.oda yanasmiyor.bilmiyorum ben yanasmiyorum diyemi,yoksa odami olmayan seye kirildi..napicami sasirdim artik.herkes laf koyuyor.birde su var.bu kizi öyle cok sevmem normal arkadas yani.ama facede kurulan grublarda kiminle 1 2 kelime konussa kanka gibi hemen samimi oluyor,bizi adam yerine koymuyor ve daha yeni tanistigi kisilerin yaninda rencide ediyor.hayir yüzüne vurayim diycem bu yaptiklarini ama ben kizinca ,sinirlenince bile aglayan biriyim.köpürürüm.
napmaliyim sizce.bana bir akil verin.sorun bendemi?yoksa hep kendini bilmis ,baskasinin sözüne aldirmayan dedigim dedik kisilere mi rast geldim?:18: yani yasitlarimdan böyle olunca bende hep kendimden büyük ablalarla konusuyorum.her nekadar memnunda olsam yasitim gibi rahatca anlatamiyorum bisileri.

birde su var.ortaokuldan kankamla geziyorduk .aa nekadar güzel cantan var demistim.bana versene dedim.hayir dedi.ozaman bana sat dedim.yine hayir dedi.cok begenmistim yoksa demem...hayir dedi elimden aldi cantayi.sonra benim cantami karistirdi.kendime severek aldigim süsü almak istedi.evet kücük bisi belki ama hayir dedim.israr etti...tepkimi koyunca vazgecti.hediyeyi kim sevmez ? buzaman kadar hicbir arkadasim bana bir hediye almadi .yemin ederim.ister istemez arkadaslarimdan hediyeler bekliyor insan.ama hepde onlar bendne bisiler bekliyorlar.benim esyalarimi benden izinsiz aliyorlar.bunlardan biri orta okuldaki digeri lisedeki kankam.dogum günüm geldi .kurstaki arkadaslarimdan sadece bir tebrik geldi.(olabilir dimi,ama ...)o gün ablalar gittim.daha yeni tanistigim bu kisiler .bana hic mecburiyetleri yokken pasta yaptilar gece vaktinde.hediye almadik diye cok üzüldüler.neyse aradan 1 ay gecti.baska bir arkadasin dogum günü var.hepimizde ayni tarihte tanismisiz,.sadece ben 1 hafta gec.hani grublasmada yok hepimizin arasinda.gitmisler o arkadasa pasta almislar,tahtaya dogum günün kutlu olsun yazmislar vs.simdi belki size göre abartilcak bisi degil ama .niye baskalarina böyle yapilirken ben kenardayim bana yapilmadi diye soruyorum..hani oldugum ortama uyum saglayan sevilen gülen sakalasan biriyim.kimseye kötü söz söylemem.sorun benim herseyi gözümde büyütmem fazla deger vermemmi?yoksa sectigim arkadaslardami?

insanlar yalakatiplerden hoşlanıyor sürekli onları şımartan öven vs.böyle olamadığım için etrafımda fır fır dönülmüyor galiba sen de de durum aynı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
nedense arkadaşsız kalanların çoğu aynı dertten yakınıyo..kimseye bi kötülüğümüz olmadığı için sevilmiyoruz nedense.. her kazık yiyişimde aynı şeyi söylerim 'artık bende kötü olcam' diye, ama olmuyo.. böyle insanlar arkadaş aramıyo, kuyusunu kazacak insan arıyolar..

insanlar yalakatiplerden hoşlanıyor sürekli onları şımartan öven vs.böyle olamadığım için etrafımda fır fır dönülmüyor galiba sen de de durum aynı diye düşünüyorum

aslinda cok sevdigim arkaslarima sevgimi belli ediyorum.gidip sariliyorum.seni seviyorum diyorum.ama o kisi icin yine normal arkadasim.dostu olamamisim ama yalandan seviyormus gibi yaparsam etrafimda olurlarmi diyosun yasasin yalakalik

21 yasındayım cevremde bir ton arkadasım var ama dost sayılıdır :) tek dostum var yası benden küçük ama kafası olgun zevklerimiz uyuyor onu çok seviyorum kardeşim olsa bu kadarsevmezdim herhalde kardeşten de öte bişiy kendisiiii bu foroumu görünce yazımm dedimm arkadas dost dediğim herkesten kazık yemişimdir az insan çok huzur yeni felsefem bu benim <3

sen yine de bakma bizim karamsar konuşmalarımıza, bul bi arkadaş, yeri geliyo insan çok arıyo yanında bi arkadaş..

Beni çok kullandılar iyi günde hep varlar kötü günde kimse yok ben sadece arkadaslarım deyil bütün aylemdemde soğudum aksama kadar evdeyim hastane dışında hiç bir yere gitmem işim vitrimi Mete takılıyorum yetiyor bana ben burda sıkıntılarımı anlatıyorum kimse kuyumu kazmıyor herkes yardımcı oluyor bu bana yeter

anlıyorum canım ama yine de pes etmemelisin herkes de kötüdür diye bişi yok.. en azından ben buna inanmak istiyorum :44:

anlıyorum canım ama yine de pes etmemelisin herkes de kötüdür diye bişi yok.. en azından ben buna inanmak istiyorum :44:

benm sevglm bile yok o olsa en azından o da bi arkadş ama herkese güvenimi yitirdim malesf (

bazen sevgilinin yetmediği zamanlarda oluyo canım, bende kimseye güvenemiyorum ama yine de yeni tanıştıklarıma bi şans veriyorum, hele ki onca kazık yememe rağmen. böyle paranoyakta yaşanmaz.. sana hemen güven demiyorum sadece arkadaşlıklarına zaman ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…