Arkadaşı olmayanlar buraya.

aaah aah bi bilseniz Allah sizi inandırsın çin işkencelerini geçti :s zoretanin diye bi ilaç kullanıyo Allahım kız dengesizleşti her seye bağırıyo çağırıyo çekmek zorundayım onu offf yaa :s işin şakası da o varya o bi bi bi bitane yaa çok seviyorum o cadıyı şu ilacı da kullanmasaydı iyiydi

ee madem arkini seviyon bize niye şikayet ettin

Benimde hiç arkadasım yok aslında dostum yok desem daha mantıklı bi tane vardı 6 senelik bana yalanlar söyledi saçma sapan sanırım psikolojik problemleri var bilmiyorum onlardan sonra uzaklaştım mesafe koydum bazen ağladığım bile oluyo bu yüzden kendimi cok yalnız hissediyorumm

canım anlıyorum seni arkadaş çoktur ama dost gerçekten gereklidir insana bizde burdan dost oluruz sana

Son düzenleme:
canım anlıyorum seni arkadaş çoktur ama dost gerçekten gereklidir insana bizde burdan dost oluruz sana
teşekkür ederim kkda olmasa ne yapardım bilmiyorumm bazen kendimde hata arıyorum acaba bendemi sorun var diye bulamıyorum kendimde sorun ama yalana tahammülüm yok özellikle gereksiz ve saçmaysa

yalan nefret bişey salak mı yazıyor acaba anlımızda anlamıyorum yani çok rahat yalan söyleyip insanı salak yerine koyanlardan nefret ederim

teşekkür ederim kkda olmasa ne yapardım bilmiyorumm bazen kendimde hata arıyorum acaba bendemi sorun var diye bulamıyorum kendimde sorun ama yalana tahammülüm yok özellikle gereksiz ve saçmaysa

evet canım aynı şekkilde zaten çoğu dostluklar(!) çıkar üzerine kurulu şu zamanda bende tahammül edemiyorum

yalan nefret bişey salak mı yazıyor acaba anlımızda anlamıyorum yani çok rahat yalan söyleyip insanı salak yerine koyanlardan nefret ederim
aynen öyle ama arkadasımın söyledikleri okadar gereksizki birisini anlatayım mesela..Biriyle çıkıyomuş arkadaşının eski nişanlısı oluyo ama çıktıgı kişi bunu bana söylemedi zaten söyleyip söylememesi okadar önemli değil bana bi subayla çıktığını 7 milyar maaşı oldugunuu 14 subatta geleceğini cok zengin hayat yaşayacağını cocugn ona söylediği sözleri vs vs anlattı durdu ama nasıl abartarakk tam 3 ay boyunca... çıktıgı cocuk güvenlik görevlisiydi tanıyorum cocugu zaten...bana anneannenesinin falan bildiğini söyledi ben biliyo diye anneannesının yanında konuyu açınca kadın şaşırdı tabi ben bilmiyorum kimmiş o diye sonradan itiraf etti yoktu öyle birisi diye ama ben cok şaşırdım güvenim kalmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…