oda arkadaşım bana çok eziyet ediyo ne yapacağımı bilmiyorum artık bende arkadaşsızım
oda arkadaşım bana çok eziyet ediyo ne yapacağımı bilmiyorum artık bende arkadaşsızım
iyi akşamlar arkadaşlar
bende gelsem
sende gel ozamn çayın yanına kek te yapabilerim :)
onu ben yapayım size süper yaparım
aaah aah bi bilseniz Allah sizi inandırsın çin işkencelerini geçti :s zoretanin diye bi ilaç kullanıyo Allahım kız dengesizleşti her seye bağırıyo çağırıyo çekmek zorundayım onu offf yaa :s işin şakası da o varya o bi bi bi bitane yaa çok seviyorum o cadıyışu ilacı da kullanmasaydı iyiydi
cevizli tarçınlı olsun ozaman tamam mı?
Benimde hiç arkadasım yok aslında dostum yok desem daha mantıklı bi tane vardı 6 senelik bana yalanlar söyledi saçma sapan sanırım psikolojik problemleri var bilmiyorum onlardan sonra uzaklaştım mesafe koydumbazen ağladığım bile oluyo bu yüzden kendimi cok yalnız hissediyorumm
seviyorumda şu hap yüzünden çok cadılaştı yaa
teşekkür ederim kkda olmasa ne yapardım bilmiyorummcanım anlıyorum seni arkadaş çoktur ama dost gerçekten gereklidir insana bizde burdan dost oluruz sana
teşekkür ederim kkda olmasa ne yapardım bilmiyorummbazen kendimde hata arıyorum acaba bendemi sorun var diye bulamıyorum kendimde sorun ama yalana tahammülüm yok özellikle gereksiz ve saçmaysa
olurr ama ağlayan kekim muhteşem olur benim severmisin
yalan nefret bişey salak mı yazıyor acaba anlımızda anlamıyorum yani çok rahat yalan söyleyip insanı salak yerine koyanlardan nefret ederim
aynen öyle ama arkadasımın söyledikleri okadar gereksizki birisini anlatayım mesela..Biriyle çıkıyomuş arkadaşının eski nişanlısı oluyo ama çıktıgı kişi bunu bana söylemedi zaten söyleyip söylememesi okadar önemli değil bana bi subayla çıktığını 7 milyar maaşı oldugunuu 14 subatta geleceğini cok zengin hayat yaşayacağını cocugn ona söylediği sözleri vs vs anlattı durdu ama nasıl abartarakk tam 3 ay boyunca... çıktıgı cocuk güvenlik görevlisiydi tanıyorum cocugu zaten...bana anneannenesinin falan bildiğini söyledi ben biliyo diye anneannesının yanında konuyu açınca kadın şaşırdı tabi ben bilmiyorum kimmiş o diyeyalan nefret bişey salak mı yazıyor acaba anlımızda anlamıyorum yani çok rahat yalan söyleyip insanı salak yerine koyanlardan nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?