- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
severim ama yapmadım hiç ıslak kek gibi oluyor sanırım tadı yapta yiyek ozamn ya
timam şekerim yaparım tabi krem şanti ve çikolatalı sosla oluyo muhteşem bişi ya ben bayılıyorum
aynen öyle ama arkadasımın söyledikleri okadar gereksizki birisini anlatayım mesela..Biriyle çıkıyomuş arkadaşının eski nişanlısı oluyo ama çıktıgı kişi bunu bana söylemedi zaten söyleyip söylememesi okadar önemli değil bana bi subayla çıktığını 7 milyar maaşı oldugunuu 14 subatta geleceğini cok zengin hayat yaşayacağını cocugn ona söylediği sözleri vs vs anlattı durdu ama nasıl abartarakk tam 3 ay boyunca... çıktıgı cocuk güvenlik görevlisiydi tanıyorum cocugu zaten...bana anneannenesinin falan bildiğini söyledi ben biliyo diye anneannesının yanında konuyu açınca kadın şaşırdı tabi ben bilmiyorum kimmiş o diyesonradan itiraf etti yoktu öyle birisi diye ama ben cok şaşırdım güvenim kalmadı hiç
haklısın cnm beni kıskandırmaya falan çalıştı sanırım ama başaramadı küçük düştü tam tersi dediğin gibiofff ne gerek var böyle gereksz şeylere zten onun zengin bi hayat yaşayıp yaşamaması seni ne derece irdelerki kendi kendini küçük düşürmüş fakir olarak yaşamayı o duruma tercih ederdiim
kompleksi,kendisini olduğundan daha farklı tanıtmaya çalışan kişiliği oturuşmamış bir kişiymiş canım arkadaşınaynen öyle ama arkadasımın söyledikleri okadar gereksizki birisini anlatayım mesela..Biriyle çıkıyomuş arkadaşının eski nişanlısı oluyo ama çıktıgı kişi bunu bana söylemedi zaten söyleyip söylememesi okadar önemli değil bana bi subayla çıktığını 7 milyar maaşı oldugunuu 14 subatta geleceğini cok zengin hayat yaşayacağını cocugn ona söylediği sözleri vs vs anlattı durdu ama nasıl abartarakk tam 3 ay boyunca... çıktıgı cocuk güvenlik görevlisiydi tanıyorum cocugu zaten...bana anneannenesinin falan bildiğini söyledi ben biliyo diye anneannesının yanında konuyu açınca kadın şaşırdı tabi ben bilmiyorum kimmiş o diyesonradan itiraf etti yoktu öyle birisi diye ama ben cok şaşırdım güvenim kalmadı hiç
ahhh bende tatlı olan herşeyi çok severim ama kilo yapmasa daha çok sevecem
aynen dediğin gibi cnm uzaklaştım zaten tuhaf olan o da artık aramıyo beni gel falan diye eskiden yalvar yakar çağırıyodu benikompleksi,kendisini olduğundan daha farklı tanıtmaya çalışan kişiliği oturuşmamış bir kişiymiş canım arkadaşınarkana bakmadan kaç uzaklaş öyle tiplerden
amaaan parkta iki tur attık mı erir kalmaz bişeycikler kilo olmadan eritiriz biz onları
aynen öyle ama arkadasımın söyledikleri okadar gereksizki birisini anlatayım mesela..Biriyle çıkıyomuş arkadaşının eski nişanlısı oluyo ama çıktıgı kişi bunu bana söylemedi zaten söyleyip söylememesi okadar önemli değil bana bi subayla çıktığını 7 milyar maaşı oldugunuu 14 subatta geleceğini cok zengin hayat yaşayacağını cocugn ona söylediği sözleri vs vs anlattı durdu ama nasıl abartarakk tam 3 ay boyunca... çıktıgı cocuk güvenlik görevlisiydi tanıyorum cocugu zaten...bana anneannenesinin falan bildiğini söyledi ben biliyo diye anneannesının yanında konuyu açınca kadın şaşırdı tabi ben bilmiyorum kimmiş o diyesonradan itiraf etti yoktu öyle birisi diye ama ben cok şaşırdım güvenim kalmadı hiç
haklısın canım valla bende yalan söledim mi gerisi geliyo maalesef.. ama hiç bi zaman başkasına hava atıcam diye yalan söylemedim. aileme sölüyorum üzülerek =(
aile ye bazen söylemmek ZORUNDA kalıyoruz ama oda küçük yalanlar yani mesela arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum diyip erkek arkadaşla buluşmak gibiama yani oda bir nevi yalan sayılmaz sonuçda oda arkaadaaşş bunun gibi yalanların çokta bi zararı olmuyor zorunda olmasak onuda yapmayız cnm ama bazen zorunluluk bende üzülerek yapıyorum malesef bazen ama insanlara onları hiç ilgilendirmeyen konularda sırf hava atmak için söylenen yalanlar gayet seviyesizce geliyorr
evet..aynı durum benim için de geçerli...sanırım hayatta en çok yalanı aileme söylemişimdir ama annem de çok evhamlı.27 yaşındayım 10 yıldır yalnız yaşıyorum ve bu yaşta bile aradığında dışarda olsam bile evdeyim demek zorunda kalıyorum...
sonundada onlar için hüsran oluyorr malesef üzülüyorum ozaman onların adına
valla hiç üzülemicem canım öyle insanlar adına, kusura bakmasınlar ama herkesin aklı fikri var düşünerek hareket etsinler biraz.. onlar böyle saçma sapan yalanlarla rezil olmayı göze almışlar zaten.. öylelerine hiç acıyamıyorum maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?