Arkadaşı olmayanlar buraya.

offf ne gerek var böyle gereksz şeylere zten onun zengin bi hayat yaşayıp yaşamaması seni ne derece irdelerki kendi kendini küçük düşürmüş fakir olarak yaşamayı o duruma tercih ederdiim

offf ne gerek var böyle gereksz şeylere zten onun zengin bi hayat yaşayıp yaşamaması seni ne derece irdelerki kendi kendini küçük düşürmüş fakir olarak yaşamayı o duruma tercih ederdiim
haklısın cnm beni kıskandırmaya falan çalıştı sanırım ama başaramadı küçük düştü tam tersi dediğin gibi

kompleksi,kendisini olduğundan daha farklı tanıtmaya çalışan kişiliği oturuşmamış bir kişiymiş canım arkadaşın arkana bakmadan kaç uzaklaş öyle tiplerden
ahhh bende tatlı olan herşeyi çok severim ama kilo yapmasa daha çok sevecem

amaaan parkta iki tur attık mı erir kalmaz bişeycikler kilo olmadan eritiriz biz onları

aynen dediğin gibi cnm uzaklaştım zaten tuhaf olan o da artık aramıyo beni gel falan diye eskiden yalvar yakar çağırıyodu beni

ha hatırladım canım seni sanki böyle bi konu açmıştın.. iyi bari yalanı ortaya çıkmış arkadaşının.. ayır yani zengin olsa sana ne fakir olsa sana ne, niye hava atma gereği duymuş tcıh tcıh ya..

bence yalanlarla yaşadıkları hayat değildir bi başladımı sonu gelmiyor zaten dipsiz bi kuyu gibi <yalan< telaffuzuda söylenmeside çok basit ama başına açtığı işler düşününce bile bi titreme geliyor bana

haklısın canım valla bende yalan söledim mi gerisi geliyo maalesef.. ama hiç bi zaman başkasına hava atıcam diye yalan söylemedim. aileme sölüyorum üzülerek =(

aile ye bazen söylemmek ZORUNDA kalıyoruz ama oda küçük yalanlar yani mesela arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum diyip erkek arkadaşla buluşmak gibi ama yani oda bir nevi yalan sayılmaz sonuçda oda arkaadaaşş bunun gibi yalanların çokta bi zararı olmuyor zorunda olmasak onuda yapmayız cnm ama bazen zorunluluk bende üzülerek yapıyorum malesef bazen ama insanlara onları hiç ilgilendirmeyen konularda sırf hava atmak için söylenen yalanlar gayet seviyesizce geliyorr

haklısın canım valla bende yalan söledim mi gerisi geliyo maalesef.. ama hiç bi zaman başkasına hava atıcam diye yalan söylemedim. aileme sölüyorum üzülerek =(

evet..aynı durum benim için de geçerli...sanırım hayatta en çok yalanı aileme söylemişimdir ama annem de çok evhamlı.27 yaşındayım 10 yıldır yalnız yaşıyorum ve bu yaşta bile aradığında dışarda olsam bile evdeyim demek zorunda kalıyorum...

evet canım aynen öyle oluyo, zaten hava atmak için yalan söyleyen insanın aklından şüphe etmişimdir hep.. ne insanlar var ya valla bazen okuyorum da şaka gibi geliyo..

benim annemde çok evhamlı canım hak vermiyo değilim ama yinede yalan söylemek zorunda kalıyorum maalesef sonra vicdanımla bi savaç haline geliyoruz.. zarla zorla kendimi haklı çıkarıyorum

sonundada onlar için hüsran oluyorr malesef üzülüyorum ozaman onların adına

valla hiç üzülemicem canım öyle insanlar adına, kusura bakmasınlar ama herkesin aklı fikri var düşünerek hareket etsinler biraz.. onlar böyle saçma sapan yalanlarla rezil olmayı göze almışlar zaten.. öylelerine hiç acıyamıyorum maalesef..

yok kızz bende gerçek anlamda üzülmekten bahsetmedim zaten komik duruma düştüklerinden bahsettim ah çok üzüldüüüm derde gülerlera öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…