Arkadaşı olmayanlar buraya.

sana arkadaşlık yolladım bea niye ekledim dedim bende anlamadım valla =)

Son düzenleme:
bende bakıyorum yok hiç bişey dedim şimdi sazanlık yapıp benimi ekledin diye sorarım sonra bide rezil olurum yok tatlım gelmedi bana istek :26:

alla alla niye gelmedi ya, sen bana yollamışın ben rezil oldum şimdi bi arkadaşa daha yollamıştım arkadaş listemde görünmüyo demek ki ben beceremiyomuşum :44:

evet canım ya ben 3 tanesine giremedim.. önümüzdeki vizelere girmeye düşünüyorum artık çalışabilirsem ..

canım ev sorunlarım vardı o yüzden.. bi tanesinden ödev aldım onla telafi edicem sağolsun çok tatlı hocamız çok anlayışlı.. diğerleriyle konuşamadım konuşsam belki telafi edebilirdim de ne bileyim teke tek konuşamıyorum hocalarla.. bu konuştuğum hocada asistandı bu sene hoca oldu arkadaşlarda konuş kesin ödev verir dediler diye gittim konuştum utana sıkıla.. zaten okulu uzatmayı düşünüyorum o yüzden de biraz bu rahatlık

ben çok soru sorarım ama tutamam şimdi kendimi özeline girerim sormiyim şiimdiden hayırlısı olsun canım inşallah diiğerleriyleriylede konuşur halledersin yoksa zor olur senin içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…