Arkadaşı olmayanlar buraya.

bende aynı sorundan muzdaribim :/ selam kızlaaarr

zaman ilerledikçe, yaş aldıkça mı bilmiyorum etrafıma bakıyorum da öyle eskisi gibi arkadaşım dostum kalmamış. sorun bende mi acaba die de düşünüyorum.

bi de şu var samimi olduğum arkadaşlerım dostlarımdan şimdilerde olumlu bi enerji alamıyorum. bi çekememzlik mi bencillik mi ne oluşmuş bilmiyorum. eskiden şeffaftık birbirimize şimdi ise ne düşünüyolr belli değil. sormuyorum da açıkçası çünkü arayıp sormadıklarından anlıyorum.

velhasıl ben de her şeyimi paylaşabileceğim arkadaşlarım olsun istiyorum

ben de 7 aydır bursadayım buraya tasındıgımızdan beri hiç arkadslık kuramadım. belli bi yastan sonra arkadaslık kavramı değisiyor sanırım. ve gercek bir arkadas bulmak da zorlaşıyor :44:

Kesinlikle değişiyor. Bi kere en başta dürüst insanlar azalıyor, verdiğin değere değecek insanlar ..

Kızlar merhaba bende 27 yasindayim 1 sene evvel evlenip eşimin memleketine geldim.burada anlasabilecegim hiç kimse yok akşama kadar evde yalnızım sırf yalnizliktan bıktım diye inanın her gün kuaföre gidip saçımı yaptırıyorum.bir kiz arkadaşım vardı memleketimde aramızda 1000 km mesafe olunca gorusmekte zorlaşıyor.simdi o da evlendi hiç göremiyoruz.velhasilkelam kafama uygun bir dostumun olmasını çok isterdim..

merhaba,

ben 29 yaşındayım. istanbuldayım. eski arkadaslarımla ilişkimi kesmek zorunda kaldım. bu sefer de yalnız kaldım. en büyük isteklerimden biri şu hayattan ömür boyu sürecek ve iyi günde kötü günde içtenlikle birbirimize destek olacağımız bir arkadaşlığımın olması...böyle birşey olur mu bilmem ama en azından internetten bile haberleşeceğim bir kız arkadasım olsa,paylaşımda bulunacağım,dertleşeceğim, bu bile yeterli.bi tanıdığımın internetten tanıştığı bir kız arkadaşı var telefonda da konuşuyorlar,hiç görüşmediler ama yıllardır sürüyor...
benim gibi arkadaş arayıp arkadaşsızlıktan dert yananlar bana mesaj atabilirler...

kızlar merhaba bende aslen Sakaryalıyım mersine gelin geldim 2,5 senedir buradayım cok yalnızım 1 arkadaşım bile yok heryere tek basıma gidiyorum yakında bunalıma gireceğim sanırım yardım edin bana nolurrr mersindeki kızlarrrrr

Merhabalar.
Arkadaşım yok desem yalan olur ama var demeye de dilim varmıyor.
3-4 tane arkadaşım var.
1 tanesiyle sürekli görüşüyorum evlerimiz çok yakın zaten
1 gün görüşmesek özlüyoruz birbirimizi, herşeyimizi paylaşırız.
Diğerleriyle çok sık görüşmüyorum
Zaten çok seçici bir insanım herkese hemen güvenemem
Zamanında güvendiklerim hep sırtımdan vurdu
Herkesin çıkarları için hareket ettiği şu dünyada birine güvenmek çok zor.
Bu siteyi çok seviyorum çoğu kişinin samimiyetine inanıyorum.
Sanal arkadaşlık daha güvenilir oldu artık :)

Aranizda Londrada yasiyan var mi kizlar? Bir konu actim Londrada yasiyanlar arkadasi olan veya olmayan buyurun tanisalim.

Benim arkadaşlarım var dostum dediklerim de ama hiç şuraya gidelim buraya gidelim dediğim de bana uyan arkadaşım yok.. Çoğu günüm yalnız geçiyor... 19 yaşındayım üniversiteye başladım ama arkadaşlarımın çoğu zaten her şeylerini sevgilileriyle yapıyorlar onun dışında da tiyatroya gidelim senfoniye falan gidelim dediğimde hiç bana uyan arkadaşım olmuyor... .. Ankarada olanlar varsa tanışabiliriz kızlarr çok sevinirimmmmm

Son düzenleme:
ben kendimi tek sanırdım :) yalnız değilmişim bu konuda.aile içinden de iş çevresinden de arkadaşım yok.tek tabancayım bende.ama etrafa baktığımda herkes yüze gülüyor arkadan başka davranıyor bu tarz karakter bozuklukları olanlarla nasıl arkadaş olunur ki.niteliksiz kalabalık yerine kaliteli yalnızlık diyorumm

offf kızlar ya valla benim gibi olan ne çokmuş. kendimi bu konuda yanlız sanıyordum. ben de ankaradayım 27 yaşındayım çalışıyorum ve bekarım. gerçek dostun illa zorunlu olduğum durumlardan seçmek zorunda hissetmek ne kadar da saçma diye düşündüm ve buraya yazıyorum. niye gerçek dost illa iş yerinden , aileden, sınıf arkasından, mahalleden , apartmandan olmak zorunda olsun ki ? zaten onları biz seçmiyoruz ki. neyse cidden gerçek, sağlam, duruşu olan , birlikte gezip tozabileceğimiz dertleşebileceğim, güvenilir, işinde gücünde benim gibi kendisini yanlız hisseden birileriyle tanışmak istiyorum. internetten bir erkekle tanışmak çılgınca olabilir ama bi kız arkadaşla tanışmak keyifli olabilir. şöyle alışverişe çıkarız, kuaför yaparız, sosyal kulüplere üye olur hayata karışırız fena mı olur.
ha bi de tecrübele sabit iş yerinden dost olmaz. hepinize sevgiler benim gibi düşünen ankaradaki arkadaşlar özelden yazabilirler.

Doğru gerçek bi dost bulmak çok zor Benimde çevremde arkdş diyeceğim çok insan var ama dostum bitane var... İyikide var Canım dilanım var Çocukluk arkadaşım, 18 yıllık canım arkadaşım Arkadaş demiyrm bacımdan dahada ileridir

Kendisi kürt ama ben değilim Siyasi görüşlerimiz çok farklı O açık ben kapalı Ama biz bunları önemsemiyrz Saygı duyuyoruz birbirimize Ben düşsem yanıma ilk koşan o olur Ondan o kadar eminimki herşeyimi gözü kapalı emanet edebilirim Birbirimizin evinden hiç çıkmayız

Allah hepinize benim dilanım gibi arkadaş nasip etsin Amiiiiiin

Merhaba herkese. Başlık hoşuma gitti girdim hemen. Acaba burdan tanışıp arkadas olan var mı? Sayfa sayısı cok fazlaydı okuyamadım (

Son düzenleme:
Merhaba herkese. Başlık hoşuma gitti girdim hemen. Acaba burdan tanıtıp bulunup arkadas olan var mı? Sayfa sayısı cok fazlaydı okuyamadım (

Merhaba hosgeldin :)
Elbette KK sayesinde tanisip arkadas olan çok kisi var.. Sohbet topiklerinden bol ne var..
Canin skldgnda hemen sohbete katilabilirsin :)

kızlar 23 yaşındayım geçen sene haziranda üni bitirdim, 1 yıldır işsizim (tabii aradaki 3 haftalık çağrı merkezi maceramı saymazsak). üniversiteden arkadaşlarım hep başka şehirlerde, ben mi çok soğuğum insanlara karşı bilmiyorum üniversiteden hiç bir arkadaşım ne arıyor ne soruyor ben yazmasam kimsenin bana bi şey yazacağı yok. arkadaşsızlıktan patlıyorum evde. sevgilimle buluşmak için dışarı çıkıyorum anca bide ablamla bi yere gidersek gidiyoruz. ablam da evli, ay sonunda istanbuldan eşinin işi dolayısıyla taşınacaklar. iyice patlicam sıkıntıdan yani. başvurduğum işlerden de ne geri dönen oldu ne bi şey zaten annem de ameliyat oldu evde yalnız bırakıp çalışmaya gitmek istemiyorum en azından iyice yürüyene kadar. bi kaç ay daha walkerla yürüyecek. ne yapsam ne etsem bilemiyorum artık evde oturup anime izlemekten, manga okumaktan iyice japonlara benzedim. ya biraz karışık anlattım sanırsam... kısacası 23 yaşındayım, anadolu yakasında oturuyorum. sevgilim ve ablamdan başka oturup iki şey paylaşabileceğim kimsem yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…