- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
Slm bende kadıkoyde oturuyorum ıstersen gorusebılırızslm kizlar bende maltepe sahilde oturuyorum evlendikten sonra burada yasamaya basladim ve kimseyi tanimiyorum apartmandada hep yaslilar var...gidip geliorum ama konusacak konu olmuyor malesef....suan hamileyim gerce agustos basi dogumum az kaldi...benim gibi evde yalniz olan arkadaslar ariyorum...
Benimde 1 tane dostum diyecegim insan vardı ama baktım hep ben onla ilgileniyorum. Çalışmıyor maddi durumu sorun olmasın diye hep ben ona gittim ama o ben hariç herkesle görüşüyorduherşeyime olumsuz tepkiler veriyordu genede evde sıkılıyor sorunları var diyordum ama yanımda olmasını istedigim gün aramadı bile bende kestim görüşmeyi. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum 27 yaşındayım. Çay içip dertleşebilecegim gülüp ağlayacağım bi dostum olsun istiyorum :2:
Slm ben kadıkoyde oturuyorum ama evım mertonuse cok yakın ulasım rahat oluyor eger metrobuse yakın yerlerde oturuyorsan gorusenılırız besıktasta oturuyorsan vaburda var gelırım yanı
Metrobüse'de Beşiktaş'ada 1 otobüs mesafede oturuyorum. Bana uyar haftasonları görüşürüz
Slm ben kadıkoyde oturuyorum ama evım mertonuse cok yakın ulasım rahat oluyor eger metrobuse yakın yerlerde oturuyorsan gorusenılırız besıktasta oturuyorsan vaburda var gelırım yanı
Metrobüse'de Beşiktaş'ada 1 otobüs mesafede oturuyorum. Bana uyar haftasonları görüşürüz
goruselim kizlar maillerini verin yazisalim oradan
goruselim kizlar maillerini verin yazisalim oradan
Nerne oturuyon humeysa
istanbul k.çekmece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?