Arkadaşı olmayanlar buraya.

benmde eşim ve ailemden başka görştüğüm kimse kalmadı.. izmirde olanlar varsa tanışıp arkadaş olabiliriz.

bende bu konuda kendimi tek saniyodum :) yurtdisina gelin geldim diye yalniz kaldim diyordum.. burda dogup buyuyenlerle anlasamiyorum die kendimi yiyordum.. anlasilan o ki nerde olunursa olunsun insanin kafa denginde biri olmadigi zaman olmuyor

valla kızlar bende bu durumdan muzdaribim tabi ki arkadaşlıklarımız oluyor ama dostluk leveline erişemiyoruz çünkü bi yanlışını görüyorum bana karşı, hemen siliyorum. Hiç dostum yok(( nolucak bu halim bilmiyorummm

Slm benımde hıc arkadasım yok ve cok sıkılıyorum kadıkoyde oturuyorum ve 2 yasında oglum var bana yakın kadıkoy cıvarında oturan arkadaslar arıyorum

slm kizlar bende maltepe sahilde oturuyorum evlendikten sonra burada yasamaya basladim ve kimseyi tanimiyorum apartmandada hep yaslilar var...gidip geliorum ama konusacak konu olmuyor malesef....suan hamileyim gerce agustos basi dogumum az kaldi...benim gibi evde yalniz olan arkadaslar ariyorum...

benim dostum dediğim canımın içi dediğim biri var :) çok şükür.

ama uzakta aynı şehirde değiliz,burda yok...malesef.hep görüşüyoruz 2-3 ay önce de geldi bende kaldı ama işte.... aynı şehirde olabilseydik keşke.

Benimde 1 tane dostum diyecegim insan vardı ama baktım hep ben onla ilgileniyorum. Çalışmıyor maddi durumu sorun olmasın diye hep ben ona gittim ama o ben hariç herkesle görüşüyordu herşeyime olumsuz tepkiler veriyordu genede evde sıkılıyor sorunları var diyordum ama yanımda olmasını istedigim gün aramadı bile bende kestim görüşmeyi. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum 27 yaşındayım. Çay içip dertleşebilecegim gülüp ağlayacağım bi dostum olsun istiyorum :2:

Slm bende kadıkoyde oturuyorum ıstersen gorusebılırız

Slm ben kadıkoyde oturuyorum ama evım mertonuse cok yakın ulasım rahat oluyor eger metrobuse yakın yerlerde oturuyorsan gorusenılırız besıktasta oturuyorsan vaburda var gelırım yanı

Slm ben kadıkoyde oturuyorum ama evım mertonuse cok yakın ulasım rahat oluyor eger metrobuse yakın yerlerde oturuyorsan gorusenılırız besıktasta oturuyorsan vaburda var gelırım yanı

Metrobüse'de Beşiktaş'ada 1 otobüs mesafede oturuyorum. Bana uyar haftasonları görüşürüz

Metrobüse'de Beşiktaş'ada 1 otobüs mesafede oturuyorum. Bana uyar haftasonları görüşürüz

goruselim kizlar maillerini verin yazisalim oradan

slm kızlar bende yanlızlıktan bıktm artk istanbula geleli 3 sene oldu ama hala alışamadm evlendiğim için burdaym.arkadaşım oldu ama hep arkamdan iş çevirdiler eşimden başka kimseyle gezmeye çıkmam çalışıyorum ama artık çok bunaldm kendimi çok yanlız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…