Arkadaşı olmayanlar buraya.

nasılsın arkadaş bulabildinmi o tarihten beri bilmiyorum ama benimde arkadaşım yok senin gibi

ne kadarda çokmuşuz böyle yalnızlıktan muzdarip olan ben aslen İstanbul luyum ama evlendim ve 2 senedir Adana da yaşıyorum kafama göre kimse bulmadım arkadaş olacak dertleşecek gezecek tozacak İstanbul da bir ordu arkadaşı varken insanın başka bir şehirde yapayalnız kalması çok zor üstelik aileside yanında olmayınca

Öncellikle Merhabaaa :)) Kızlar tüm arkdaşlarım üniversiteye gitti burda kalanlarında sevgilisi vr yüzüme bakmıyolar bişiler yapalım desem sevgilimden izin almam gerekiyo fln diyolar ama ayrıldıkları zaman omzumda ağlamayı biliyolar bk yine sinirlendmm :)) nse kısacası candan bi kız arkadaş hatta kardeş arıyorum 19 yaşndaym istanbul ümraniyede oturuyrm muhasebe işinde çalışıyorumm mesaj atarsanız facedn fln eklerimm :)))

Son düzenleme:
ben ama yurt disinda yasiyorum maalesef (
bende baska sehirden bi sehire geldim...
ama yinede Arkadas olmak isteyen, dertlerini anlatmak isteyen eklesin beni veya özelden yazsin seve seve dinler ve yardimci olmaya calisirim :))

bende senin gibiyim yaa..

merhaba arkadaslar bende arife ankaradayım 23 yasındayım..ask insanı kalbini sızlatır sadece ama dost kazıgı bir ömür kambur bırakır insanı... selam olsun herkese candan dostum olamaya varmısınız ?

Arkadaş, dost falan hikaye ya bunu paylaşmak istedim sizlerle.. Yaşadım çünkü fazla değer vermiştim, o da haliyle bundan yararlandı öncelikle şunu söyleyim kafaya takılcak bi konu gibi görünsede umursanmayacak bir diyalog bence arkadslık ben hiç görmedim karşılıksız değer veren insan gerçekten samimi olan. Öyle insan kalmadı artık günümüzde herkes de bir art niye ben çok dost canlısı bi insandım kazıkları yiyince anlıyorsun işte en basitinden kız benim yaş günümü hatırlamıyordu mesela.. İnsanın annesinden başka dostu yoktur ben buna inanıyorum çünkü anne çıkarsız yanında olur ağladığında senden fazla ağlar ve omzuna yaslandığımızda yürekten sahip çıkar ..

buradada arkadaş olabiliriz kızlar neden olmasınki yazışırız dertleşiriz ne bilim benimde arkadaşım falan fazla yok arkadaş olmak isteyenler istekmi gönderiyor mesajmı atıyor burada inanın bilmiyorum daha çok yeni üyeyimonun için bilmiyom

yalnızım a dostlar.. melankolik bi haldeyim iyice. eskiden daha mı kolaydı ne.. eskiden böyle değildi. çok üzülüyorum.. insanlar da beni üzdüğü için bu kadar üzülüyor mudur acaba??

yalnızım a dostlar.. melankolik bi haldeyim iyice. eskiden daha mı kolaydı ne.. eskiden böyle değildi. çok üzülüyorum.. insanlar da beni üzdüğü için bu kadar üzülüyor mudur acaba??

Şu lafı slogan edindim bu günlerde : Sevdiğin kadar sevilmezsin belki, ama üzdüğün kadar üzülürsün. Tabikii mutlaka üzülürler bi kere ahın yeter yani çok üzüldüysen benim ah ettiğim insan var mesela ediyorum yani hiç öyle pişmanlık falan duymuyorum. Bide şunu söyleym arkadas falan doldurmaz yalnızlığı ben bi kıza çok değer verdim onunla arkadslık değil kardeşlik bağı kurdum kendini bişey sandı bu daha neler neler.valla insanın annesinden başka dostu yoktur bu böyle yani yaşayınca daha iyi anlıyorsun :) şöyle diyebilirsn bi kaç insan yüzünden niye herkesi kötü görüyorsun ? şöyle söyleyim artık bi zamandan sonra yaşadığından dolayı korkuyorsun. Ama o arandaki mesafede sana bağlı balda olmucaksın tuzda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de 7 aydır bursadayım buraya tasındıgımızdan beri hiç arkadslık kuramadım. belli bi yastan sonra arkadaslık kavramı değisiyor sanırım. ve gercek bir arkadas bulmak da zorlaşıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…