- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
Kendimi bildim bileli İstanbuldayım canım ailemle yaşıyorum. Sözleşmeli çalışıyordum kadroya aldılar sağolsunlar :) Sen evlenip mi geldin?
HEyyy kızlar benimde arkadaşım olsunKadıköy civarındayım 26 yaşındayım Burcumda Terazi Ayrıca yeni Evliyim
HEyyy kızlar benimde arkadaşım olsunKadıköy civarındayım 26 yaşındayım Burcumda Terazi Ayrıca yeni Evliyim
verdiğin adresi arıyorum ama böle bir sonuç yok diyor
Sen ver o zaman lindaakerpehlevan olarak gırmedın mı
beylikdüzünde oturan varmı tanışalım görüşelim 2 lafın belini kıralımmmmmm
Allah yalnızlık vermesin ama hiç birinizin benim kadar yalnız olacağını sanmıyorum. 3 yıl önce annemi kaybettim hayattaki en büyük arkadaşım en kıymetlim..babam ve kardeşimle kaldık..çok iyi bir babam var evlenmedi ama dünya bir arkadaş çevresi var kardeşim üni.de okuo onun da bir sürü arkadaşı var yani onların kafa dağıtmaya ihtiyacı yok ama ben 29 yaşında öğretmenim ve bekarım.bir tane tek bir tane arkadşım yok oturp dertleşeck dışarı çıkıp vakit geçirecek..olan arkadaşlarım da evlendi ve kendi dünyasında..çalışma ortamımdaki insanlar içten pazarlıklı ha bi de evliler kafalarımız uyşmuo yani.niye evlenmedin die sorarasanız inanın ben de bilmiyorum etrafıma bakıyorum herkes bir şekilde iyi kötü evlendi ama ben anlamıyorum tipim herkes kadar normal e işim de var ama eksik olan bahtım heralde..o kadar bunalıyorum ki anlatamam size 24 saat evdeyim çünkü paylaşım yapacak kimsem yok yalnız başıma 4 duvarın arasında yaşlanıp gidicem heralde. Bu yüzden çok mutsuzum.
Arkadaşsızlar kervanında ben sizinleyim. Bir zamanlar etrafım insan kaynardı. Şimdi ise tablo çok üzücü. Bazen çok canımı sıkıp, bunalıyorum bu yüzden. Konuşacak derteleşecek, bir yerlere gidebileceğim bir dost arıyorum ama ne yazık ki artık 1 tane bile yok.
basin sagolsun canim cok uzuldum.allah annenin mekanini cennet etsin.benimde arkadasim yok malesef.istanbuldayim.sen nerdesin?[/QUO
Amin inşlh canım ankaradayım ben..
Olabilir tabiki :))eger istanbuldaysan tanisabiliriz :)
Allah yalnızlık vermesin ama hiç birinizin benim kadar yalnız olacağını sanmıyorum. 3 yıl önce annemi kaybettim hayattaki en büyük arkadaşım en kıymetlim..babam ve kardeşimle kaldık..çok iyi bir babam var evlenmedi ama dünya bir arkadaş çevresi var kardeşim üni.de okuo onun da bir sürü arkadaşı var yani onların kafa dağıtmaya ihtiyacı yok ama ben 29 yaşında öğretmenim ve bekarım.bir tane tek bir tane arkadşım yok oturp dertleşeck dışarı çıkıp vakit geçirecek..olan arkadaşlarım da evlendi ve kendi dünyasında..çalışma ortamımdaki insanlar içten pazarlıklı ha bi de evliler kafalarımız uyşmuo yani.niye evlenmedin die sorarasanız inanın ben de bilmiyorum etrafıma bakıyorum herkes bir şekilde iyi kötü evlendi ama ben anlamıyorum tipim herkes kadar normal e işim de var ama eksik olan bahtım heralde..o kadar bunalıyorum ki anlatamam size 24 saat evdeyim çünkü paylaşım yapacak kimsem yok yalnız başıma 4 duvarın arasında yaşlanıp gidicem heralde. Bu yüzden çok mutsuzum.
evet ben inanamıyorum etrafımdaki insanların davranışlarını gördkçe hele çoğunluğu öğretmen olduğu için çok şaşırıyor ve üzülüyorum,ve hani kimse kendine kötü demez ama gerçektn kalbimden kimseye karşı kötü bişey geçmio ve kimse hakkında kötü birşey düşünmüyorum bu yüzden de tanıyamıyorum insanları ve hep üzülen ben oluyorum sonrada kendimi soyutluyorum ve senin de dedğin gibi öle insanlarla arkadş olacağıma hiç olmasın daha iyi diyorum.iyi dileklerin için teşekkür ederim..öncelikle başın sağolsun.... çok büyük bir acı ve eksiklik olsa gerek... gerçekten yalnızlık kötü ama arkadaşlıklar da gerçekçi olmadığı için bazen olmasalar diyorum... mutluluğunu paylaşmazlar, güzel anlarını çekemezler....
Allah'ım iyi ,insanlarla karşılaştırsın.... meslektaşız seninle ve gerçekten ortamı çok iyi biliyorum.... bende öğretmenim ama inan bazen nefret eder hale geliyorum.... herkes çıkarcı, kimse birbirini çekemez, hemen dedikodunu yaparlar, hele de fazla iyi niyetli ve sakinsen....
inşallah düzgün bir insanla karşılaşır mutlu bir yuva kurarsın, ümidini yitirme hiçbir zaman....
evet ben inanamıyorum etrafımdaki insanların davranışlarını gördkçe hele çoğunluğu öğretmen olduğu için çok şaşırıyor ve üzülüyorum,ve hani kimse kendine kötü demez ama gerçektn kalbimden kimseye karşı kötü bişey geçmio ve kimse hakkında kötü birşey düşünmüyorum bu yüzden de tanıyamıyorum insanları ve hep üzülen ben oluyorum sonrada kendimi soyutluyorum ve senin de dedğin gibi öle insanlarla arkadş olacağıma hiç olmasın daha iyi diyorum.iyi dileklerin için teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?