ahh keşkeeişte bak bi sen çıktın sende gitmişsin .Dilerim karşımıza güzel insanlar çıkar. ve gerçekten oyle güzel bir konuya değinmişsin ki . "nerede ne yenir ayakkabı tamiri nerede yaptırılır nere güzel vesikalık çeker diş doktoru kpss kursu.. " valla keşke burda olsaydın diyorum çünkü bu cümlede hakkaten anladın benim ne hissettiğimi. Çok teşekkür ederim. yine de bi ihtiyacımda aklımda olacaksın.
Çanakkaledeyken yollarımızın kesişmediğine hakikaten üzüldüm ve seni her gördüğümde aynı üzüntü depreşiyor kısmet... Ne zaman istersen yaz görüşmek üzere Çanakkale'ye selamlar... Sardalye'de benim için bir balık-ekmek ye :)
Evet geçtiğimiz pazar günü eşimle terasta yedik. Bunu senin için sayıyorum benim adım serap bu arada senin ki ne? yaşımda 26 :13:
Afiyet olsun Serap sardalye'nin balık ekmeğine de terasına da oradaki güler yüzlü ablaya da bayılıyorum :)
Benim adım Dost, yaşım 31 :)
BU ARADa Serapçım bu sarı ikonları nereden ekliyorsun ben denedim olmamış daha lönce de becerememiştim mesajı düzelte bastım ekleme yapıyorum bunu sormak için o kadar beceremedim yani :))))
bende tam tersine bulunduğum ortamda sohbet etmeyi konu açmayı herkese hitap edecek konulalr konuşmayı seviyorum ..ama demekki öyle oluncada olmuyoo böyle oluncada olmuyo.. çok kırgınım ve zamanla hırçınlaşmaya başlıyor insan çevremdekilerin bencilliklerini gördükçe iki yüzlü olup onlar gibi olamıyorum.inasıl hissediyorsam öyle davranıyorum ve diyorum ki madem öyle işte böylee... tam şimdi o az önce bahsettiğim eski oda arkadaşım yazı getirdi bize kapıdan verdi döndü ....anlıyorumki az bile yapıyorum tavırlarımla..bende 28 yaşındayım bekarım çalışıyorum ama hiç arkadaşım yok çalıştığım kurumdakilerin çoğunun yaşı benden çok büyük yaşıma yakın olanlarlada anlaşamadımselam bile vermiyoruz birbirimize,ama ben birazda kendimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum sessiz sakin biriyim(daha doğrusu böyle değildim ama böyle oldum) birileriyle otursak ben konuşacak bişey bulamıyorum kendim bile kendimden sıkılıyorum bazen neyapsam bilemiyorum.mesela dün bi doğum gününe çağırdılar beni bayağı kalabalıktı herkes birbiriyle konuştu sohbet etti ben böyle sessiz sakin kaldım bi kenarda,orda farkettim ki benden kaynaklı bişey bu
merhaba kizlar isvicre Zürich ve cevresinden olanlar varmi? bende yanlizliktan depresyona girmek üzereyim aslinda cevremde isan cok ( sözden insanlar ) ama bir dostun özlemini cok cekiyorum beraber gülelim beraber aglayalim beraber gezelim beraber yiyip icelim biraz sevgili ilani gibi oldu ama idare edin artik :))))
Merhaba :) ben avusturya Tiroldanim duymussundur belki. Pek te yakin sayilmayiz ama..
Benim de gercek arkadasim maalesef yok. Olmasini okadr cok istiyorum ki
yok canim duymadim evet malesef yakin degil keske yakin olsaydineyse burdan arkas oluruz kac yildir avusturyadasin ?
Tabi burdan da olur:). Ben burda dogdum yani 18 yildir cnm. Sen sonradan mi gittin oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?