Arkadaşı olmayanlar buraya.

:) arkadaslar selamm.....Bende evlendım 1 yıl olacak hemde okuyorum yalnız lısedekı arkadaslarımla oyle eskısı gıbı gorusemıyoruz onlar bekar bız evlı...aslında ben gene bekar gıbıyım fakat onlar bıze zaman ayıramıyorlar calısıyorlar 2 ay da bır anca toplanabılıyoruz.Zamanlar denk dusmuyor vs...Okulda da yenı ark larım var ama ama ben bıraz secıcıyım,nedense unıversıte hayatında oyle kalıcı can cıger arkadasların olmuyor ne varsa lısedekılerde var hep...Kankamda benım hostes genelde karada olmaz daıma havadadır onunda ucus zamanları olunca ya face deyız ya bana gelır ya da dısarıda bulusurz.Napsınlar hayat zor hayatta kalmak daha zor.Gerı kalan zamanlardada zaten aılmle gecırıyorum alosverıs yapıyorum kopegım var evımde onunla takılıyorum gıbı gıbı...Bebek de dusunmuyoruz zaten aksamları kocam gelınce eve benden mutlusu yok ama hemen cıkarız dısarı dolasırız bu bana ıyı gelıyor.Gencız ıste ne yapcaz baska:) Olsun 10000 tane arkadasım olacagına 2 tane dostum olsun yeter.Yınede cok sukur.

selam kızlar,
bende sizlerdenim hayatım boyunca arkadaslarımdan kazık yedim..kıskançlıklar iki yuzlulukler dedikodular vs bıktım artık..suan erkek arkadasım var btn günlerimi onunla geçiriyorum hemen hemen,görüştüğüm 3 tane arkadasım var ama o kdr olayın üstüne maalesef guvenemiyorum..
kızlar arasında niye hep kıskançlık fesatlik var anlamıyorum!!!erkekler öyle değil erkek arkadasım 15senelik arkadaşları var..asla satmiyolar birbirlerini..keske bizde böyle olabilsek..hemcinslerimden korkar oldum

bugüne kadar tüm dost diyebileceğim insanlardan kazık yedim.çalışmaya başlayınca kalan 2 sinden de aldım payımı. hele en sonuncusu çalıştığım yere atandı ve bana hayatı zindan etmeye çalışıyor. bunu haketcek ne yaptım diye düşünüyorum yaptığım tek şey oturup saatlerce onun sorunlarıyla ilgilenmekti. oysa hiç saatlerce oturup kendi sorunumu anlattığımı hatırlamıyorum kimseye. kendimi yalnız hissetmeye başladım artık. umarım ilerde sağlam arkadaşlarım olur

aynen arkadaşlar,yalnızlığa alıştım artık,benim için arkadaş ihtiyacın olduğu anda yanında bulabileceğin kişidir.sana ayıracak zamanı yoksa yolu açık olsun.ben de mesafeliyim bu yüzden arkadaş edinmem zor oluyo en iyi arkadaşım annem ama aramızda yıllar var beni anlayamadığı zamanlar oluyor,herşeyimi de onunla paylaşamam ki.ben de 26 yaşındayım

mrb arkadaşlar benimde yok dostum hiç yok ben herkesi kendim gibi zannediyorum inanıp güvenip herşeyimi anlatıyorum herşeyimi paylaşıyorum ama onlar beni hemen satıyolar hep benimle çıkarları için konuşuyolar bugünde öyle oldu 12 senedir dost bildiğim kişi bugün beni herkesin içinde rezil etti ve anladım ki o hep beni kıskandı beni kullandı çıkarı için konuştu işi bitincede def etti ama ben o kadar iyi niyetli biriyim ki bana ettiği hakaretlere rağmen gittim suçsuz olduğum halde özür diledim orta yolu bulmaya çalıştım ama olmadı sabrım buraya kadardı bende pes ettim artık onunla konuşmuycam bi daha çok sinsi biriymiş bunu bugün anladım:gitme:

Son düzenleme:
ben özge benim gerçek dost dediğin kankim var o benim herşeyim arkadaş olarak pek yok yada var gibi görünen yok çoğu arkadaşımla iyi geçinmeye çalışan dertleri olduğunda yanında olan sürekli görüşmek isteyen bir tipim ama onlar beni pek aramazlar yanlış arkadaşlıklar kurup seviyorum sanıyorum doğru arkadaşlık nasıl kurulur bilen varsa yardım edebilirmi?birde yarın sabah iş görüşmesi için mülakata gireceğim acaba ne yapmalıyın çok heyecanlıyım

vay be bende birtek ben varım sanıyordum oysaki bir cok kişi arkadaş veya dost kazığı yemiş bende sizler gibiyim dost dediğim hatta kardeş dediğim biri bana öyle bir oyun yaptıkki feleğim şaştı şimdi kızımla birlikte tüm gün pinekliyoruz evde ben ona o bana arkadaşlık yapıyor
bende 28 yaşındayım

slm herkese bende arkadassiz kaldim yaban ellerde
eskidende oyle cok arkadasim yoktu ama simdi hic yok desem yeri
zeynep senin hic degilse bikizin varmis allah bagislasin benim yakinimda kimsem yok

sanırım herkesin aradığı arkadaş değilde iyi bi dost bilemiyorum gerçekten şu filmlerdeki gibi dostlara sahip olanlar varmı

bende hep özenirim öyle güzel dostluklara ama sanırım arkadaşım dedğin gibi onlar sadece filimlerde var

arkadaşım ben seni anlayamadım. açtığın konuları, yaptığın yorumları okuyunca senin iki çocuk annesi 28 yaşında bi kadın olman gerekiyor. nasıl 19 yaşında genç kızsın ben anlamadım eğer aydınlatırsan çok sevinirim ben çıkamadım da işin içindenCADIARZU

walla benimde pek arkadaşım yok .işten ayrıldığımdan beri hep evdeyim, sadece eşimle dışarı çıkıp eğleniyoruz.onunla çok mutluyum ama eşim işteyken beraber vakit geçireceğim çok az insan var onlarda pek eğlenceli değiller...şen şakrak arkadaşlarım olsa da eğlensek :))

Liseye ve dersanaye giderken çok fazla arkadaşım vardı...
Ama dostum sadece 2 taneydi...
Sevgilim ile birlikte olmaya başladıktan sonra erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemedi selamlaşmanın dışında.. Tabiki bende aynı şeyin onun kız arkadaşları içinde geçerli olduğunu söyledim... Anlaştık bu konuda...
Sonra dostum dediğim kişilerin (hatta kardeş gibi sevdiğim ve gördüğüm o iki insan) beni aralarında görmek istemediklerini söylediler.. sebebini hala anlamış ve bilmiş değilim..Çok büyük bi darbe almıştım..

Neyse sonra dedim kendi kendime dostum dediğim kişiler bana böyle yapıyorsa arkdaşlarımdan gelicek olan kötülükleri ve zararları düşünemiyorum dedim ve bende diğerleri ile bağımı kopardım...
Mahalleden 1-2 tane arkadaşım vardı ve ara sıra onlarle gezmeye giderdim.. Biri evlendi biri başka yere okumaya gitti. Ve ben şimdi arkadaşsız kaldım... Bazen canımın sıkıldığı oluyor... Keşke benimde arkadaşlarım olsa diyorum.. Ama sevgilim işte olmadığı zamanlar bütün zamanımızı birlikte geçirdiğimiz için onun haricinde arkadaş aramıyorum... Zaten arkadaş olursamda güvenemem ki karşımdakine..

Canım bende evlenip izmire geldim. daha 4 ay oldu. şuan senin başlarda yaşadığın sıkıntıyı bende yaşıyorum. en yakın arkadaşlarım uzakta kaldılar çok görüşemiyoruz artık. burda da kimse yok arkadaş olarak görüştüğüm. sadece eşim var. ama yinede çok yalnızlık çekiyorum. insan bazen çok istiyo eşi dışında da biriyle otursun dertleşsin yada sadece muhabbet etsin. ahh ahhh.sen nasıl çevre edindin gittiğin yerde peki.. ben ne yapacağımı bilmiyorum. çalışıyorum ama iş yerimde de öyle görüşebileceğim kimse yok hepsi kocaman insanlar :sm_confused:

benimde okul hayatımda özellikle lisede arkadaşım dostum dediğim insanlar vardı,şimdi hepsinden kazık yemiş durumdayım.yanındayken canım cicim okul bitince görüşelim kopmayalım diyen insanların hiçbiri yok.zaman geçtikçe birer birer çıktılar hayatımdan hepsi sırtımdan vurdular.Artık hiçbiri yok.Ne güvenecek ne bir derdim olunca anlatacak kimse yok.Bazen çok hissediliyo bir arkadaşın yokluğu hüzenleniyo insan etrafında kimse olmadığını anlayınca...

dost nedir?

karar veremiorm şu insan benim dostummu diorm ama sanki bi an geliyo kendimi yapayalnız hissediorm ve demekki dostum yok diyorm. bir sürü dostum olsun isterdim, dertlerine ortak olmak ve kırk yılda bir başımı birilerinin omzuna yaslamak isterdim gerçekten...

yinede unutmayalım en büyük dost aile dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…