Arkadaşı olmayanlar buraya.

1 tane ark kaldı oda hergun arar usandırır benı resmen kıskanc cok ama cok neyımı kıskanır anlamam aynı seylerı yapıp taklıt nefret ettıgım sey ne alsam aynını alır uzak zaten ben gıtmem sadece o gelır ben bekarım o evlı 1 tane cocugu var ıste ama bana sorarsanız ark falan yok gercek dost lazım ınsana

fountein ondan bende de vardı canım birtane..

büyük duygu sömürüleriyle kendisine 10 yıldan fazla dost dedim birde..

fakat o yüzünü görmeyi kendime itiraf etmem geç olmuş olsa da hiç güç olmadı..

hayatımdan attım sonunda...

insana önce aile lazım ..

benımde o kadar olmustur ata seven ama dost degıl o kendını dusunen bencıl hep ıstıyor kı kendı rahat olsun yok benım arkadasım

selam kızçeler :) benim de hiç arkadaşım yok 2 yıl önceye kadar 6 yıllık 3 dostum vardı sevgilim hayatıma girince beni kıskanmaya başladılar tabii ben baştan kıskançlıklarını göremiyodum o kadar çok güvenmişim ki onlara insan konduramıyo:sinifsinif: yok sevgilimle daha çok çıkıyomuşum yok onlarla az buluşuyomuşum bunun sebebi de sevgilimmiş ya biz ya o durumuna getirdiler tepkimi beklemeden de hayatımdan çekip gittiler sevgilim de vicdan azabı çekiyodu benim yüzümden seni bıraktılar deyip üzülüyodu öyle zor günlerdi ki benim için uzun süre etkisinden çıkamadım ancak iyileşebilmem için hep sevgilim çaba sarf etti ağladığımda beni hep o yatıştırdı ben üzülüyorum diye onlarla aramı düzeltmeye çalıştı ihtiyacım olduğu her an yanımdaydı şimdi atlattım onun sayesinde hihoyyyt takmıyorum artık arkadaşımın olmasını da istemiyorum çünkü devir çok kötü oldu herkes kıskanç neyi kıskanıyolar onu da anlamış değilim ama kimseye güvenilmiyo allaha şükür sevgilim bana yetiyo o benim hem sevgilim hem hayat arkadaşım :asigim:

18 yasındayım ben de . öle herkesle dost olamam 1 2 kişi vardır - ki o 1 2 kişi de kendilerini okadar soguttular ki hele biri...konu açıp yazmıştm zaten.arkadas değiller. ve hepsi de kıskanıp nazar değdiriyorlar.öyle ki hiç bişeyimi anlatmaz oldum.sorduklarında yalan soyluyorum cunku gercegine nazar degdiriyorlar.suratları değişiyor her guzel lafımda.kıskanıyorlar acayip.bıktım bunlardan

en son yakında 16 yıllık çocukluk arkadaşım dostluğa layık gördüğüm bi insandan daha kazıık yeyince kimseye çok fazla değer vermemek gerektiğini anladım daha önce bi çok kez affetmeme rağmen yine aynı şeyi yaptı bu sefer ıııı ııh salmıcam hemen yelkenlerii
yok anacım yok olmuyo tekrardan diyorum ki o dostluklar sadece filmlerde var herkes kendini düşünüyo karşındakini değill

aynen benmde böle oldu.
suan zaten hersey bireysel cıkara dayalı.

21 yaşındayım bi arkadaşım bile yok. bi tane vardı eşim hiç sevmiyodu ve bitirdim arkadaşlığımızı.
akşama kadar kös kös oturuyorum. ne arayan var ne soran. komşuluğu sevmiyorum zaten . ah ah sıkılmaya başladım artık

Benim en buyuk dedime tuz basmissiniz mafoldumben benimde hiiicccccc arkadasim yooooooooooooookk coook uzuluyorummm cooook ozluyorum arkadaslarimi .... Benim Turkiyede cok samimi coook sevdigim 3 arkadasim vardi ama buraya geldikten sonra ayni olmuyo iste ... telde konusuyorun msn de ama yoook o tadi vermiyooo.... Burda bitane arkadasim bile yok gerci yani calismaya basladigim yerde cook iyi kizlar var bakalim belkiiii

benimde hiç arkadasım yok,liseden sonra koptuk hepsiyle öss'yi kazanamadıgım için hiç biriyle görüşemedim kimsede arayıp sormadı,erkek arkadasım da seni hiç sevmedim üzülme diyeydi hersey dedi ve çok yalnız kaldım.. tek basıma aglamaktan sıkıldım artık.

bende bursaya geldim hiiiçç kimseyi tanımıyorum burda çoooook sıkılıyorum doğru insanı buldunmu herşey harka oluyor bence evdeyim şimdi çoook sıkılıyorum biriyle çarşıya gidim kıyafet almayı bile çok özledim inanın çay kahve içip sohbet ediceğim b i arkadaŞ ARIYORUM AMA NERDEN BULACAM EVDEYİM HİÇ ÇIKMIYORUM Kİİİİ

allahtan baska dost yoktur derler dogru bence
arkadas de dost de ne dersen de malesef cook kıskanclar
oysakı ben karsımdakı ınsanın utlu olmasından mutlu olurum ve mutsuz olmasından sıkılırım ama ınsanlar boyle dusunmuyorkı
ıyı bıseyını anlatıyorsun boyle neden benımde yok gıbılerınden uzuntu duydugunu hıssedıyorsun bakıslarından tavrından zaten sorada nazar degıyor oyuzden ıcımden kımseyle dost olmak gelmıyor valla
bıde onları ılgılendırmeyen seylere burunlarını sokuyorlar hep
onlara neyse
hemen calısyormusun ne kadar kazanıyorsun esın ne ısyapıyor vs vs
bunların ne onemı varsa kıyaslama yapacaklarya ondan
valla arkadaslar dostluk arkadaslaık ölmüş buyrun cenaze namazına

bende çok sıkılıyorum ya herşey şu kıskançlıktan fesatlıktan oluyo ama buzamnda insanlara fazla değer vermiycen herkes hava peşinde önemli olan hayatı paylaşmak aslında bi anlasalar en istediğin eşya senin olsa yalnız olduktan sonra neye yarar..

ben çok çekingenim arkadaşlar eskiden gülmeyi bile bilmezdim bu yüzden arkadaşım yk aslında çok istiyorm çok arkadaşım olmasını amma kimse beni sevmiyo

kızlar arkadaş ayrı dost ayrı arkadaş çooooooooook ama dost yok bende gerçek samimi candan bi dst bulamadım şimdiye kadar insanlar çok tuhaf birine bişeyini anlatsan 7 köy duyuyo kime ne güvenip bişeyini anlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…