hosbuldukk naasılsınız bakımmmmm
aynı sorun bendede var bekarken arkadaşım çoktu gayet güzeldi bir evlendim başka bir şehir derken kimse yok eşimde calışıyo . dışarı çıkıyoruz geziyoruz ama hiç bi şey bir dostun yerini alamıyor apartmandada hep yaşlılar var onlara sözüm yok ama insan yaşıtı bir dost istiyo konuşup anlatmak istiyo ama malesef yok insanın güvene bilecegi bir arkadaşının olmaması kötü ablam anlatıyo hayran kalıyorum arkadaşlarla şunu yaptık bunu yaptıık bende istiyorum :18:
Tsk ederim sen nasilsin ? bomba gibisin tempo tuttugna gore Allah bozmasin
aynı sorun bendede var bekarken arkadaşım çoktu gayet güzeldi bir evlendim başka bir şehir derken kimse yok eşimde calışıyo . dışarı çıkıyoruz geziyoruz ama hiç bi şey bir dostun yerini alamıyor apartmandada hep yaşlılar var onlara sözüm yok ama insan yaşıtı bir dost istiyo konuşup anlatmak istiyo ama malesef yok insanın güvene bilecegi bir arkadaşının olmaması kötü ablam anlatıyo hayran kalıyorum arkadaşlarla şunu yaptık bunu yaptıık bende istiyorum :18:
merhabalar hadi benide alın aranıza[/QUO
merhaba kıslar sevcihan aramıza hoş geldin cnm
:90:
hoşgördüüükkk
insanın her zaman bi dostu olması lazım.herşey kocaya,anneye,babaya anlatılamıyo malesef.
insanın her zaman bi dostu olması lazım.herşey kocaya,anneye,babaya anlatılamıyo malesef.
aynen öyle.. 9 ay oldu evleneli daha kimse dogru dürüst kapımızı acmadı.. ailem cok yakın arada oraya gidiyorum falan ama eve geince yine cookk sıkılıyorum.. eşim gec geliyo.. ne zormuş beaaa :97:
apartmandakilerde bi tuhaf o kadar zaman oldu daha bi hayırlı olsun diyen ble olmadı.. ama acil ihtiyacları olunca kapımın zilini çalabiliyolar hiç tanısmadanbende ne zaman gelseler ondan bizde yok diyorum
benim ailem turkiyede bende 7 aylik evliyim hic kimsem yok burda pariste yasiyrm Kurstan bikac arkadasim oldu onlarlada her zmn gorusmuyrz benimde esim gec geliyo ev isleri yemek vs vs ugrasiyrm yanlizlik cok zor
benımkıde gec gelıoo bana gelın kızlarrrrr
olarr parti yaparızz
senin durum daha farklı tabi canım.. Allah kolaylkık versin gurbetlik zordur tabi.. evdede ugrasacak şey bulamazsak hiç vakit gecmeyecek..
benımkıde gec gelıoo bana gelın kızlarrrrr
walla olarr :))) kahve yaparım sızeeee keklerr yaparımmm
:84: ben gelemem
:)) benimkide geç gelio malesef.bana gelin en iisi. 2 lafın belini kırarız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?