Arkadaşı olmayanlar buraya.

aynı sorun bendede var bekarken arkadaşım çoktu gayet güzeldi bir evlendim başka bir şehir derken kimse yok eşimde calışıyo . dışarı çıkıyoruz geziyoruz ama hiç bi şey bir dostun yerini alamıyor apartmandada hep yaşlılar var onlara sözüm yok ama insan yaşıtı bir dost istiyo konuşup anlatmak istiyo ama malesef yok insanın güvene bilecegi bir arkadaşının olmaması kötü ablam anlatıyo hayran kalıyorum arkadaşlarla şunu yaptık bunu yaptıık bende istiyorum :18:

bende evlendım benımde burda arkadasım yok.. bı kayınvalıdem var sagolsun sayesınde sıkılmam cok fazla... allahtan calısıormm gece de calısınca ıyı oluoo cok sıkılmıorm...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben tr de olsam keske diyorum o zmn konusurdum herkesle:) burda bi kac arkadasim var amaarasira gorusyrz tabi evet insanin bir derdini anlatacagi dostu olmasi ne kdr guzel

insanın her zaman bi dostu olması lazım.herşey kocaya,anneye,babaya anlatılamıyo malesef.

aynen öyle.. 9 ay oldu evleneli daha kimse dogru dürüst kapımızı acmadı.. ailem cok yakın arada oraya gidiyorum falan ama eve geince yine cookk sıkılıyorum.. eşim gec geliyo.. ne zormuş beaaa :97:
apartmandakilerde bi tuhaf o kadar zaman oldu daha bi hayırlı olsun diyen ble olmadı.. ama acil ihtiyacları olunca kapımın zilini çalabiliyolar hiç tanısmadan bende ne zaman gelseler ondan bizde yok diyorum

benim ailem turkiyede bende 7 aylik evliyim hic kimsem yok burda pariste yasiyrm Kurstan bikac arkadasim oldu onlarlada her zmn gorusmuyrz benimde esim gec geliyo ev isleri yemek vs vs ugrasiyrm yanlizlik cok zor

benımkıde gec gelıoo bana gelın kızlarrrrr

benim ailem turkiyede bende 7 aylik evliyim hic kimsem yok burda pariste yasiyrm Kurstan bikac arkadasim oldu onlarlada her zmn gorusmuyrz benimde esim gec geliyo ev isleri yemek vs vs ugrasiyrm yanlizlik cok zor

senin durum daha farklı tabi canım.. Allah kolaylkık versin gurbetlik zordur tabi.. evdede ugrasacak şey bulamazsak hiç vakit gecmeyecek..

sizin evi buraya tasiyalim en iyisi >> surda otururum ben cayimi icip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…