Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben 33 yaşındayım
çok istememize rağmen 8 sene bebeğimiz olmadı bu sene tedavisiz oldu şu an 8 aylık allah tüm isteyenlere versin....

Canım ben de 30 yaşımdayım, 5 yıldır olmuyor, artık bu ay klomene başlıycam bakalım..Nasipse diyorum olur, beklemekten başka yapacak bişey yok.

ithal gelin benim kadar yanlız değildir en azından ses vardır apartmanda
evet arkadaşa katılıyorum
sıkıntı duymaktansa adapte olmaya çalışmak daha iyi
sonuçta orada yaşayacaksa

ithal gelin benim kadar yanlız değildir en azından ses vardır apartmanda
evet arkadaşa katılıyorum
sıkıntı duymaktansa adapte olmaya çalışmak daha iyi
sonuçta orada yaşayacaksa

evet ses var ama ben o seslere yabanciyim abla iste adapte olmaya calisiyrm yanlizligimi esimle paylasiyrm yoksa apartmandaki sesler fayda deil

Canım ben de 30 yaşımdayım, 5 yıldır olmuyor, artık bu ay klomene başlıycam bakalım..Nasipse diyorum olur, beklemekten başka yapacak bişey yok.
stres çok etkili eşinin çalışma hayatı stresliyse yada sende stres faktörü
etkiliyo
sağlıklı beslenmeye çalışmak
eşinle birlikte pekmez fındık vs gibi şeyler yemenide tavsiye edrim
yumurtlama günlerini biliyorsundur zaten
bende tıkanıklık varmı diye bakıldı
senin bakıldımı

tüm testler yapıldı, sebepsiz bizimki

neden kimsecikler yok oralarda anlayamadım
canım yazın geliyorlar büyük şehirlerde yaşıyorlar
buraya doğalgaz gelmedi
köy statüsünde altınoluk
çarşıda yazın sabaha kadar gazinolar barlar insan kalabalığı kışında kömürden dolayı hava kirliliği var
bizim ev çarşıya minübüle 5- 10 dakika ondan gitmiyoruz çarşıya

Bu arada eminim bebiş geliyor diye çok heyecanlısındır, inşallah ben de tadarım o duyguyu

tüm testler yapıldı, sebepsiz bizimki
bizimkide dr ikinizdede sorun yok dedi
ama olmadı 8 yıl
çok üzüldüm ben
bebeği olmayan birinin halinden aynı şeyi yaşayan anlar
allah bu mutluluğu sana nasip etsin
inşallah

canım bebiş 8 alık oldu bile doğalı

bizimkide dr ikinizdede sorun yok dedi
ama olmadı 8 yıl
çok üzüldüm ben
bebeği olmayan birinin halinden aynı şeyi yaşayan anlar
allah bu mutluluğu sana nasip etsin
inşallah

Allah razı olsun güzel ve içten duyguların için,gelişmelerden haberdar ederim seni.Gerçi ne var biliyo musun, benim periyodum saat gibidir şaşmaz, bugün olmam gerekiyofu ama yok daha bişey..Bilirsin umut her ay yeni baştan, hiç bitmez, bakalım hayırlısı ise olsun:)

evet ses var ama ben o seslere yabanciyim abla iste adapte olmaya calisiyrm yanlizligimi esimle paylasiyrm yoksa apartmandaki sesler fayda deil
canım herkezin durumu farklı
bir çok insanın olmak istediği durumdasında
karamsarlığa kapılmamaya çalış
eşinde çalışıyordur
ev işleriyle ilgilen
orada yaşam standartı yüksekmi yoksa türkiye gibimi

yok canım, 25 günden bi gün şaşmaz.

Ablacim bende duzensizlik var 13 yasimdan beri pko luyum care bulamadim bu hastaliga bende cok uzuluyrm cocugum olmaz diye once duzene girmesini bekliyrm hic denemedk ama olmaz diyede korkyrm bi yandan da Allahim nasip ederse her turlu olur diyorm iste

Canım kusura bakma, 8 aylık deyince ben öbür türlü anladım, Rabbim analı babalı büyütmani nasip etsin, herşeyin en güzeli sizin olsun. Kız mı erkek mi?
canım ismi taha erkek
allah sanada nasip etsin en kısa zamanda
ben çift çizgiye inanamamıştım rüya falan dedim bu gerçek olamaz dedim
isim söylemek gerekirmi dua ederken senin için edicem istersen özelede yazabilirsin...

trdekini buraya tercih ederim islerle ilgileniyrm canm sklmiyo ama demek istedigim yani benim dinimden degiller hic turk yok yabancilar o bakimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…