allah sanada nasip etsin inşallah bebeiğin olursa sıkılmaya fırsat bulamazsın zaten..Ablacim bende duzensizlik var 13 yasimdan beri pko luyum care bulamadim bu hastaliga bende cok uzuluyrm cocugum olmaz diye once duzene girmesini bekliyrm hic denemedk ama olmaz diyede korkyrm bi yandan da Allahim nasip ederse her turlu olur diyorm iste
Onun tedavisi var üzülme, sorunun kaynağı belli olunca çözümü de bulunuyor hiç üzülme. Asıl sebepsiz olunca kötü
canım ismi taha erkek
allah sanada nasip etsin en kısa zamanda
ben çift çizgiye inanamamıştım rüya falan dedim bu gerçek olamaz dedim
isim söylemek gerekirmi dua ederken senin için edicem istersen özelede yazabilirsin...
rahat ol uzun uzun banyolar yap rahatlamaya çalışAllah razı olsun güzel ve içten duyguların için,gelişmelerden haberdar ederim seni.Gerçi ne var biliyo musun, benim periyodum saat gibidir şaşmaz, bugün olmam gerekiyofu ama yok daha bişey..Bilirsin umut her ay yeni baştan, hiç bitmez, bakalım hayırlısı ise olsun:)
Allahim Ins sana hayirli bi evlat nasip eder sebebini kimse bilemese bile Allah biliyo. illaki uzulursun ama sakin isyan etme
Hiç isyan etmedim etmem de, çünkü her hayırda bir şer her şerde bi hayır olabilir onu ancak Allah bilir, ben sadece hakkımda hayırlısını istiyorum o kadar..
mrb arkadaşlar.bende bu konudan muzdaribim.şu anda çevremde gerçekten güvenebilceğim konuşablceğim eğlenebilceğim bir dostum yok.insanlara güvenmiorm bni kmse ciddiye almıor gib gelior ve çok mutsuzum.yüzüme gülen insanların arkmdan konuştklarını görüorm ve biliorm bu yüzden kmseyle dostluk kurmak bile istemiorm soğudum artk herkesden kndmi çektm ve sonunda yalnzım.
merhabalar hadi benide alın aranıza[/QUO
merhaba kıslar sevcihan aramıza hoş geldin cnm
:90:
merhabalar hadi benide alın aranıza
arkadaslarım war ama fazla arkadasta göz cıkarmaz dımıselamlarrrrr
hg din sevcihan
slm hg din sen de benim yok arkadasim :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?