Arkadaşı olmayanlar buraya.

Onun tedavisi var üzülme, sorunun kaynağı belli olunca çözümü de bulunuyor hiç üzülme. Asıl sebepsiz olunca kötü

allah sanada nasip etsin inşallah bebeiğin olursa sıkılmaya fırsat bulamazsın zaten..

Onun tedavisi var üzülme, sorunun kaynağı belli olunca çözümü de bulunuyor hiç üzülme. Asıl sebepsiz olunca kötü

Allahim Ins sana hayirli bi evlat nasip eder sebebini kimse bilemese bile Allah biliyo. illaki uzulursun ama sakin isyan etme

istersen yazayım ama kalbinden beni geçirmen yeter kanımca..Çok iyisin Allah razı olsun.Ben de ailenin sağlığı huzuru ve neşesi için seni kalbimden geçirerek dua edicem:)

rahat ol uzun uzun banyolar yap rahatlamaya çalış
yani eşinde rahat olmalı
inşallah canım hep dua ediyorum gerçi
allahım tüm isteyenlere nasip et sağlıklı hayırlı evlatlar sen büyüksün...

Allahim Ins sana hayirli bi evlat nasip eder sebebini kimse bilemese bile Allah biliyo. illaki uzulursun ama sakin isyan etme

Hiç isyan etmedim etmem de, çünkü her hayırda bir şer her şerde bi hayır olabilir onu ancak Allah bilir, ben sadece hakkımda hayırlısını istiyorum o kadar..

bebek olmuyo diye eşimin ailesi çok üstüme geldi
beni üzdüler
kız kardeşimin 4 yıl önce olmuştu
daha farklı bir konumu oldu kendi ailemde
ben öyle bir köşede mutsuzdum

bebek olması için yapılan tavsiyelerse
acayipti ben uygulamadım sadece dinledim tavsiyelerini okadar
kocakarı ilaçları gibi şeyler..

i geceler kızlar:90:

mrb arkadaşlar.bende bu konudan muzdaribim.şu anda çevremde gerçekten güvenebilceğim konuşablceğim eğlenebilceğim bir dostum yok.insanlara güvenmiorm bni kmse ciddiye almıor gib gelior ve çok mutsuzum.yüzüme gülen insanların arkmdan konuştklarını görüorm ve biliorm bu yüzden kmseyle dostluk kurmak bile istemiorm soğudum artk herkesden kndmi çektm ve sonunda yalnzım.

:79:mrb hosgeldiniz bende yeniyim burda ins bu form eglenceliolur bizim icin

arkadaslarım war ama fazla arkadasta göz cıkarmaz dımı selamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…