• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşı olmayanlar

kulüptekiler beni az seviyor sanırım yazılarıma cevap az geliyor...

pekmezcim mesaj atamıyorum tatlım mesaj kutun doluymus tatlım siliver şekerimmmm

ben yeniyim canım serenity61 merhaba nasılsın

merhabalar iyiyim sizler nasılsınız teşekkür ederim pekmez akıllıcım çok tatlısın

merhabalar iyiyim sizler nasılsınız teşekkür ederim pekmez akıllıcım çok tatlısın

Sabahtan beri birazcık kötüydüm moralim bozuktu ben kusura bakmayın yazamadım sizee :26:
Teşekkür ederimm de Niye çok tatlısın dediniz kii :44:

Benim de görüştüğüm arkadaşım yok maaleseff
Çok saçma bi nedenden bitti arkadaşlıklarım :19:
İlk başta çok üzülüyodum her gece rüyalarıma giriyodu arkadaşlarım ve kendimi suçluyodum bi vicdan azabı vardı sürekli acaba arasam mı diye düşündüm. Sonra baktım ki arkadaşlarımın(!) hiiiç umrunda değil biraz biraz kafamdan atmaya başladım bu düşünceleri
sonra bu siteyi keşfettimm :32::32::kkk:
Uzuuun bi aradan sonra (en azından bana çok uzun geldi) burda konuşcak paylaşcak bi abla edindimm :16::3::3::32:

koskoca istanbulda ben de yapayalnızım uleeennnnn :52:

Benim de görüştüğüm arkadaşım yok maaleseff
Çok saçma bi nedenden bitti arkadaşlıklarım :19:
İlk başta çok üzülüyodum her gece rüyalarıma giriyodu arkadaşlarım ve kendimi suçluyodum bi vicdan azabı vardı sürekli acaba arasam mı diye düşündüm. Sonra baktım ki arkadaşlarımın(!) hiiiç umrunda değil biraz biraz kafamdan atmaya başladım bu düşünceleri
sonra bu siteyi keşfettimm :32::32::kkk:
Uzuuun bi aradan sonra (en azından bana çok uzun geldi) burda konuşcak paylaşcak bi abla edindimm :16::3::3::32:

canım benimmmmmmmm insanları anlamak çok zor ilk zorlukta yüz üstü bırakıveriyorlar o yüzden giden için hiç üzülme senin için endişelen düşünen insanlar olsaydı yanında olurlardı o yüzden kardeşim hiç sıkma canını :29:

canım benimmmmmmmm insanları anlamak çok zor ilk zorlukta yüz üstü bırakıveriyorlar o yüzden giden için hiç üzülme senin için endişelen düşünen insanlar olsaydı yanında olurlardı o yüzden kardeşim hiç sıkma canını :29:

Evet aynen öyle istediğini yapmadım diye kötü olan ben oldumm. Yanarım yanarım da ağzının payını veremediğime yanarım artık:25:
Ben özel msj atamadım ablacım ya site bakımdaymış

Günaydınn herkeseee :3::3:
ya da sadece bana. Çünkü bu saat aslında öğlen.:27:
Tabi yapcak iş olmayınca uyuyorum ben de :27:

Back
X