ben de öyle düşünüyorum. annesinden bahsetmemin sebebi şu, yani olur da mahkemeye çıktılar annesi "ben şahidim ilk önce kızım saldırdı" falan diyebilir, arkadaşımın anlattığına göre kadında böyle bir potansiyel var. arkadaşım diyor ki "o zaman da iftira atmışım gibi ben mahkeme tarafından suçlanır mıyım"? benim de kafamı karıştırdı bu soru işte.İstediği kadar savunsun oğluşunu.
Eğer evlat ayrımı yapacak bir zihniyet ürünü ise o aileden arkadaşının uzak kalması çok daha sağlıklı olur..
Hangi sebep olursa olsun şiddet kabul edilebilir bir şey değil.
Ne abiden ne babadan ne başkasından.
Bu tipler ileride karılarını dövecek olan tipler.Cezasini çeksin.
sonuç alırsınız diyorsunuz yani?Darp raporu alıp şikayetçi olsun. Olsun da abisi evden polisle alınıp ne nasıl olurmuş görsün.
Şikayetçi oldu diye kıza bişey olmayacağını düşünüyorum hatta eminim yani. Annesi orda ne derse desinben de öyle düşünüyorum. annesinden bahsetmemin sebebi şu, yani olur da mahkemeye çıktılar annesi "ben şahidim ilk önce kızım saldırdı" falan diyebilir, arkadaşımın anlattığına göre kadında böyle bir potansiyel var. arkadaşım diyor ki "o zaman da iftira atmışım gibi ben mahkeme tarafından suçlanır mıyım"? benim de kafamı karıştırdı bu soru işte.
zaten şikayetçi olucaz ama, açıkçası bi sonuç alamamaktan korkuyoruz. yol yordam bilmiyoruz açıkçası. mesela hayatımda ilk defa adliyeye gideceğim böyle bir şey için. yani hastaneye gidip darp raporu nereden alınır, adliyeye gidip neler yapılır dilekçe mi yazılır nereye verilir zerre bilgimiz yok.Darp raporu alıp şikayetçi olsun bence. Annesi de yalan yere şahitlik yaparsa bu yaptıklarının günahı ikisine de yeter de artar.. ne abiler var kardeşinin saçının teli incinse dünyayı yakacak, bi de sizin arkadaşınızın abisi gibi daha tam evrilememiş ayılar var çok özür dileyerek yazıyorum ama bu kadına şiddet nedir ya kocadan abiden.. kesinlikle en azından şikayetçi olsun da dövüp dövüp yanına kalacağını düşünmesin bidaha.
arkadaşım 23, abisi 31 yaşında.Yaşları kaç?
öyle ama çok kötü dövmüş. suratındaki tırnak izleri fenaydı. kolları da öyle. hem bu ilk değilmiş, hep dövermiş zaten o yüzden evden ayrılmış kızcağız. şimdi yanına kar kalmasın istiyorAile içi şiddette genelde anne oğlunu mağdur kızını da zalim ilan ediyor ve ciddi şekilde kıza psikolojik baskı yapıyorlar,bence zaten ayrı yaşıyormuş daha mesafeli davransın ve uzak dursun onlardan,aile bu uzak durulur mu demeyin,ben haksızlığa uğradıgımı düşündüğümde dört yıl konuşmadım ailemle. Güçlü olsun ve gerekirse yüzyüze bile görüşmesin onlarla
Sonuç alacağınızdan bende emin değilim. Ama en azından darp raporu alıp adliyeye değil de polise gitseniz bişey yapabilirler mi? Abisinin gözü korksa yeter zaten annesi oğlumcu bi tipse abinin ceza alması muhtemel görünmüyor. Bu arada bu tip bi olay hiç yaşamadım sadece fikir yürütüyorum emniyette belki daha hızlı sonuç alırsınız ya da neler yapmanız gerektiğini söylerler diye düşündümzaten şikayetçi olucaz ama, açıkçası bi sonuç alamamaktan korkuyoruz. yol yordam bilmiyoruz açıkçası. mesela hayatımda ilk defa adliyeye gideceğim böyle bir şey için. yani hastaneye gidip darp raporu nereden alınır, adliyeye gidip neler yapılır dilekçe mi yazılır nereye verilir zerre bilgimiz yok.
valla ben de bu yüzden konu açtım, benim de aklıma böyle bir ihitmal geldi. sallarlar gibime geliyorTürkiye'de yaşamıyor olsak şikayetçi olsun derdim ama bizde dayak yiyen karı kocayı "barıştırıp" evine gönderen sonra ölüsünü alan polis var. Kardeş kavgasına muhtemelen gülme ve kendilerince barıştırma çabasıyla dahil olurlar, annenin tepkisi de tuz biber olur diye düşünüyorum. Ayrı yaşıyorsa ben olsaydım ailemi yok sayar, görüşmezdim bir daha. Oğluşlarını alıp başlarına çalsınlar. Sinir oluyorum böyle erkekçi ailelere.
darp raporu alıp karakola gidelim yani. bu arada polis arkadaşlarım var. biri de komiser yardımcısı. onu arayayım yarın. şu an aklıma geldi:)Sonuç alacağınızdan bende emin değilim. Ama en azından darp raporu alıp adliyeye değil de polise gitseniz bişey yapabilirler mi? Abisinin gözü korksa yeter zaten annesi oğlumcu bi tipse abinin ceza alması muhtemel görünmüyor. Bu arada bu tip bi olay hiç yaşamadım sadece fikir yürütüyorum emniyette belki daha hızlı sonuç alırsınız ya da neler yapmanız gerektiğini söylerler diye düşündüm
Abisini hapse atmasalar bile ben bu korkunun ona yeteceği kanısındayım. Bir daha dokunamaz kadıncağıza.sonuç alırsınız diyorsunuz yani?
valla ben de bu yüzden konu açtım, benim de aklıma böyle bir ihitmal geldi. sallarlar gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?