Arkadaşım ah aldığını düşünüyor sizin yorumlarınızı bekliyoruz

Ah nasıl alınır bir öğrenin....
Birine umut verirsin, söz verirsin
Birinin yuvasını bozarsın
Birinin ekmeğiyle oynarsın
Birinin lafla sözle iftirayla canını yakarsın
Bir hayvana kötülük edersin
Bir çocuğa kötülük edersin
Ah böyle alınır
O onunla konuştu bu bununla görüştü ah böyle bir basit mesele değildir. İlahi adaletle ilgilidir
Biriyle görüşürsün kafana uyar uymaz bunun ahla ne ilgisi var
O kız o adamla evlenir, tabi diyemiyor ki istiyorum ne olursa olsun, ahı vahı bahane ediyor.

Ahmış uhmuş kime anlatıyor ya, delikanlı gibi çık de ki seviyorum, el etse koşar giderim. Allah Allah.

Birinin ömrünün hayal kırıklığı oldum belki de diyor. Bende ayrıldığı karısına ne yaptı belki de o Kadın haklı dedim. Ayrıca yaşam felsefesi kötü bu adamın senin boşluğuna denk gelmiş öyle düşün dedim.

Ortak arkadaşları olan kişi demiş senin Arkandan iyi konuşmuyor beklenti yaratıp sonra geri çekilmişsin diye. Laf getiren de kurnaz bence
Herif arızanın teki, onlar da bir an önce birine yıkılsın da tehlike olmaktan çıksın diye bakıyorlar şimdi, bu kız olmasa bi tanesinin bacısı kızı falan olacak hedef.

Birinin ömrünün hayal kırıklığı oldum belki de diyor. Bende ayrıldığı karısına ne yaptı belki de o Kadın haklı dedim. Ayrıca yaşam felsefesi kötü bu adamın senin boşluğuna denk gelmiş öyle düşün dedim.
Allah aşkına bu işleri bıraksın ya. Hiç inandırıcı değil. Dümdüz aşık olmuş işte. Bakkal Hayri aşık olsa ahı uhu düşünmez. Bu adam tatlı. Bu işin aslı bu yani. Siz de boşuna üzülmeyin.

Çok saçma .
Ortada bir şey yok ne ahı
İnşaallah evlenemez diye ah ettiğini duyunca kötü olmuş. Birinin hayalkırıklığı oldum diyor. Bende o da boşandığı kadının hayal kırıklığıdır hayatına da nasıl devam ediyor sen neyin ince hesabını yapıyorsun dedim

Allah aşkına bu işleri bıraksın ya. Hiç inandırıcı değil. Dümdüz aşık olmuş işte. Bakkal Hayri aşık olsa ahı uhu düşünmez. Bu adam tatlı. Bu işin aslı bu yani. Siz de boşuna üzülmeyin.

Adama aşık olması imkansız değil mi bir yaşanmışlık yok sonuçta uzaktan iletişim

Adama aşık olması imkansız değil mi bir yaşanmışlık yok sonuçta uzaktan iletişim
Ya burda 50 000 tane konu açıyor sizin arkadaşınız gibiler, kimler kimlere takıyor aklınız hayaliniz durur. 😂 Ne kadınlar var, yüzünü görmediği herifler için gelinlik bakıyor. Bilmesen yılların fırtınalı aşkı sanırsın, ama sorunca anlıyorsun 1 aydır internetten yazışıyor adamla, yüz yüze gelmemiş. 😂

Anlattiginiz tarzda adamın arkadaşınız kadar drama yaratıp ah edeceğini filan sanmıyorum. 😁
İlişkide bir şey istediği gibi gitmeyince ah etmekte nebileyim yani. İlişki bu sonuçta hisler işin içinde her şey olabilir, her şey değişip dönüşebilir, sözler anlamını kaybedebilir.

Sacma sapan iki mesaj yazdı görüştü veya evleneceğim dedi evlenmedi diye ah ettim kafalarında gezecek olan görücü usulü birini bulsun 2 ayda evlensin gitsin baksın hayatina. Saçma seyler

Etmiş olarak duymuş

Ya burda 50 000 tane konu açıyor sizin arkadaşınız gibiler, kimler kimlere takıyor aklınız hayaliniz durur. 😂 Ne kadınlar var, yüzünü görmediği herifler için gelinlik bakıyor. Bilmesen yılların fırtınalı aşkı sanırsın, ama sorunca anlıyorsun 1 aydır internetten yazışıyor adamla, yüz yüze gelmemiş. 😂

Yüz yüze gelmediğin bir yaşanmışlığın anın olmadığı adama nasıl aşık oluyorsun ki. Arkadaşım psikolojik olarak iyi hissetmediği için olayları doğru algılayamıyor. Belki de aşk zannediyor bilmiyorum ama hiç aşk maşk demedi

Yüz yüze gelmediğim bir yaşanmışlığın anın olmadığın adama nasıl aşık oluyorsun ki. Arkadaşım psikolojik olarak iyi hissetmediği için olayları doğru algılayamıyor. Belki de aşk zannediyor bilmiyorum ama hiç aşk maşk demedi
Demez ki. Utanır sizden. Bu pislik herife aşığım diyemez size. İlk önce kendinden utanır. Hem kendini hem sizi inandırmaya çalışıyor ne kadar saf masum iyi niyetli ponçik düşündüğüne, yarın karnında çocukla aldatılınca da başıma ne geliyorsa iyi niyetten diye ağlayacak. Bazı insanlar verdikleri kararların sorumluluğunu alamaz, ona buna suç atar, kader der, ben çok iyiyim ondan oluyor der, bulur bişey, kendinde suç olmasın da ne olursa olsun.

Hem arkadaşınız hem siz safsınız bence. Adamın evlenmeyi düşündüğü ya da hayal kırıklığına uğradığı falan yok. Kendini acındırıp kızı kendine çekmeye çalışıyor. Kızı fiziksel kullanacak o kadar. Evlenmek isteyen adam kız yazmadan yazmamazlık eder mi? Böyle saçma ah aldım vs diyip diyip kötü enerjileri kendinize çekerseniz asıl o zaman kötü şeyler olur. Ortada hiçbir şey yok.

Adamın bir şey olmadığı belli de ne bileyim

Ah nasıl alınır bir öğrenin....
Birine umut verirsin, söz verirsin
Birinin yuvasını bozarsın
Birinin ekmeğiyle oynarsın
Birinin lafla sözle iftirayla canını yakarsın
Bir garibanın hakkını gasp edersin
Bir hayvana kötülük edersin
Bir çocuğa kötülük edersin
Ah böyle alınır
O onunla konuştu bu bununla görüştü ah böyle bir basit mesele değildir. İlahi adaletle ilgilidir
Biriyle görüşürsün kafana uyar uymaz bunun ahla ne ilgisi var

Sonu olmadığını bile bile mesaj attım diyor. Umut verdiğini düşünüyor bundan. Adam kaç kişiden umut beklemiştir bilmiyorum 😄

Back
X