Arkadasım aldatılıyor ve ben izliyorum

Arkadaşımın eşi onu aldatıyor.gozumle gördüm ama onlar beni görmedi .arkadasım çok guzel bir kadın tabii yeni dogum yaptıgı icin kilo fazlalığı var ama hem guzel hem hamarat.Yeni birlikte olduğu kızı görmelisiniz sünepenin biri arkadasıma söyleyemem yıkılır bebeği emıyor daha ne yapayım ben şimdi.bize geldiklerinde adamın yüzüne bakamıyorum midem bulaniyo zavallı arkadasımda evlilik yıldönümleri icin süprizler hazırlıyor uğraşıyor görmeseydim duymasaydım çok üzgünüm siz olsanız ne yapardınız bu durumda

eğer çok ama çok yakın bir arkadaşımsa ben söylerim ona
göz göre göre enayi yerine konulmasına göz yumamam
eşiyle iletişimin nasıl bilmiyorum ama eğer muhabbetimiz olsaydı onu ilk başta uyarırdır ve tehdit ederdim, sonra akradaşıma söylerdim

çok yakın değilsek karışmam

Son düzenleme:
Ben bosuna üzülmüşum.arkadadasim duymuş aileler öğrenmiş ama hicbirsey olmamış adam affettirmis kendini.bu kadınlar acayip yaratiklar adam biraz canım askım diyince affetmiş iyki benden duymadı ya baksanıza hemen sineye çekti herseyi sonra kıskandın aramizi actın falan bile derdi

Ben bosuna üzülmüşum.arkadadasim duymuş aileler öğrenmiş ama hicbirsey olmamış adam affettirmis kendini.bu kadınlar acayip yaratiklar adam biraz canım askım diyince affetmiş iyki benden duymadı ya baksanıza hemen sineye çekti herseyi sonra kıskandın aramizi actın falan bile derdi

evet canım ya iyi ki sen söylemmeişsin.eskiler der ya karı koca arasına girilmez diye.şimdi düşünüyorum haklılar.

hayırlısı böyleymiş.
arkadaşınız hakkında hemen affetti falan diye düşünmeyin bence. neler yaşandığını kimse tam olarak bilemez. yargısız infaz etmemek lazım. :71:

Back
X