arkadaşım aldatılıyor..

bu tarz şeyleri duyunca acabaa diyorum benimde başıma gelirmi of gelmesin kimsenin başına ne benim nede bir başkasının kötü bir durum.eşinle sende zor durumdasınız şuanda.İkinizde biliyorsunuz vicdan azabı gibi bir durum suça ortak olmak gibi bir şey.Söylesen yuva yıkılır yada belki ayrılmazlar o zaman belki erkek kocana ve sana iftira atar uyduruyorlar diye.

Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır.

Sen bilmemezlikten geleceksin. Ya arkadaşına kötülük yaparsa.
Allah zalimin elinden kurtarsın arkadaşını.

Allah kahretsin böyle erkekleri ya.
bence kesinlikle söylemelisin hatta tek başına değil eşinle beraber söylemelisiniz
yazık değil mi kıza herşeyden habersiz..
o kişi ilerde yine aldatır bununla kalmaz ki zaten,belki bi açık verir kız öğrenir ama belkide yıllarca öğrenemeyebilir...

ohhhhh ne ala kızlar

eşim uzak olsun da onlar ne yaparsa yapsın.

siz hamile olsanız ve eşiniz bunu yapsa. ardından siz arkadaşlarınızın yanında eşinizin ne kadar iyi, ne kadar sevgi dolu olduğunu söyleyip, mutlulukla karnınızı ovuştursanız.

arkadaşlarınız da ''sen öyle san,ohhhhhhooooo'' dese, içinden size sırıtsa bir de hiç birşeyi bilmiyormuş gibi.
insan öğrenince kendini keriz gibi hisseder.kocadan başka bir de arkadaşlarının ihanetiyle yıkılır.

söylemek gerçekten cesaret ister ama hissettirin laflarınızla, alttan laf sokmalarla.
hiç olmazsa dolaylı yoldan belki durumu anlar ya da araştırır.
hiç olmazsa nasıl biriyle evli olduğunu anlasın

Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır.

Çok doğru... O kadının bunu bilmemesi haksızlık. Hiç düşündünüz mü, belki bunu öğrenmenizin bir sebebi vardır...

Bence hiç olaya bulaşma.
Kadın hamileymiş..bebeğine falan birşey olur üzüntüden ömür boyu vicdan azabı çekersin..
Hamile olmasa bile yakın değilsiniz sana inanmayabilir, evliliğimizi kıskanıyorsunuz diyebilir, inansa bile eşi tarafından sen suçlu olursun falan filan..

Ben bu tarz konularda ancak çok yakın arkadaşlıklarda söylenmesi taraftarıyım..

Bu erkekler nekadar gerizekali böyle ya !
Niye evli arkadaslarina "kari" getirirlerki ????
Bunu esine sorabilirmsin bi mümkünse, bunun manasi nedir ? Niye yapilir?

ne kadar çok aldatma olayı var ya siteye daha yeni üyeliyim bana mı denk geliyo anlamadım buna benzer birçok şey okudum:) zor bi durum söylemek mi söylememek mi her ikisinide seçmek zor ama bencede söylemeyin çünkü zaten yalancının mumu yatsıya kadar yanar elbet bir gün öğrenilir ama bi yandan da şöyle düşünüyorum erkenden bilse belki daha iyi olur en fazla doğacak çocuğa üzüldüm desem yeridir aradan yıllar geçtikten sonra öğrenmesi de daha kötü huylu huyundan vazgeçmez bir gün açık verir illa ki...

5 aylık bir arkadaşlıkları var.
.kızla kızın düğününde eşi sayesinde tanışmış.

Topic başlığında ..arkadaşım aldatılıyor..yazınca sanki yıllaaardır arkadaşlarmış gibi geliyor ama öyle değil..
5 aylık fazla yakınlık olmayan bir arkadaşlık..

Bence topic sahibi kızın huyunu suyunu bile iyi bilmyor ne tepki verecek, ayılıp bayılacak mı, sinir krizine mi girecek, belki de inanmayacak, senin eşin bildiğine göre birlikte yapmışlardır mı diyecek, olur da boşanma olursa kızın eşi yuvamı siz yıktınız diye ikisine de düşman olacak vs vs vs..
tam bir muammma.

iyi düşünmek lazım

aynen öyle cok uzuldum nerdeyse esımle kavga edecektım o kadar sınırlendım bu erkekler neden boyle ya
eşide o kadar guzelkı su gibi kız

su gibi kızı eve atmış kendi başka kızlarla fink atıyo nasıl olsa ulaşmış su gibi kıza, örümcek beyinli adam, belli umurunda bile değildir ki karısı. bulmuştur kızın birini götürmüştür şrf..siz adam, azan belasınıda bulur mevlasınıda sen bence karışma o morluğu karısı görmemiş midir ya, görmüştür acaba adam ne bahane buldu bahane sunsa bile şey morluğu olduğu bellidir yani:26: belki kadında inanmak istemez üstünü örter karışma hiç kızın hakkında hayırlısı olsun inş.

Daha 5 aylik evliyken aldatmaya basladiysa yazik kiza .
Adamin arkadaslarida nasil tipler ki " kiz getiriyorlar"
Yazikar olsun topuna birden.
Ama soyleyemezsiniz ,soylenmez.
Bir gun kendi anlayacaktir mutlaka.

Arkadaşınız ya buraya üye ise! resminizden anlaşılır ve öğrenebilirde.Bu tarz konularda dikkatli olmak lazım gizli paylaşım yaparken kendi resminiz ya da yakınlarınızın kini paylaşmayın.

^^ soyle bencede.. Senin yerinde esin olsa oyla yapsa arkandan neler cevirdigini bilmek istemezmisin?
Mutlu olmazlar inanin.. Buyuk bir iyilik yapmis olursun..
Adami bir yerden cezalandirmak lazim yoksa daha devam eder..

Yahu benim bildigim evli erkek eslerine bile boynundaniz bırakmasına izin vermiyor, yani görünmemem yerlere olsa neyse diycem ama adam nasil izin veriyor buna..

Ve eğer o kiz Telekiz tarzı ücret karşılığı erkeklerle birlikte olan bı kızsa ısı görür gider kalkipta erkek istemeden boynunu emmez.. Adam da aptal değil ya izin versin..

Adam hiç korkmuyor herhalde.

Erkek arkadaşımla bı defa konusu geçmişti, hayatta oyle bi iz istemem boynumda demişti ayıp herkes görüyor

BEn bit kere siyah iri boncuklu bı kolye takmiştim ve o boncuklar boynumda mor gibi iz yapmıştı 1 hafta boğazli giydirmişti yazım ortasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…