- Konu Sahibi gelbebegim2
-
geldi geldi merak etme :44::44:
iyiki sizlerin güzel fikirlerini almışım..
cok sinirlendim ya anlatamam bak arkadasim benimde biara ayni isyerinde calistigim bi arkadasim vardi (ALMANYA) ben isten ayrildim evimde senin ev gibi cok yakin bakdim bu yol üzeri diye SIKSIK ugrar oldu bide 3 cocugum var benim haaliylen yoruluyorum arti bizim arkadasa hizmetcilik her gelisinde habersiz ve kiytirik bir bahane kiz alisti hazir kral sofrasina iyice bunaldimdi artik nefes alamiyordum öglen uykuma bile yatamaz olmustum tasasindan derken bi gün hastayim yatiyorum bu geldi sinirlendim inan bak oturdu hic yemek yermisin acmisin susuzmusun demedim soguk davrandim kizi bi dövmedigim kaldi fazla oturamadi tabi gitti sora arada bi telefon acti iste yarin sana gelicem felan bende dedim kusura bakma baska islerim var cekdim resti anladiki istenmiyor simdi allahtan kurtuldum ya resmen sülük gibi yapisiyor ve aralasmiyorlar sana simdi 2 ci vukati anlatayim kisaca bi arkadasim var annesi üsttkatta oturuyor kiz annesine gelmez bana gelir her hafta sonu yer icer hic bana gidelim demez atar cocuklarini üstüme eglenmeye giderdi artik baydi beni aldim karsima bak kardesim sende annesin bende ikimizdede 3 cocuk var eger eglenmenden geri kalamiyosan cocuklarina parasiyla bakici bul bende hafta sonumu cocuklarimla gecirmek istiyorum dedim kiz bozuldu bunu kendi okuluma yazdirdim yardim ettim derken bi erkek arkadas buldu beni unuttu aramadi sormadi gecenlerde annesi evde yokmus bbuda sevgilisiylen kapida kalmis bende gene uyyorum bizim zile basti dedi evdemisin evet evdeyim ama cikicam dedim hic buyur gel demedim davet etmedim bekledi sogukta sevgilisinen oda ona ders oldu anlasinlarki dünyadaki uyanik insan bu ikisi deyil kisacasi arkadasim HAYIR DEMEYI ÖGRENDIM SENDE ÖGRENSEN IYI OLUR kusura bakma uzun yazdim ama yarami destin kal saglicaklan :))
kızlar eve giderken benide al diyo ya deliricem..
bende evim müsait değil diyip kaçyorum of yaa kendi evime rahat rahat gidemiyorum..
açık konuş demeyin olmuyor yapamıyorum..
bu kadar yaptığımdan sonra lafa da ne kadar gerek var bilemiyorum ki
hergün bahanelerle gidiyorum ama fısss..
hala benide çağır diye tlf ediyor...
Kendin demissin zaten kesinlikle anlamiyor her yolu denedin acik konusmakta istemiyorsun ... Artik bizim verecek tavsiyemiz kalmadi canim. Ne denirki ben artik yapacak yorum bulamadim bence bununla yasamayi ogren artik madem konusamiyorsun o da anlamiyor tum bu ima ve hareketlerden.... Bununla yasiycaksin artik yapacak birsey yok.
Kendin demissin zaten kesinlikle anlamiyor her yolu denedin acik konusmakta istemiyorsun ... Artik bizim verecek tavsiyemiz kalmadi canim. Ne denirki ben artik yapacak yorum bulamadim bence bununla yasamayi ogren artik madem konusamiyorsun o da anlamiyor tum bu ima ve hareketlerden.... Bununla yasiycaksin artik yapacak birsey yok.
açık açık konuşmadım ama artık anlamış çok şükür..40 yılın basında sana ilk defa katılıyorum..konu sahibi arkadasım ya acık acık konusacaksın,yada idare edip susacaksın yapacak bisey kalmadı
senin olay valla tam komedi.. aslinda arkadaslar cok guzel tavsiyelerde bulunmuslar, onlari dinle iste.. Dur bir tavsiye de ben vereyim. arkadasina de ki; esim de aksamlari bir kac defa habersiz erkek arkadasiyla eve geldi, hazirliksiz yakalandim, cok kizdim. Ben arkadaslarimi eve getirince sorun olmuyormus da o getirince niye sorun oluyormus diye tartistik. sonra da birbirimize soz verdik, hatta yemin ettik, bundan sonra o da ben de eve cat kapi arkadas getirmeyecegiz. bu yuzden seni de eve cagirmiyorum ne zamandir, zaten farketmissindir. Kusura bakma durum bu, de gec.. Israr ederse sorun istemiyorum esimle, yeminimi de bozamam, yalan da soyleyip onu kandiramam de.
haklsısn açık açık konuşmak zor..Ben de yerinde olsam açık açık konuşamazdım. Seni anlıyorum. Gelme her gün rahatsız oluyorum desen bu sefer kırılacak, aranız bozulacak aynı işyerinde yüz yüze bakıyorsunuz, birbirinize işiniz düşecek bu sefer işte huzursuz olacaksın. Yüzünü görmek istemeyeceksin vs. Bence arkadaşın size gelmeyi bırakana kadar bu durum böyle gider. Ama şöyle de diyebilirsin bir hafta o karşılasın mutfak masraflarını ve bulaşıkları vs bir hafta siz karşılayın. Sonuçta artık yemekhane gibi bir şey olmuş sizin ev onun için. Dışarıda da yemek yese para ödeyecek.
Bir gün eve giderken markete uğrayın birlikte evde hiç yemeye bir şey kalmadı biraz alışveriş yapalım birlikte falan deyin. Masrafları bölüşmeyi teklif edin.
İyi ki küsmüşBenim de başımda böyle bi arkadaş var, arkadaşımdır diyorum ama o da bi yere kadar yani
açık açık konuşmadım ama artık anlamış çok şükür..
bugün başka bi arkadaşıma dedikodumu yapmış, artık beni çağırmıyor evine götürmüyor demiş..dargınım demiş
arkadaş da mecbur mu seni götürmeye ev onun değil mi ..bende evime gidiyorum bazen zeytin ekmek yiyiyorum
kimseylede uğraşamam sende burda yiyen arkadaşlarla takıl gibisinden bişeyler söylemiş,
bnm ev sahibi olarak söylememin doğru olmayacağı söyleyemediğim şeyleri arkadaşım güzelce anlatıvermiş :)
haklsısn açık açık konuşmak zor..
elini cebine öldürsen yine atmaz..
böyle illet bişey bu..
aman ben artık ne mutfak masrafı ne de iş bekliyorum uzak dursun yeter...
zaten küsmüş bana
cnm ne bileceksin böyle yapacağını ..bi gün o bişeyler yapar diye düşündüm ama yaptığı günler bir elin parmağını geçmezböyle fırsatçı bencil insanlara hiç yüz vermeyeceksinen başta evine davet etmekle yanlış yapmışsın.neyse ki istemediğini anlamış herşey yoluna girmiş bir daha sakın kimseyi evine çağırma canım
zaten kstüm gibi bişey meraba merhabaiyi iyi kökten kurtulmussun,
asil sen ona küsmen lazim bosver
aynen bende nefret ediyorum..Oh iyi olmuş kurtulmuşsun. İnsanları kullanmayı alışkanlık haline getiren insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
canım tam da düşündüklerimi yazmışsın bende tam bunları istiyordum..senin çok samimi arkadaşın olsa diyelim zaten her gün gelmeye çekinir ya da hadi geldi ya ekmek alır ya bi içecek alır ya da evde bulaşıkları yıkamana falan yardım eder ama 2000 tl maaş alıpta bunu yapıosa ki daha yeni arkadaşlığın bence kurtulman iyi olmuş istediği kadar konuşsun haklı değil bence..sen yapacağını yapmışsın zaten bu zamana kadar..
hayatta nefret ettiğim şey insan kullananlardır. herşeyi geçtim kul hakkından korkar insan..ama malesef bazı insanlar böyle..
ay demi hiç aklıma gelmemişti dur gönlünü alayım bariiküsmüsmü ay kiyamam
kendini affetirmek icin ev anahtarindan bir tanede ona yaptir
hediye et : ) gönlünü al
o varya sinsinin cinin teki yaş tahtaya basmaz o..ben olsam aynısını ona yapmadan küstürmezdım yaaama sen bana bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?