arkadaşım ama artık dayanamıyorum :(

KEndisinin düzeleceğini sanmıyorum. Bence arkadaşlığını bitir. O ilk fırsatta bitirecektir.

ya zaten yeni geldim işyerine (1 yla yaklaşıyor daha) bu da sayılı kişilerden biri arkadaşım olarak..
ne kadar , çok hoşlanmasamda arkadaş işte
çok ta yüzyüze bakamayacak kadar ağır sözler söylemeyeyim diyorum ama o zamanda derdimi aksttiremiyorum ona..

Son düzenleme:
kızlaaaarrrrrr
ben ne yapacağımı bilemiyorum artık yaaa
yarın eve giderken benide çağır, uzanmak istiyorum öğlenleri diyooor

ayyyy ayyyyyy uzanmakmı istiyomuş yazık çalışmasaymış hiç evde uzun uzun uzansaymış sen artık tek yapman gereken sakin bir şekilde rahatsız olduğunu söylemek eşini katabilirsin öğlenleri arada gelecek yada hergün hergün öğlen evde misafirmi olur diye bana kızıyor şeklinde kusura bakma ama ben artık çağıramam de uzanacaksa başka kapı bulsun

ööööf resmen ben daraldım ...evim müsait değil dersin eşim dağınık sabah toplamadan çıktım seni öyle alamam eve kusura bakma dersin yarın da ayy ne biçim birisi ya o yüzsüzlük yapıp benim için sorun olmaz falan derse ama benim için sorun olur dersin...

Son düzenleme:
atlatabildinmi bugünde bende merak ettim cidden ve çok sinirlendim ne yapış yapış bişey o öyle..bir de uzanacakmış yatak odamı veriyim sana deseydin. ama bu yüzsüzlükle gider yatar valla

canım bu sorunu çözebileceğini düşünüyordum ama sana söylediklerimizi pek hesaba almıyosun sanırım yani o kadar akıl veren oldu sana halen yakınıyosun ne yapsam etsem diye bırak canı cehenneme ya o utanmazlıkla rahatına bakarken sen bunu kendine dert ediyosun bence bir an önce kesin tavırını koy yani biraz sendede sorun var bana kızma ama

canim bak valla senin kadar olmasada bende sinir oluyorum artik

sen evli bir kadinsin
o ise bekar
ayrica kankan degil
dolayisiyla cozulmeyecek bir durum degil
sadece net olman gerek

"rahatsiz oluyorum her gun her gun kusura bakma artik kabul edemeyecegim" demen gerekiyor
fakat diyemiyorsan

de'ki "canim bekar olsam ev senin dukkan senin
ozel durumlarim oluyor musait oldukca seni cagiririm"

pesine takilirsa herseye ragmen
"kusura bakma canim baska sefere" de
hic bir aciklama yapmak zorunda degilsin
bekar olmasi evli bir insanin halinden anlamayacak diye bir sey soz konusu olamaz

ha illa aciklama yapacaksan
evim her zaman musait olmuyor diye kestir
neden diye soracak olursa
"bekar degilim sonucta sorumluluklarim var!" de hafif kaslarini catarak

yani ne yap et bu olayi cöz

yapabilirsin inaniyorum sana : )

Acaba ne zaman burada verilen akillara kulak verip uygulamaya gececeksin ??? Cok afedersin cok amiyane bir tabir ama cok dogru bir tabir... Ne demisler esek olduktan sonra binen cok olur. Sizin ev lokantadan otellige terfi etmis hayirlisi. Yakinda ev uzak yoluruluyorum sizde kalayim ise ordan giderim de diyebilir. Coz artik bu konuyu canim ya bu kadar ezdirme kendini. Gunlerde icinde tutmaktan sinir olmaktan ne yapacagim diye dusunmekten bikmadin mi. Is YERINDE yuzyzue bakacaksaniz bakacaksiniz. NE olmus yani? O yokmus gibi davranamaz misin? Cok mu zor arkadasligini bitirmek zaten sevmiyormussunda neden insan sirf ihtiyaci oldujgu icin sevmedigi biriyle arkadaslik yapar onuda anlamis degilim.Gerekli ortamlarda zamanimi arkadassiz gecirdim sirf etrafimda biri olsun yanliz kalmayayim diye arkadaslik kurmadim kimseyle. Guclu ol biraz koskoca kadinsin yanliz kalsan nolur arkadasssiz olsan nolur isyerinde?? Isyeri arkadaslik klubu degildir. Gidersin isini yaparsin parani alirsin evini gecindirirsin. Kimseyle arkadaslik kurma mecburiyetin yok.

Ben artik sucu sende buluyorum cunku yapilmasi gerekeni yapmadin.Ilk suc ondaydi artik suc sende cunku mudahele etmiyorsun.

Boyle basit bir olaya bile mudahele edemiyorsaniz Allah baska dert vermesin ne turlu insanlar var onlarla nasil basa cikacaksiniz... Kimsenin kendi rahatlik derecenizi zorlamasina izin vermeyin. Eger karsimdaki kisi benim rahatimi bozuyor bana huzursuzluk veriyorsa onun kredisi bende bitmistir.

Son düzenleme:

canım bende aynen öyle yapıyorum evde işlerim var deyip çıkıyorum vs...
bu konuyu açtığımdan beri hiç çağırmadım gelmesinede bi şekilde engel oldum :)

ee ne dedin bugün

atlatabildinmi bugünde bende merak ettim cidden ve çok sinirlendim ne yapış yapış bişey o öyle..bir de uzanacakmış yatak odamı veriyim sana deseydin. ama bu yüzsüzlükle gider yatar valla
aradı napıyosun öğlene diye..
bende eşim gelecek eve gitcem dedim..gittim...
arkadaşım kızma ben herkesi kendim gibi sanıyorum ama olmuyo işte..
yavaş yavaş alıştırıyorum hergün farklı bahane...
cebinden para çıksın yemek fişi bitsinde anlasın bakalım..uyanıklığın sonu ne oluyomuşş..

yapıyorum sağol..
ben içten içe kendini yargılayan bir insanım..
ve içimdeki ses beni hep haksız olduğumu söyle..
bunu da nasıl yenicem bilmiyorum..
ama sizlerde bnmle aynı fikirde olunca bu kadar insan yanlış yapamaz ya herhalde dedim.
haklıyım dediğiniz gibi..
ve artık evimi otel ve aş evi gibi ullanmasına izin vermiyorum..
ilişkimi kestim sayılır merhaba merhba..
ama o hiiiç anlamıyo yaaa..
insan bi farkeder bu kızda var bişeler der ama yok anam yok ...
nasıl birine çatım anlamadım...
o anlayana kadar da tavrım hep böyle olacak...
anladıktan sonra ayağını keser zaten..
yoksa ben kesicem ayaklarını

Son düzenleme:
canim ne yaptinn,geliyormu tekrar...

canım bende pek eve gelmiyorum zaten evden götürüyorum yemeğimi..
gelirsemde ben eve gidiyorum diyorum çıkyorum..
ama o hiiiiç durumun farkında değil ..
benim soğukluğumun ve ondan uzak durmamın farkında değil..
hadi desem tekrar başa döneriz yani

hic geliyim felan demiyor yani,
iyi iyi kurtulmus gibisin,
gecen gun gelip uzandimi peki:26:

hic geliyim felan demiyor yani,
iyi iyi kurtulmus gibisin,
gecen gun gelip uzandimi peki:26:

hayır tabiki ..eşim gelicek ben gidiyom dedim çıktım...

canım geliyim demiyor ama biraz yüz versem , ben eve gidicem sen ne yapıcaksın desem takılır hemen..
anlamadı yani..durumun hiç farkında değil...
ama çok da önemli değil...uğraşamam çok bile uğraşmışım

sükür aklin basina geldi

ALLAHTAN buraya konu actinda gazimiza geldin,

yoksa söz konusu arkadas coktan sizin eve tasinmisti,

neyse bundan sonra fazla yüz verme,

baksana arkadas hala anlamamis olayi,

neyse kurtulmussun sükür

Son düzenleme:

geldi geldi merak etme :44::44:
iyiki sizlerin güzel fikirlerini almışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…