- Konu Sahibi arkarianjj
-
bu muhabbetlere daha fazla girmeyelim de bence gitsin yani bazı insanlar tartışmaktan keyif alıyor yani kavga boyutuna ulaşmıyorsa olabilirdi ama sonuçta bu kişisel bir şey madem bu konuda hiç anlaşamıyorsunuz boşverin gitsin açıldıkça kapayın başkalarıylada tartışsın onlar rahatsız olurlarsa zaten kapatırlar sizin gibi konuyu canınızı sıktığınıza değmez.
açmaz bence açarsada tavrını koyarsın biraz zaman alır ama sen oralı olmazsan bırakır diye düşünüyorum şimdi her şey aşama aşama bir insanı uyarmadan etmeden hayatından çıkarmak doğru ve adil olmaz sen uyarını yap hala aynı davranışı tekrarlarsa haklı olarak hayatından çıkarırsın.üzülme mevzusu için birden fazla ihtimal var belki senin kadar hevesli değildi sadece öyle görünüyordu yada bütün işlerle sen uğraştığın için emek vermediği için sanırım senin kadar önemsememiştir belkide gerçekten gamsız biridir...bunlar böyle uzar gider sen galiba onun seni kullandığını düşünüyorsun birazda doğru mu?
Keşke öyle bir imkan olsa. O da ben de mutlu olurduk. Ama bunun olması mümkün değil, arkadaşlıklar o kadar kolay kurulmuyor. Bu öneriniz gerçekten o kadar kolay değil ne yazıkki. Aradan çekilmek de bana yakışmaz sanırım bunu yapabileceğimi sanmıyorum.ona onun gibi arkadaş bul ve aradan çekil
Aslında ben de lap diye bitirmeyi düşünmüyorum. Hatta belli bir seviyede devam etsin istiyorum. Ama bu konuda çok umursamaz davrandı ve gerçekten de kullanıldığımı hissettim. Ama ' O zaten ilgileniyor ' diye rahat takılıyordu tahminimce.
Evet hevesli olmadığını ben de düşündüm. Gerçi tam çözmüş bile değilim, benimle gideceği için çok mutluydu ama sadece mutluydu bir uğraş ve çaba sarf etmiyordu herşey benim üzerime yıkıldı. Bu yüzden ben de gidemediğimiz için sevindim bir bakıma. Çünkü tahminime göre gitseydik bir ev kiralardık ve yemekten alışverişe kadar ben ilgilenirdim diye düşündüm
Ona hocayı bir arasana dediğimde neden sen aramıyorsun diyebilecek kadar cesurdu.
Ama normalde çok çekingen ve saf biridir. Ben de atılgan olduğum için onun yapamadıklarını ben yapıyorum. Hatta kendimi bazen onun velisi gibi bile görüyordum. Sürekli göz kulak olmak gerek misali.
Keşke öyle bir imkan olsa. O da ben de mutlu olurduk. Ama bunun olması mümkün değil, arkadaşlıklar o kadar kolay kurulmuyor. Bu öneriniz gerçekten o kadar kolay değil ne yazıkki. Aradan çekilmek de bana yakışmaz sanırım bunu yapabileceğimi sanmıyorum.
o zaman bence siz daha atak olduğunuz ve her şeyi üstünüze aldığınız için oda hiç çaba sarf etmemiştir sen niye aramıyorsun demeside cesaretden değildir size yıkmak hocayı aramaktan kolay gelmiştir kullandığını sanmıyorum sadece nede olsa uğraşan var diye rahat davranmış sizin kadar emek vermediği için olmayıncada sağlık olsun demiştir bir dahaki sefere kendi işini halledersin sende eğer rahatsız olduysan mesafe koyarsın aranada gidemediğiniz hayırlı olmuş bence başka arkadaşlarla tekrar denersin oralarda zor olur yoksa dikkatli seç gideceğin kişileri sıkıntı olmasın
Bunu yapmanın zor olduğunu belirttim zaten. Evet kafasına uygun birini bulmak gerçekten zor hem de çok zordini anlamda onun kafasına uygun birini bulman zor mu orda? her telden insan var. samimi olsunlar demiyorum sadece tanıştır ve huzura kavuş..
Bunu yapmanın zor olduğunu belirttim zaten. Evet kafasına uygun birini bulmak gerçekten zor hem de çok zorBirini hemen onunla tanıştırıcam daha sonra ne olacak kestiremiyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?