Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kayseriyaglamasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
19
-5
1
21
Bana rahatça dekolte giyebilme sebebimin hiçbir erkeğin beni çekici bulamayacağını ve bende çekici veya güzel durmadığı için giyebileceğimi söyledi. Söylediğim her şeyi aşağıladı ve tüm gün bana laf atmak için yol gözledi. Bir şey dediğimde beni gözlüyor her adımımı çalışıyor gibi davranıyor. Ve ona bakmayınca içten içe gerildiğini hissediyorum. Kısa cevaplar verince başka bir kekime daha söyleyip bana bağırmak için resmen içten içe yalvarıyor. Onun hareketlerini anlamak ve artık uzak durmak amacıyla bir kitap aldım. İsmi haset ve kıskançlıktı. Ancak dün bana benim kıskanç olduğumu söyledi. Ben ise tam tersini dile getirdim. Sana iltifat ediyorum diye mi kalktı bir yerlerin de böyle söylüyorsun dedim. Senin neyini kıskanabilirim dedim. O ise aşırı sinirlenip e yalancısın o zaman yalan söyleyip durdun hiçbir şeyimi beğenmiyor muydun deyip üstüme gitti. Ama insan bu kadar da saf konuşmaz. Yüz ifadesi çok güzeldi. Sonraki gün anlattığım şeyi söyledi ve sürekli he konuyu oraya çekip aşağılamaya çalıştı onca kişinin arasında. Kendisi geçimsiz ve varoş. Ancak bu özellikleri bana dayatmaya çalışıyor hakaret edip söyleyerek. Kimle ne tartıştığıma özellikle dikkat ediyor ki o kişiyle bir olup onlara güzelce oynayıp bana karşı kışkırtabilsin. Bugün yemek sofrasında gözü benden hiç ayrılmadı. Kıskançlık ve hasetin ne olduğunu anladığım gibi bunları farketmek normalden daha korkunçtu. Aile ortamında yan gözle sürekli birisinin sizi süzdüğünü düşünün. Belki hayal gücüm de olabilir bilmiyorum ama bunu test etmek için kısa cevaplar yerine uzun bir cümle söylemeyi denedim. Konuştuğum kişi ise başka birisiydi. Hemen atlayıp anında “Ne alaka?!” diye tersledi. Çok korkunçtu. Artık hiç ama hiççç durmuyor. Eskiden belli etmezdi artık saklamaya uğraşmıyor bile. Korkunç bir hal aldı… Bana zorla saçımı boyattırdı iyiliğin için diyerek. Kötü boyadı ama bana allahtan yakıştı. Ondan önce de kırmızı renk önerdi çıkmasın pişman olayım diye. İstediğin renkle de platin seçmişim gibi dalga geçti. Açık kumral aldım saçıma koyu kumral oldu çok hoş oldu. Bir de sonra bana saçını kısa küt yapalım demez mi? Buluştuğumuz gün de makyaj yapmış ama makyaj bile kurtaramadı onu maalesef. Dediğim gibi şaka zannediyorum her seferinde ama değil korkunç tam tersi. Geçen kahve içerken gerildiğimi ve gözümün açıldığını farkedip laf arasında bir anda beni eliyle işaret edip “Ben bunla küssem de ailesiyle konuşmaya devam ederim. Bir şekilde onlarla konuşurum sohbet ederim. Onlar da benim kankam sonuçta” gibi bir şey dedi. Kurtuluş da yok yani bacımlar. Napmalıyım?

Ailen de nolur bizle konuşsun diye beklemiyordur. Sizin anne babanız için kankam diyebiliyor siz de bu kişiye arkadaş mı diyorsunuz? Sizin saçınızı boyuyor, arkadaş ortamınızda tersliyor peki siz hayatınızdan silmek için ne bekliyorsunuz tam olarak? Engelleyin her yerden olsun bitsin neden sizi böyle kötü etkileyen birine katlandığınızı anlayamadım ben.

Şuan misafirim ağırlıyorum onu. İşin kötü kısmı bizi daha önceden iyi ağırladığı için biz de iyi ağırlamak zorundayız. Sorun çıkmasın diye alttan alıyorum ama kendimi de ezdirmem. Ettim hakaret ben de yapcak bir şey yok. Korktuğum şey gittikten sonra engellersem ailem bana inat konuşur mu acaba çünkü ailemi bana karşı kışkırttı.

Eski arkadaşım olurdu. Gerçekten uğraşmaya değmez hayatından çıkar

Hoşşştttttt deseydin keşke
Yerinde olsam asla muhatap dahi olmam sen kimsin hayırdır yani
Çocukluk arkadaşı işte. Zamanla böyle oldu. Ya da hep böyleydi ama belli etmiyordu sanırım. Hep bana özendiğini söylerdi ama beni aşağılayarak iyi hissetmeye çalışacağını düşünmemiştim. Ya da salak gibi ortada bir şey yokken rekabet edeceğini.. Zamanla özentisi haset oldu. Bana en önemli günlerimde telefonumun şarjını bitirerek evimden gitmeyerek özellikle misafir getirip vaktimi yiyerek destek oldu.

Ya kışkırtsa ne olur misafirlik bitince kim takar onu?
Koy mesafeni geç kendine stres yarattığına değmez inan ki

Bana göre ikiniz de tuhafsınız ama arkadaşınız daha tuhaf, en azından sizin dediklerinize göre.

Arkadaşlar kişinin bir nevi yansımasıdır. Varoş dediğinize göre bir kendinizi de kontrol edin.
Yılların hatırı yüzünden barıştım. Önceden yine küsmüştüm. Varoş dememin sebebi kendisi cidden varoş şekilde milletle kavga edip adı çıkmış birisi. İyidir dedim savundum ama bir yere kadar. Haklıymış çoğu kişi

İsterseniz ana rahminden beraber doğun yani
Sizi aşagıya çeken insanlarla gram birlik beraberlik olmaz bunu idrak edin bence

Ya kışkırtsa ne olur misafirlik bitince kim takar onu?
Koy mesafeni geç kendine stres yarattığına değmez inan ki
doğru sağolun

Yazdıklarınızdan çok bir şey anlaşılmıyor. Ama siz de az değilsiniz, ne gerek var böyle saçmalıklara? O saygısızlık ettiyse siz de etmişsiniz. Belki sizi kıskanıyordur, belki sizi sevmediği için kötülüğünüzü istiyordur bilemem. Ama her şekilde karşınızdaki kişi sizin iyiliğinizi istemiyor. Muhatap almayın, iletişimi kesin geçin. Ne gerek var kitap vermelere falan. Siz de çok sağlıklı gelmediniz bana

Ben bu konuyu daha önce okudum. Eski konuları epey bir karıştırdım ama bulamadım ne yazık ki.
Yine böyle arkadaş veya kuzen ile ilgili bir konuydu. Muhtemelen çok saçma geldiği için konunun özellikle bu kısmını çok iyi hatırlıyorum.
Muhtemelen takık olduğunuz bir kuzen veya arkadaşla ilgili böyle bir konu açtınız ve tepki aldınız.
Şimdi başka bir üyelikle benzer bir konu açıyorsunuz. Diğer konu büyük ihtimalle geçen sene açılmıştı ve yine aynı konu.
Sahiden fena takmışsınız diyeceğim. Konuya rast gelip hatırlayan varsa amme hizmeti olarak paylaşabilirse çok sevinirim. Aklıma takıldı kaldı.

Yok yazmadım önceden geçen yıl? Hayır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…