Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap vermedim kimseye. Kendim aldım bu konuda bilgi almak için. Arkadaşımın hareketleri düzgün gelmedi. Kıskanç olduğunu öyle kitaptan anladım zaten. Hep iyi niyetli yaklaştığımdan yoksa saf olduğumdan mı bilmiyorum ama farketmedim ilk başta

Ne saçmalığı yapmışım ki? Kitabı diyorsanız onu kendime aldım bilgi almak için kıskançlık hakkında

Olayı birde satın aldığınız kitaptan dinlemek istiyorum çünkü bir şey anlamadım

14-15 yaş civarındaydım. Genetik olarak ellerim küçük, parmaklarım ince. Bir arkadaşım vardı elleri benimkine göre büyüktü ve boğum boğumdu (başta hiç dikkat ettiğim bir şey değildi, sonra fark ettim).
Ne zaman görüşsek "hadi el yakmaca oynayalım" derdi. Oynardık. Oyun sonunda ellerim kıpkırmızı olur sızlardı, sevgili arkadaşım da kahkahalarla gülerdi.
Bunun sebebinin kıskançlık olduğunu çok zaman sonra öğrendim. Arkamdan konuşurmuş meğer "döve döve ellerini besleme eline çevireceğim" diye. Çok ağlamıştım o zamanlar. Yaş ilerledikçe anlıyorsunuz ki kıskançlık ya da haset sizin sahip olduğunuz bir şeye bağlı değil tamamen karşınızdakinin kalbinin kötülüğüyle alakalı.
Mesafe candır.

Kitap okumaya devam, yeni nesil uydurmasyon kitapları değil ama.

Ne saçmalığı yapmışım ki? Kitabı diyorsanız onu kendime aldım bilgi almak için kıskançlık hakkında
O kadar anlaşılmaz yazmışsınız ki kitabı karşıdaki kişiye aldınız sandım. Yine de sürekli karşıdakiyle tartışmaya girmeniz, varoş demeniz falan komik. Madem bu kadar kötü biriydi görüşmeyi kesseydiniz. Kedi köpek gibi dalaşmanın kime ne faydası var.

Kesinlikle öyle. Hakkında en yakınım siye hiç kötü düşünmedim ama zamanla daha çok içi gözüktü. Şimdi anlıyorum işte. Toyduk napalım

Anlaşılmaz yazmış olabilirim bunun için kusura bakmayın. Ayrıca karşıdaki insanla asla tartışmaya girmedim. Kendimi savunmak harici dediği her şeye tamam deyip geçtim ve daha çok sinir olup fesatlaşıp yanımda çevresini arayıp beni şikayet etmeye çalıştı. Varoş dememin bir nedeni de bu. Çocukça saçma hareketler… Bence çoğu kişi anlatmak istediğimi anladı ama siz isteyerek anlamadınız gibi. Önceden gerçek yüzünü göremiyordum ama artık yaptığı hareketlerin benim suçum olmadığını ve problemli biri olduğunu biliyorum. Yazının tamamını okursanız da anlarsınız. Çok kötü birisi ve misafirliği bittikten sonra ilişkimi kesicem bu kadar. Yani bu dediğime de bir şey bulursanız benzerini yaşattığınızı düşünücem ki o ihtimal da bir tık komik.

Sen de cok normal degilsin sanki bacımsu yaaa. Bence tencere kapak gibisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…