- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Bekar arkadaslarımı önceden haber vermeden görüntülü aramam her zaman önceden sözleşiriz. Yada o an telde konusuyorsak görüntülüye dönebiliyorz. Evlı arkadaslarle eşler evde olmadıgında görüşüyoruz daha rahat oluyor. Kimse kimseyi pat diye aramıyor acil bi durum bile olsa uzun uzun çaldırmıyorum. Kısa çaldırıp mesaj atıyrm zaten karsıdaki görünce dönüyor. Arkadasınız düşüncesizce davranmış. Ha sizdr sonrasında dönüp eşim evde yokken görüşelim rahat olmuyor vs dersenız bi iki aramayıda açmayınca oda müsait olacagınız saatlere göre arar.Merhaba hanımlar, ben evliyim. Bekar bir kiz arkadasim var beni olur olmaz saatlerde arayan. Cok sık yapmiyor ama ara ara gece 10 11 gibi aradigi oluyor. Cogunda kapatiyorum. Musait olmuyorum. Evimdeyim sonucta esimle vakit geçirmek istiyorum. Birkaç kere bu sekilde reddettim aramayi. Gecenlerde saat 7de pat diye görüntülü aradi. Esim izinliydi. Aksam saat 7ydi. Pat diye görüntülü aradi. Öncesinde musait misin diye sormadan. Yani kizlar evliyiz siz de bilirsiniz. Her zaman her an herkesle konusabilecek sekilde olamiyoruz evde. Esimle yatıyorduk üstümüz de musait degildi. Direkt reddettim aramayi. Telefon elimdeyken aradi. O halde yanlislikla açabilirdim de. Yani dusunmesi gerekir boyle seyleri. Onceden sormasi gerekir musait miyiz diye. Kapattiktan sonra mesaj attim musait degilim esim evde diye. Ozur diledi. Gunleri unutmus saatin farkinda degilmis falan. Sonra hic konusmadik. Bayram tebriği yazdim. Cevap vermedi. Görmedi hala. Instagrama da ara ara giriyor. Sokaga cikma yasagi var misafirleri gelemez. Yani bu bayram yogun olamaz bu yüzden cevap vermiyor desem degil yani. Sizce bana küsmüş müdür? Kotu bir insan kesinlikle degil. Hayati biraz gece yasiyor. Ogleden sonra uyanıyor. Gece ayakta. Oyle olunca o saatler onun icin normal geliyor.
En nefret ettiğim şey şu görüntülü arama olur olmadık anda bazen çalıyor bende öyle durumlarda açmıyorum sen gerekeni yapmışsın oda eğer bilerek cevap vermiyorsa gereksiz tavır yapmışMerhaba hanımlar, ben evliyim. Bekar bir kiz arkadasim var beni olur olmaz saatlerde arayan. Cok sık yapmiyor ama ara ara gece 10 11 gibi aradigi oluyor. Cogunda kapatiyorum. Musait olmuyorum. Evimdeyim sonucta esimle vakit geçirmek istiyorum. Birkaç kere bu sekilde reddettim aramayi. Gecenlerde saat 7de pat diye görüntülü aradi. Esim izinliydi. Aksam saat 7ydi. Pat diye görüntülü aradi. Öncesinde musait misin diye sormadan. Yani kizlar evliyiz siz de bilirsiniz. Her zaman her an herkesle konusabilecek sekilde olamiyoruz evde. Esimle yatıyorduk üstümüz de musait degildi. Direkt reddettim aramayi. Telefon elimdeyken aradi. O halde yanlislikla açabilirdim de. Yani dusunmesi gerekir boyle seyleri. Onceden sormasi gerekir musait miyiz diye. Kapattiktan sonra mesaj attim musait degilim esim evde diye. Ozur diledi. Gunleri unutmus saatin farkinda degilmis falan. Sonra hic konusmadik. Bayram tebriği yazdim. Cevap vermedi. Görmedi hala. Instagrama da ara ara giriyor. Sokaga cikma yasagi var misafirleri gelemez. Yani bu bayram yogun olamaz bu yüzden cevap vermiyor desem degil yani. Sizce bana küsmüş müdür? Kotu bir insan kesinlikle degil. Hayati biraz gece yasiyor. Ogleden sonra uyanıyor. Gece ayakta. Oyle olunca o saatler onun icin normal geliyor.
Musait oldugumda mesaj attim iste bayram mesaji yazdim. Aramasiyla bayram arasinda 24 saat bile yok. O da musait olmayabiliyor pat diye aramiyorum. Bu cok saygisizca geliyor. Oncesinde mesaj atarim. Ben bunu görgü kurali olarak sayiyorum.Müsait olmayabilirsiniz ama müsait olduğunuzda donmeliydiniz
Buldumcuk mukusura bakmayın da biraz buldumcuk olmuşsunuz 7 de eşim evdeydi aranır mı cümlesine çok güldüm kusura bakmayın
ben olsam bir daha asla sizi aramazdım.
gece ikide de arar arkadaşlarım -kız erkek fark etmez- sabah beşte de
müsaitsem açarm müsait değilsem reddederim ve alınmazlar çünkü sonrasında mutlaka dönerim.
Olmadik anlar olmasa bile oncesinde sormak gerekmez mi musait misin diye. Ben belki agliyorum cok ozel bir durum yasiyorum. Belki o an kozama kapali olmak istiyorum. Zar zar zar calan telefonu duymak istiyor muyum? Zaten bu karantina surecinde trend haline geldi görüntülü konusmak. Ondan once hic teklif etmezdi konuşmayı. Simdi herkes yapiyor ben de yapmaliyim kafasındalar ha bire ariyorlar zırt pırt.En nefret ettiğim şey şu görüntülü arama olur olmadık anda bazen çalıyor bende öyle durumlarda açmıyorum sen gerekeni yapmışsın oda eğer bilerek cevap vermiyorsa gereksiz tavır yapmış
Tabiki haklısın müsait misin diye sorulması gerekiyor sadece bu konuda değil her konuda öyle olmalı benceOlmadik anlar olmasa bile oncesinde sormak gerekmez mi musait misin diye. Ben belki agliyorum cok ozel bir durum yasiyorum. Belki o an kozama kapali olmak istiyorum. Zar zar zar calan telefonu duymak istiyor muyum? Zaten bu karantina surecinde trend haline geldi görüntülü konusmak. Ondan once hic teklif etmezdi konuşmayı. Simdi herkes yapiyor ben de yapmaliyim kafasındalar ha bire ariyorlar zırt pırt.
Ama elimizde hep telefon olur, kimse aramasın elimiz çarpar falan. ,:)Biz evliler sürekli kocalarımızla vakit geçirir asla müsait olmayız. Çünkü evliyiz. Çünkü kocamız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?