• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasım bana senden dost olmaz dedı

nıye böyle yapıosun dedım ... arıyorum acmıyosun ne olduğunu bıle bılmıyorum olayın dedım... yaptığın cocukluga rağmen senı hala arıyorum bu benım sevdıgımı gostermezmı dedım

peki hala aramayı, konuşmayı düşünüyor musun?

kocasıyla olan sorunlarını ilk önce onunla çözsün, senle vakit kaybetmesin.
bir oldu iki oldu da bu kadar cevapsız bırakmak asıl bir "dosta" yakışmıyor.her şeyi bilmek zorunda
değilsin.anlamak zorunda değilsin.egolardan bahseden kişi asıl sürekli kendi egosunun okşanılmasını istiyormuş.
son olarak iyi bir karar olmuş.bazen bazı insanların varlığı yük oluyor ancak.

kocasıyla olan sorunlarını ilk önce onunla çözsün, senle vakit kaybetmesin.
bir oldu iki oldu da bu kadar cevapsız bırakmak asıl bir "dosta" yakışmıyor.her şeyi bilmek zorunda
değilsin.anlamak zorunda değilsin.egolardan bahseden kişi asıl sürekli kendi egosunun okşanılmasını istiyormuş.
son olarak iyi bir karar olmuş.bazen bazı insanların varlığı yük oluyor ancak.

hanı ılgılenmesem aramasam yorum yapmasam neyse de anlamıyorum yanı ınsan bukadar kın gudermı

evvelıyatı yok herzamn sorunları var kocasıyla aldatılmış kocası tarafından gectıgımız yıllarda anlattığı zamn ızın verdıgı müddetçe destek oldum aradım sordum bazen cevap bıle vermek ıstemeyınce anlayış göstermeye calıstım... o ıstedıgı zamn konusscaz ıstemedıgı zamn konusmucaz kızın kendı egosu var asıl

O zaman görüşmeyi kesin,size tavır yapıp birde üstüne hakaret etmesine izin vermeyin.Arayıp sormayın.Dostluğa layık olmayan siz değil o

O zaman görüşmeyi kesin,size tavır yapıp birde üstüne hakaret etmesine izin vermeyin.Arayıp sormayın.Dostluğa layık olmayan siz değil o

hala düşünüyorum arayınca anlamadımbakmadım dedım dıye tavır aldı aklıma mantığıma sıgmıyor

hala düşünüyorum arayınca anlamadımbakmadım dedım dıye tavır aldı aklıma mantığıma sıgmıyor

Bence düşünme bile,büyük ihtimal o buhranın içinde onu dikatte almadığını düşündü sana böyle bi tavır aldı.Tavır aldı birde üstüne hakaret etti.

Bence arkadaşınız ağladığına göre fazlasıyla yıkılmış ve çok zor bir anında size eşiyle ilgili o fotoğrafı göndermiş.Sizinde ilk gördüğünüzde onu aramayıp kendi kendinize "bu ne" diyip geçiştirmeniz onu iyice kırmış ve önemsemediğinizi düşündürmüş bana göre o anki psikolojisiyle. Ayrıca şunuda ekleyim twitterda fotoğraf beğenmek diye bir olay yoktur. Ya favorilerine eklersin yani yine profilinin bir kısmında görülür yada retweet edersin direk paylaşırsın yani.
Birde arkadaşınızın "ya sen hala kendine pay cıkartma ordan bişey cıkarma ego tatminindesin" ve "neyse evet ben cok kaybederim evet ben öyleyim evet" cümleleri sizinde ona birşeyler dediğiniz anlamına geliyor. Sen böyle daha çok kaybedersin, sen şöylesin, bu yüzden şöyle olmuş gibi şeyler mesela?

Bence arkadaşınız ağladığına göre fazlasıyla yıkılmış ve çok zor bir anında size eşiyle ilgili o fotoğrafı göndermiş.Sizinde ilk gördüğünüzde onu aramayıp kendi kendinize "bu ne" diyip geçiştirmeniz onu iyice kırmış ve önemsemediğinizi düşündürmüş bana göre o anki psikolojisiyle. Ayrıca şunuda ekleyim twitterda fotoğraf beğenmek diye bir olay yoktur. Ya favorilerine eklersin yani yine profilinin bir kısmında görülür yada retweet edersin direk paylaşırsın yani.
Birde arkadaşınızın "ya sen hala kendine pay cıkartma ordan bişey cıkarma ego tatminindesin" ve "neyse evet ben cok kaybederim evet ben öyleyim evet" cümleleri sizinde ona birşeyler dediğiniz anlamına geliyor. Sen böyle daha çok kaybedersin, sen şöylesin, bu yüzden şöyle olmuş gibi şeyler mesela?

kocası sanırım fotografı rewtlemıs olayı bılmıyorum ıste arasam acmıyokı o yuzden aramadım bısey dıyıp gıdıyor cok defa telefonlarıma bakmadı sınırlıken konusmak ıstemıyormus.... ben ardından aramasam msj yazmasam bakmasam arastırmasam ugrasmamsam anlıcam...... ona yazdıgım suydu sen boyle devam edersen cok yanlız kalırsın bu huyun cok cocukca ama ben senı aradım herseye ragmen dedım bu cvpları verdı bana

Anlamak için 4 kere okudum ama anlamadım afedersiniz ama sinirim bozuldu güldüm.

Back
X