- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Ayyy ama sen farklısın değil mi sevgili Anka…Serkan yolunda..
Ayşeden sıkılıyor Ebruya.
Ebrudan Fatmaya.
Fatmadan sana.
Bırak o ne yapıyosa yapsın. Sen engelle iletişimi kopar. Kullanılıp atılmakmı istiyosun diğerleri gibi?
Koca parası yiyip evde oturanlar gibi tıpkı. İğrençkızn çalışmıyor.ben ona maddi imkan sağlıyorum oda bana veriyor.ne iğrenç bir insanmış
Evet bunu artık biliyorum. Sevmiyorum dediği kadınla kalmadığı otel kalmamış. Evlilik düşüncesi yok yani alan memnun , veren memnun. Hatta kızın ailesi evlerinde bile yatırıyor. Ben bu cümleleri tepkisini ölçmek için yazdım. Ben saf, bir kadın değilim. Basit hiç değilim. Herkes serefince yaşarBen bu konuya yorum yapmayacaktım ama son mesajlarda hayır ne alakası var tabi ki hiper serkan'da gönlüm yok dediğiniz için bu yorumu yazmayı borç bilirim.
Beni onunla paylaş mı diyorsun?
ikinci kadın mı olacağım?
Bu soruları soran kim? Siz.
Gönlünüz olsa ne yazacaktınız merak ettim?
Adam 3 çocuklu, uçan kuşu yakalıyor sorunca da ama ne yapayım ben hipercinselim diyor. Sizde adama kızdan ne zaman ayrılacaksın, hani beni seviyordun bana şimdi beni paylaş mı diyorsun diye cevap veriyorsunuz.
Size bir müjdem var, serkan hipercinsel değil, sapık.
Ben arkadaşlığımı bitirdimValla yazismalardan anladigim kadariyla siz de serkana karsi bos degilsiniz. Adam evlilik dusunmuyorum zamani var diyor siz ikinci kadin mi olacagim diyorsunuz. Kiskanc sevgililer gibi onu da opuyorsun birlikte oluyorsun diyorsunuz. Bence siz bizden bunla olur dize getirirsin dememizi bekliyorsunuz ama bosa bekliyorsunuz. Bu adamla hala arkadas olmaniz bile hata. Adam kafayi cinsellikle bozmus ve malesef bunu sizinle de.denemek istiyor. Oltaya gelirseniz hevesini alip unutulacaksiniz. Denemedigi bir yakin arkadasi kalmis simdi o hevesin pesinde.
Bir kadın olarak lütfen basit kelimesini kullanmayın. Erkekler zaten yeterince etiket üretti kadınlar hakkında.Evet bunu artık biliyorum. Sevmiyorum dediği kadınla kalmadığı otel kalmamış. Evlilik düşüncesi yok yani alan memnun , veren memnun. Hatta kızın ailesi evlerinde bile yatırıyor. Ben bu cümleleri tepkisini ölçmek için yazdım. Ben saf, bir kadın değilim. Basit hiç değilim. Herkes serefince yaşar
Arkadaşın senden değil tüm kadınlardan hoşlanıyor. 5 para etmez ama sizin de gönlünüz var gibi. Ayrıca size de saygı duymuyor, diğer kadına da kabul edip bekleseniz de o kadından ayrılamayacak sizi de onu da idare edecek ve kim bilir daha vardır avlariMerhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Cok sevindim sizin adiniza. Aman baska arkadas mi yok vaktinizi caliyordu, unutmayin en degerli insanin kendisidir.Ben arkadaşlığımı bitirdim
ve sen bunları bile bile serkanla sebgili olmayı kaullenmişsin bile tek sorun basit görğnmemek için o varken ben olama vs diyorsun o varken sana bunları söyleyen bir insana cevabım net olurdu hadsizlik bu.Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
bu yorumunuzu şimdi gördüm bende çok sveindim en doğru kararı vermişsiniz yoksa sevgili vs olsaydın aynı şeyler senin başına da gelicektiBen arkadaşlığımı bitirdim
Sevmeyin ne arkadaş olarak ne kardeş olarak ne başka birşey olarak. Bütün kuşlar bitmiş sıra leyleğe mı gelmiş..Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
Şuanda benimde hiçbirseyim değil net. Görüşleriniz için teşekkür ederimBir kadın olarak lütfen basit kelimesini kullanmayın. Erkekler zaten yeterince etiket üretti kadınlar hakkında.
Tepki ölçmek için bile olsa böyle bir şey yapmanızı ben kendi adıma doğru bulmuyorum. Zaten gönlünüzün olmadığı bir adamın tepkisini ölçüp ne yapacaksınız?
Ayrıca iyi kötü senelerdir arkadaşınızmış, hatta yakın arkadaşınızmış. Yakın arkadaşım bana şu konunun çeyreğiyle gelse artık hiçbir şeyim olamaz
Kesinliklebu yorumunuzu şimdi gördüm bende çok sveindim en doğru kararı vermişsiniz yoksa sevgili vs olsaydın aynı şeyler senin başına da gelicekti
Ebruyu hiç tanımıyorum isim olarak biliyorum. SERKANIN anlattığı kadarını.evet evlenmem dedi 3 çocuğu olduğu için düşünmüyor. Onlara düşkün. Yani kızı oyalıyor demicem çünkü oda razı..Arkadaşımın sevgilisini elinden alacak kadar basit değilim çok şükür.. 15 yıllık dışta aklı düşene soracaksınız onu benim aklım bende ve bana yetiyor çok şükür... Binlerce bekar serkan aramıyorum. 16 aydır rahatsız olan anneme bakıyorum dışarı dahi çıkamıyorum. Arkadaşlarım beni görmeye geliyor. Oda benim bu duygusal boşluğundan yararlanmak istedi diye düşündüm zarfladım ve artık gorüşmeme kararı aldım. Sildim. Yorumunuzu sakin yapın insanların hakkında birsey bilmeden saldırmadan yorum yapın.Öncelikle bir insanin arkadas gözüyle baktigi 15 senelik arkadasi böyle seyler ya-za-maz nardi taraftan o sinyali almadiysa. Siz tüm yesil isiklari yakmissiniz Serkan gel gel diye bagiriyorsunuz mesajlasmalarinizda. Resmen hadi ayril Ebruyla beni ikinci kadin yapma diyorsunuz, pes dogrusu. Öpüsmelerine birlikte olmalarina kadar yazisiyorsunuz. Siz zaten dünden hazirsiniz. Adam size acik acik yazmis evlenmeyi düsünmüyorum diye. Yani sizdende bikinca baskasiyla olucak bu kadar basit. Ebruyuda taniyorsunuz anladigim kadariyla. Neden arkadasinizin sevgilisini elinden almaya calisiyorsunuz? Insan arkadas gözüyle baktigi birine nasil olurda akli düser 15 sene sonra. Etrafta birsürü bekar düzgün Serkan varken neden illa bu Serkan? Aklimda deli sorular….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?