Arkadasım benden hoslanıyor

Serkan skor peşinde, listeye eklenmek için sırada siz varsınız.

Seni seçti pikachuuuuı....

Hipercinsellik sebebiyle eşinden boşandığını bir kadına anlatan adam onu da listeye eklemek için sıra bekletiyordur zaten. Bunu dayar duymaz uzaklaşmalı ağzını açmasına fırsat vermemeliydiniz.

Arkana bakmadan kaç.

Serkan yolunda..
Ayşeden sıkılıyor Ebruya.
Ebrudan Fatmaya.
Fatmadan sana.
Bırak o ne yapıyosa yapsın. Sen engelle iletişimi kopar. Kullanılıp atılmakmı istiyosun diğerleri gibi?
Ayyy ama sen farklısın değil mi sevgili Anka…
Onları kullanır atar ama sen özelsin
Onu dize getiren kadın olacaksın, ölümsüz aşkı olacaksın andjfldşaifgldşşaa

Evet bunu artık biliyorum. Sevmiyorum dediği kadınla kalmadığı otel kalmamış. Evlilik düşüncesi yok yani alan memnun , veren memnun. Hatta kızın ailesi evlerinde bile yatırıyor. Ben bu cümleleri tepkisini ölçmek için yazdım. Ben saf, bir kadın değilim. Basit hiç değilim. Herkes serefince yaşar

Ben arkadaşlığımı bitirdim

Bir kadın olarak lütfen basit kelimesini kullanmayın. Erkekler zaten yeterince etiket üretti kadınlar hakkında.
Tepki ölçmek için bile olsa böyle bir şey yapmanızı ben kendi adıma doğru bulmuyorum. Zaten gönlünüzün olmadığı bir adamın tepkisini ölçüp ne yapacaksınız?
Ayrıca iyi kötü senelerdir arkadaşınızmış, hatta yakın arkadaşınızmış. Yakın arkadaşım bana şu konunun çeyreğiyle gelse artık hiçbir şeyim olamaz

Sizin Gönlünüz var ne desek boş.
Sen nasıl konuşuyorsun, biz arkadaşız. Hayatında biri varken gelip bana açılmak da ne demek vs demek yerine, ne yani 2. Kadın mı olucam vs demek yanlış

Arkadaşın senden değil tüm kadınlardan hoşlanıyor. 5 para etmez ama sizin de gönlünüz var gibi. Ayrıca size de saygı duymuyor, diğer kadına da kabul edip bekleseniz de o kadından ayrılamayacak sizi de onu da idare edecek ve kim bilir daha vardır avlari

Öncelikle bir insanin arkadas gözüyle baktigi 15 senelik arkadasi böyle seyler ya-za-maz nardi taraftan o sinyali almadiysa. Siz tüm yesil isiklari yakmissiniz Serkan gel gel diye bagiriyorsunuz mesajlasmalarinizda. Resmen hadi ayril Ebruyla beni ikinci kadin yapma diyorsunuz, pes dogrusu. Öpüsmelerine birlikte olmalarina kadar yazisiyorsunuz. Siz zaten dünden hazirsiniz. Adam size acik acik yazmis evlenmeyi düsünmüyorum diye. Yani sizdende bikinca baskasiyla olucak bu kadar basit. Ebruyuda taniyorsunuz anladigim kadariyla. Neden arkadasinizin sevgilisini elinden almaya calisiyorsunuz? Insan arkadas gözüyle baktigi birine nasil olurda akli düser 15 sene sonra. Etrafta birsürü bekar düzgün Serkan varken neden illa bu Serkan? Aklimda deli sorular….

ve sen bunları bile bile serkanla sebgili olmayı kaullenmişsin bile tek sorun basit görğnmemek için o varken ben olama vs diyorsun o varken sana bunları söyleyen bir insana cevabım net olurdu hadsizlik bu.
olacakları söyliyim serken 2 gün sonra sana ayrıldım dicek seninle sevgili olucak 3 gün sonrada bir bakıcaksın aaaaaa ayrılmamışlar veya bir başkası var

açıkçası ben de sizinle ciddi düşünmediği hatta gercekten bile hoşlanmadığı kanısındayım her çiçekten bal alan biriyle zaten sıkıntı bir zamanınızda kendinize de yazık etmeyın kım bilir şu an yanındakı ınsana da ne vaadlerle kandııryordur.

Sevmeyin ne arkadaş olarak ne kardeş olarak ne başka birşey olarak. Bütün kuşlar bitmiş sıra leyleğe mı gelmiş..

Şuanda benimde hiçbirseyim değil net. Görüşleriniz için teşekkür ederim

Ebruyu hiç tanımıyorum isim olarak biliyorum. SERKANIN anlattığı kadarını.evet evlenmem dedi 3 çocuğu olduğu için düşünmüyor. Onlara düşkün. Yani kızı oyalıyor demicem çünkü oda razı..Arkadaşımın sevgilisini elinden alacak kadar basit değilim çok şükür.. 15 yıllık dışta aklı düşene soracaksınız onu benim aklım bende ve bana yetiyor çok şükür... Binlerce bekar serkan aramıyorum. 16 aydır rahatsız olan anneme bakıyorum dışarı dahi çıkamıyorum. Arkadaşlarım beni görmeye geliyor. Oda benim bu duygusal boşluğundan yararlanmak istedi diye düşündüm zarfladım ve artık gorüşmeme kararı aldım. Sildim. Yorumunuzu sakin yapın insanların hakkında birsey bilmeden saldırmadan yorum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…