Çok teşekkür ederim evet çık boşluktayım ve yalnızımKorkunç bir adam direkt yol ver
Ayrıca evlilik düşünmüyorum demiş emin olun sizinle de düşünmüyor
Şu an sizin adamı direkt defetmeniz gerekirken bir de sorular sormuşsunuz 2.kadın mı olucam vs diye. Engelleyin gitsin bu davranışınızı annenizin hastalığı nedeniyle geçirdiğiniz zor zamanlara ve duygusal boşluğa yordum.
Teşekkür ederimSen bu serkanla arkadaşlığını bitir. Sevgili ise hiç hiççç olma. Adam güvenilmez çapsızın biri. Lütfen beynini kullan Allah kullanalım diye vermiş.
Tabikide ĥayır tamamen saygisızlıkSiz arkadaşınızı gayet iyi taniyorsunuzdur. Bu tanıdığınız kişi ile bir gelecek görüyor musunuz gercekten?
Gönlüm yok tamamen saygısızcaSerkandan uzak dur hatta hayatından çıkar. Ama gönlün var gibi haksız mıyım?
Ne güzel de aklıyor kendisini beyimiz.. Elimde şeyimle geziyorum, sapığım demiyor da
Hipercinsellik yaşıyorum diyor.
Sizde bu eski, çok sevgili arkadaşınıza inandinız yani..
Bir de arkadaşlar sevgili olmasın ya.. nasıl mideniz var böyle?
Serkan tabikiEşini aldatan, çok eşli olan, hiper cinsel olan Serkan mı eski eşi mi?
Ben aşık olduğunu düşünmüyorum kaldıki saf degilimAynen aynen o kızı kullanıyor size aşık.
Aldatan serkan esiniBirde şu dikkatimi çekti kız arkadaşına dair şüpheleri varmış. Neye istinaden ne şüphesi.? Mesela aldattıgına mı? Şüphesi varsa neden kafasında bitirdiği biriyle hemen ayrılmıyor neyi bekliyor? Geçmişindeki 2 kadının ortak noktası da serkana ihanet etmesi yanİ.. hmm.. çok ilginç... acaba ihanet ettiler mi?
Anlıyorum.Serkan tabiki
Evet en doğru terim. SeksomanyakHiper cinsellik ne ya yeni duydum normalize etme çabaları işte pz.vklige bile terim buluyorlarhiper ne bildiğin seksomanyak iste kafadan hasta.
Gönlü olmasa 3 çocuklu yuvasını yıkan, karısını aldatan, bağlanma sorunu olan, sözüm ona hipercinselliğe sahip bu arkadaş, kendisine açıldığında ağzının payını vermez mi? Konu sahibi icin adam sevgilisine dokunmasa, onu öpmese, birlikte olmasa sıkıntı yok. Ama işte adam yapıyorSerkandan uzak dur hatta hayatından çıkar. Ama gönlün var gibi haksız mıyım?
Ben serkan diye anladım, yoksa niye ısmarlama yorum istesin? Saygılı olalım, kırılmasın konu sahibi.Eski eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?