Arkadasım benden hoslanıyor

Ben de uzun süre işsiz kaldım, kimse bana acımadı nedense. Sizin de anneniz hastaymış size kim acıdı? Karaktersiz ikinizi idare edecek işte. Güya hepsi aldatılıyor bu erkeklerin ahh kıyamam. Eminim o aldatmıştır.

Çok teşekkür ederim evet çık boşluktayım ve yalnızım

Hiper cinsellik ne ya yeni duydum normalize etme çabaları işte pz.vklige bile terim buluyorlar hiper ne bildiğin seksomanyak iste kafadan hasta.

Aldatan serkan esini

Serkandan uzak dur hatta hayatından çıkar. Ama gönlün var gibi haksız mıyım?
Gönlü olmasa 3 çocuklu yuvasını yıkan, karısını aldatan, bağlanma sorunu olan, sözüm ona hipercinselliğe sahip bu arkadaş, kendisine açıldığında ağzının payını vermez mi? Konu sahibi icin adam sevgilisine dokunmasa, onu öpmese, birlikte olmasa sıkıntı yok. Ama işte adam yapıyor

Bir de çok eşli diye tanımladığı adama " ikinci kadın mi olacağım " diye sormuş, evlerden ırak...

Pes diyorum başka da bir şey demiyorum azcık da senle oynaşsam gibi yazım tarzi hem karnım doysun hem pastam dursun basın engeli

O kıza da neler söylüyordur kimbilir.
Sağlam papuç olmadığı belli. Size aşık falan da değil ayrıca yemeyin bunları.

Konu sahibi adamın ağzının payını niye vermiyorsun? Mesajlar gönlün yok gibi değil. Hatta şarkısı vardı bunun dur.

Ben yaralı kurt, sen kınalı kuzu
Biraz cilve aşkın biberi tuzu

Sanki biraz naz ediyorsun ama
Senin bana gönlün var gibi gibi

Yüzüme karşı "Git", diyorsun ama
Sanki gözlerin "Kal", der gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…