- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
Kızlar yine ben..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da beni sırlarımı herkese anlatmakla tehdit ediyor.ben onu tehdit etsem de birbirimizi çok iyi tanıyoruz cocukluktan beri.aile yapımı falan biliyor.hiç korkmaz benden.
"sen benm sırlarımı açığa vurursan bende senin lezbiyen olduğunu ve bana tacizde bulunduğunu herkese anlatırım hatta bunu sölersem benm tehdit ettiğini benmle ilgili yalanlar uydurucanı sölediğini bu yüsden korkup bu zamana kadar seni idare ettiğimi söler rezil ederim seni" de
o zaman korkucak ve kimseye bişe diemicektir. ayrıca sınıftakilerle aranı bozarsa bozsun senin bu sene önemli senen össye giriceksin arkadaşlarını falan salla derslerine konsantre ol
allah allah ne cins kızmış ya nisanların gercek halini zamanla anlıosun bu gibi durumlarda :S
bir de bana hep gerizekalı,köpek,kızım bak... diye hitap ediyor.
baska arkadaslarına gelince aşkım maşkım diyor.
sonrada gelmi ş bana ben sana ne kotuluk yaptm diyor.en kotusunu yaptı hemde.hep herzaman dışladı.her gorusume dogru olsa bile karsı cıktı.sırf bana karsı cıkmak için.hep beni yalnız bıraktı arkadaslarına sattı.
ben de öyle herkesle samimi olmayan bir insanım.oyuzden pek arkadasm da yok.var da bukadar yakın değil işte..