- 18 Aralık 2024
- 89
- -23
- 1
- 27
- Konu Sahibi Annesiniinkuzusuu
Sıkıldıysanız neden yazıyorsunuz anlamadım...Sıkıldımm….
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıldıysanız neden yazıyorsunuz anlamadım...Sıkıldımm….
Son cevabınızdan sonra sıkıldımmmSıkıldıysanız neden yazıyorsunuz anlamadım...
Çocukların taburesi el yıkama lavabosunun önündedir alıp dolaplara çıkarken niye müdahale etmedinizO kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.
Ayağa kaldıracak bir insan değilim yapacağımı hukuki yolla yapmak istiyorum. Telefonda söyledi zaten tartıştık
Anladım şimdi..Son cevabınızdan sonra sıkıldımmm
Nasıl tepki verdiniz diyorum, tartıştık diyorsunuz! Tartıştığınızı anladık zaten ayrıntısını soruyoruz.
Size sen çaldın deyince;
“ sen kimsin bana nasıl böyle bir şey dersin”
“Sen nasıl bana böyle bir şey yakıştırabilirsin”
Vb vb… yani bunun gibi ne dediniz diye soruyoruz habire tartıştık diyorsunuz.
Siz ayrıntıları anlatmadan kimse size doğru cevap veremez, üstüne bir de inanmaz.
Suçlamasından sonra gitmedim zatenSuçlanıp tekrar evine gitmende tuhaf insan küser adımını atmaz bir dahaa
Aynı mahalledeyiz aynı yerde onları çok seviyor gördükçe gitmek istiyor bu canımı sıkıyor. Doğru söylüyorsunuz aslında ama ne bileyim çok yalnış düşünüyorum galibaOnlardan uzak tutmak yıpratıyor aslında demek nedir ya hırsızlıkla suçlanıyorsun farkında mısın düşündüğün şeye bak
Aynı yer lavabonun üzeri. El yıkama yerine koyuyor yani. Bende müdahale ettim zatenÇocukların taburesi el yıkama lavabosunun önündedir alıp dolaplara çıkarken niye müdahale etmediniz
Ama saçma parmak izi falan polis buna göre size hapse atmaz yani sağlam deliller lazım öylesinede dokunmuş olabilirsin arkadaşısınız polis bunu göz önüne almayacak mı hiç birşey olmazAynı mahalledeyiz aynı yerde onları çok seviyor gördükçe gitmek istiyor bu canımı sıkıyor. Doğru söylüyorsunuz aslında ama ne bileyim çok yalnış düşünüyorum galiba
yani bilemiyorum olay gercekse nasil annesin elalemin tuvaletine cocugunla beraber giriyorsun, cocugun ne ara bebek taburesini aliyor da dolaba cikiyor da elalemin taki kutusunu karıştırıyor. biz de girdik bebekle tuvalete. tuvaletini yaptirir totosunu silersin sonra elini yikatir çıkarsın. hangi ara cocuk basamak alacak da oraya cikacak minicik tuvalette?O kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.
Ayağa kaldıracak bir insan değilim yapacağımı hukuki yolla yapmak istiyorum. Telefonda söyledi zaten tartıştık
Ben şeyi de anlamadım.Evde bir tane lavabo var tamam ama hani ebeveyn banyosu olur anlarım ama herkesin gelip kullandığı ortak tuvalete nasıl bir insan takılarının olduğu kutuyu koyar.yani bilemiyorum olay gercekse nasil annesin elalemin tuvaletine cocugunla beraber giriyorsun, cocugun ne ara bebek taburesini aliyor da dolaba cikiyor da elalemin taki kutusunu karıştırıyor. biz de girdik bebekle tuvalete. tuvaletini yaptirir totosunu silersin sonra elini yikatir çıkarsın. hangi ara cocuk basamak alacak da oraya cikacak minicik tuvalette?
ya konu fake, ya da siz caldiniz korkup geri bıraktınız. ya da cocugunuz cidden aldi mincikladi taki kutusunu, dolabin arkasina altina falan düşürdü. cok mantiksiz yani, tuvalete girdigi sictiktan el yikamaya gecen birkac saniyelik zamanda bile cocuguna sahip çıkamayan insan oldugunu dusunmek istemiyorum
Ya sen soyledigin yalanı da mı unutuyorsun, pazartesi suçlamış sana hırsız demiş çarşamba kalkıp hırsız denen yere geri gitmişsin. Ne hikmetse de kaybolan şey bulunmuş sen tekrar gidince o uyarının üstüneSuçlamasından sonra gitmedim zaten
ese dosta takını gosterirsin, annenannemden hediyeydi / ilk yildonumumuzde aldi diye, onda birsey yok ama tutup da taki kutuni lavabonun ustune koyar mi insan ya?Ben şeyi de anlamadım.Evde bir tane lavabo var tamam ama hani ebeveyn banyosu olur anlarım ama herkesin gelip kullandığı ortak tuvalete nasıl bir insan takılarının olduğu kutuyu koyar.
10 yıllık çok samimi arkadaşlarım var hiçbirisi ile ne onların ne benim hadi bakalım diyipte takılarımıza bakmadık çok enteresan ya
Minicik tuvalet olduğunu nerden biliyorsunuz? Koskocaman tuvalet. Bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuzyani bilemiyorum olay gercekse nasil annesin elalemin tuvaletine cocugunla beraber giriyorsun, cocugun ne ara bebek taburesini aliyor da dolaba cikiyor da elalemin taki kutusunu karıştırıyor. biz de girdik bebekle tuvalete. tuvaletini yaptirir totosunu silersin sonra elini yikatir çıkarsın. hangi ara cocuk basamak alacak da oraya cikacak minicik tuvalette?
ya konu fake, ya da siz caldiniz korkup geri bıraktınız. ya da cocugunuz cidden aldi mincikladi taki kutusunu, dolabin arkasina altina falan düşürdü. cok mantiksiz yani, tuvalete girdigi sictiktan el yikamaya gecen birkac saniyelik zamanda bile cocuguna sahip çıkamayan insan oldugunu dusunmek istemiyorum
Onu da ne bileyim takı kutusunu toptan getirmezsinde takarsın koluna parmağına öyle gösterirsin gibi geliyor banaese dosta takını gosterirsin, annenannemden hediyeydi / ilk yildonumumuzde aldi diye, onda birsey yok ama tutup da taki kutuni lavabonun ustune koyar mi insan ya?
sacmalardan secmeler.
cocugunun donunu giydirip elini yikamakla gecen o kisacik surede ne kadar buyuk tuvalet olabilir ki cocuk elinden kacsin milletin taki kutusuna uzansin?Minicik tuvalet olduğunu nerden biliyorsunuz? Koskocaman tuvalet. Bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuz
Hayır bence sen okuduğunu anlamıyorsun. Pazartesi günü kızlar takım kayboldu dedi. Kapı açıktı acaba biri mi girdi yarın eşimin polis arkadaşı gelecek dediYa sen soyledigin yalanı da mı unutuyorsun, pazartesi suçlamış sana hırsız demiş çarşamba kalkıp hırsız denen yere geri gitmişsin. Ne hikmetse de kaybolan şey bulunmuş sen tekrar gidince o uyarının üstüne
Peki çocuk onları yaparken siz neredesiniz?Minicik tuvalet olduğunu nerden biliyorsunuz? Koskocaman tuvalet. Bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuz
ya yengenç burada olayı çevirip aslında iç rahatlatmaya gelmiş ama insanların zeka seviyesini hafife alarak gelmişese dosta takını gosterirsin, annenannemden hediyeydi / ilk yildonumumuzde aldi diye, onda birsey yok ama tutup da taki kutuni lavabonun ustune koyar mi insan ya?
sacmalardan secmeler.