Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Sıkıldıysanız neden yazıyorsunuz anlamadım...
Son cevabınızdan sonra sıkıldımmm

Nasıl tepki verdiniz diyorum, tartıştık diyorsunuz! Tartıştığınızı anladık zaten ayrıntısını soruyoruz.

Size sen çaldın deyince;
“ sen kimsin bana nasıl böyle bir şey dersin”
“Sen nasıl bana böyle bir şey yakıştırabilirsin”
Vb vb… yani bunun gibi ne dediniz diye soruyoruz habire tartıştık diyorsunuz.

Siz ayrıntıları anlatmadan kimse size doğru cevap veremez, üstüne bir de inanmaz.

O kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.
Ayağa kaldıracak bir insan değilim yapacağımı hukuki yolla yapmak istiyorum. Telefonda söyledi zaten tartıştık
Çocukların taburesi el yıkama lavabosunun önündedir alıp dolaplara çıkarken niye müdahale etmediniz

Son cevabınızdan sonra sıkıldımmm

Nasıl tepki verdiniz diyorum, tartıştık diyorsunuz! Tartıştığınızı anladık zaten ayrıntısını soruyoruz.

Size sen çaldın deyince;
“ sen kimsin bana nasıl böyle bir şey dersin”
“Sen nasıl bana böyle bir şey yakıştırabilirsin”
Vb vb… yani bunun gibi ne dediniz diye soruyoruz habire tartıştık diyorsunuz.

Siz ayrıntıları anlatmadan kimse size doğru cevap veremez, üstüne bir de inanmaz.
Anladım şimdi..
İlk önce benim bulunduğum ortamda bulunmayacaksın dedi bende sen kimsin senin bulunduğun ortamda bulunmayacağım buna sen karışamazsın dedim. Senin yaptığını biliyorum dedi bende öyle bir şey yapmadım yapmam boşuna suçluyorsun dedim. Seni şikayet etmedim ailene komşulara rezil olma diye dedi bende istediğini yapabilirsin benim gönlüm temiz dedim. Bu şekilde tartışıp telefonu kapattık

Onlardan uzak tutmak yıpratıyor aslında demek nedir ya hırsızlıkla suçlanıyorsun farkında mısın düşündüğün şeye bak
Aynı mahalledeyiz aynı yerde onları çok seviyor gördükçe gitmek istiyor bu canımı sıkıyor. Doğru söylüyorsunuz aslında ama ne bileyim çok yalnış düşünüyorum galiba

Aynı mahalledeyiz aynı yerde onları çok seviyor gördükçe gitmek istiyor bu canımı sıkıyor. Doğru söylüyorsunuz aslında ama ne bileyim çok yalnış düşünüyorum galiba
Ama saçma parmak izi falan polis buna göre size hapse atmaz yani sağlam deliller lazım öylesinede dokunmuş olabilirsin arkadaşısınız polis bunu göz önüne almayacak mı hiç birşey olmaz

O kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.
Ayağa kaldıracak bir insan değilim yapacağımı hukuki yolla yapmak istiyorum. Telefonda söyledi zaten tartıştık
yani bilemiyorum olay gercekse nasil annesin elalemin tuvaletine cocugunla beraber giriyorsun, cocugun ne ara bebek taburesini aliyor da dolaba cikiyor da elalemin taki kutusunu karıştırıyor. biz de girdik bebekle tuvalete. tuvaletini yaptirir totosunu silersin sonra elini yikatir çıkarsın. hangi ara cocuk basamak alacak da oraya cikacak minicik tuvalette?
ya konu fake, ya da siz caldiniz korkup geri bıraktınız. ya da cocugunuz cidden aldi mincikladi taki kutusunu, dolabin arkasina altina falan düşürdü. cok mantiksiz yani, tuvalete girdigi sictiktan el yikamaya gecen birkac saniyelik zamanda bile cocuguna sahip çıkamayan insan oldugunu dusunmek istemiyorum

yani bilemiyorum olay gercekse nasil annesin elalemin tuvaletine cocugunla beraber giriyorsun, cocugun ne ara bebek taburesini aliyor da dolaba cikiyor da elalemin taki kutusunu karıştırıyor. biz de girdik bebekle tuvalete. tuvaletini yaptirir totosunu silersin sonra elini yikatir çıkarsın. hangi ara cocuk basamak alacak da oraya cikacak minicik tuvalette?
ya konu fake, ya da siz caldiniz korkup geri bıraktınız. ya da cocugunuz cidden aldi mincikladi taki kutusunu, dolabin arkasina altina falan düşürdü. cok mantiksiz yani, tuvalete girdigi sictiktan el yikamaya gecen birkac saniyelik zamanda bile cocuguna sahip çıkamayan insan oldugunu dusunmek istemiyorum
Ben şeyi de anlamadım.Evde bir tane lavabo var tamam ama hani ebeveyn banyosu olur anlarım ama herkesin gelip kullandığı ortak tuvalete nasıl bir insan takılarının olduğu kutuyu koyar.
10 yıllık çok samimi arkadaşlarım var hiçbirisi ile ne onların ne benim hadi bakalım diyipte takılarımıza bakmadık çok enteresan ya

Suçlamasından sonra gitmedim zaten
Ya sen soyledigin yalanı da mı unutuyorsun, pazartesi suçlamış sana hırsız demiş çarşamba kalkıp hırsız denen yere geri gitmişsin. Ne hikmetse de kaybolan şey bulunmuş sen tekrar gidince o uyarının üstüne

Ben şeyi de anlamadım.Evde bir tane lavabo var tamam ama hani ebeveyn banyosu olur anlarım ama herkesin gelip kullandığı ortak tuvalete nasıl bir insan takılarının olduğu kutuyu koyar.
10 yıllık çok samimi arkadaşlarım var hiçbirisi ile ne onların ne benim hadi bakalım diyipte takılarımıza bakmadık çok enteresan ya
ese dosta takını gosterirsin, annenannemden hediyeydi / ilk yildonumumuzde aldi diye, onda birsey yok ama tutup da taki kutuni lavabonun ustune koyar mi insan ya?
sacmalardan secmeler.

Minicik tuvalet olduğunu nerden biliyorsunuz? Koskocaman tuvalet. Bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuz

ese dosta takını gosterirsin, annenannemden hediyeydi / ilk yildonumumuzde aldi diye, onda birsey yok ama tutup da taki kutuni lavabonun ustune koyar mi insan ya?
sacmalardan secmeler.
Onu da ne bileyim takı kutusunu toptan getirmezsinde takarsın koluna parmağına öyle gösterirsin gibi geliyor bana😂

Minicik tuvalet olduğunu nerden biliyorsunuz? Koskocaman tuvalet. Bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuz
cocugunun donunu giydirip elini yikamakla gecen o kisacik surede ne kadar buyuk tuvalet olabilir ki cocuk elinden kacsin milletin taki kutusuna uzansin?
olay cidden boyle olduysa (asla inanilir bir sey degil ama dunya hali) cocugunuz iki saniyede birseyleri karistiran bir cocuk oldugu icin arkaya yere dusurmus olabilir

Ya sen soyledigin yalanı da mı unutuyorsun, pazartesi suçlamış sana hırsız demiş çarşamba kalkıp hırsız denen yere geri gitmişsin. Ne hikmetse de kaybolan şey bulunmuş sen tekrar gidince o uyarının üstüne
Hayır bence sen okuduğunu anlamıyorsun. Pazartesi günü kızlar takım kayboldu dedi. Kapı açıktı acaba biri mi girdi yarın eşimin polis arkadaşı gelecek dedi
Bende tamam dedim o gün suçlama yok. Cuma günü suçladı ve konuşmadık zaten

sacmalardan secmeler.
ya yengenç burada olayı çevirip aslında iç rahatlatmaya gelmiş ama insanların zeka seviyesini hafife alarak gelmiş

Kutu banyodaydı ortadaydı parmak izim o yüzden olabilir demeye getiriyor ama asla birinin o takıları banyoya koyacağına inanmıyorum burada yatak odası vs deseydi çok tepki alacağını düşündü banyo diye uydurdu ,tabureyi alıp çocuk dolapları mı karıştıracak tuvaletini yapar çıkar elini yıkar en fazla hangi ara çocuk dolaplara tırmanıp bakacak ki ,kaldı ki hani çocuk odası falan olsa ilgisini çeker karıştırı derim ama 4 yaşında bi çocuk dolaplarda ne bulabilir ki ilgi çekecek , kendi de olayları izlemiş mi ,hadi diyelim böyle oldu ben olsam “ x cim sen bu takı kutunu buraya koyuyorsun ama gelen giden karıştırır çocuk da el attı da elinden aldım hemen burası çok ayak altı değil mi “ diye insan bi söylenir yani

Back
X