• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım beni yapmadığım birşey hakkında suçluyor

anonimbiriii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
193
-12
11
20
Arkadaşlar geçenlerde düğüne gitmiştim arkadaşımdan ceketini aldım üstelik kendi ısrar etmişti giy diye bende neyse aldım giydim göndermeden önce ona 50 kere kontrol ettim bir leke yoktu bundan adım gibi eminim ama beni suçluyor bilmem cep kısmına leke değmiş makyaj lekesi ben yapmadım dedikçe en son sen giydin diyor kafayı yedim fotoğraf at diyorum atmıyor ben bile fotoğraf attım göndermeden önce garanti olsun diye çektim attım yine inandırıcı gelmiyor ısrarla en son sen giydin diyor bir haftadır göndermişim yeni bakmış kendi yapmış olabilir mi sırf kuru temizlemeyi benim üstüme kakalatmak için?? Ne yapacam ya

Kimseye kıyafet vermem verileni de asla giymem(kardeşlerim hariç) kuru temizleme yaptır bı daha da muhatap olma bence
Ya verilir verilmesini eğer çok yakın olduğum biriyse ama yapmadim dediğim halde en son sen giydin yani sen yaptın demeye getirmesi çok zoruma gitti yoksa kuru temizleme sıkıntı değil

Ya verilir verilmesini eğer çok yakın olduğum biriyse ama yapmadim dediğim halde en son sen giydin yani sen yaptın demeye getirmesi çok zoruma gitti yoksa kuru temizleme sıkıntı değil
Çok yakın değilmişsiniz demekki öyle olsa leke bile görse insan ses etmez temizletir bunu konu yapmaz benim fikrim bu .ben yakın olduğum birini bu şekilde sıkıştırıp üzmem

Çok yakın değilmişsiniz demekki öyle olsa leke bile görse insan ses etmez temizletir bunu konu yapmaz benim fikrim bu .ben yakın olduğum birini bu şekilde sıkıştırıp üzmem
Evett haklısınız değilmişiz bir insan yakın arkadaşına iftira atamaz yapmadığı birşey hakkında mesafemi kurdum simdiden

Ay evet. Kıyafetimi vereceğim kadar yakınsa bir lekenin lafını yapmam yani. Kaldı ki gerçekten leke de olmuş olabilir, insanlık hali.

Konu sahibi siz de hiç uğraşmayın. Bundan sonra da mesafenizi koruyun.

Verdiğim neler gitti dönüp nerde diye sormadım bile, soracağım şeyi kimseye de emanet vermem zaten. Kusura bakma arkadaşin falan değil, gönder kurutemizleme parasını daha yüzüne bakma. Yapmadigindan eminsin madem oda senin üzerine atıyorsa selam bile verilmez.

Ay evet. Kıyafetimi vereceğim kadar yakınsa bir lekenin lafını yapmam yani. Kaldı ki gerçekten leke de olmuş olabilir, insanlık hali.

Konu sahibi siz de hiç uğraşmayın. Bundan sonra da mesafenizi koruyun.
Ben yakın diye biliyordum değiliz artık demek ki gerçekten dediğiniz gibi leke olabilir ama leke gelir geçici birşey ki yapmadığıma adım kadar eminim beni bu kadar suçlamasını asla unutmayacam

Soracağım bir şeyi emanet vermem, veriyorsam da sormam.
Değil leke, deforme olmuş bile olsa sorun etmem yani. İnsanlık hali der geçerim. Arkadaşımı mahcup etmem bu konuda.
Sizin yerinizde olsaydım da hiç ben yapmadım muhabbetlerine girmez, IBAN at deyip geçerdim.

ver kurutemizleme parasini sussun
bu arada verdigim seyin zarar gormesinden nefret ederim. birkac yilda bir yaptiklari tatil icin bosuna cadir almasinlar diye her isteyene cadirimi veririm. Birgün biri delik getirdi. cok büyük delik degil ama sinek girecek kadar - sonraki kullanislarimda konforumu bozacak kadar delik.
soyledim "bana verdiginde de boyleydi" dedi, gicik etti beni. ben cadirimi aktif kullaniyorum, karanlikta belli olan bir delik yani kendim yapsam elbet dikkatimi cekerdi.
birsey de diyemedim ama icten ice cok gicik oldum
o da bana gicik oldu.
en iyisi kimseye bir sey vermemek

Arkadaşlar geçenlerde düğüne gitmiştim arkadaşımdan ceketini aldım üstelik kendi ısrar etmişti giy diye bende neyse aldım giydim göndermeden önce ona 50 kere kontrol ettim bir leke yoktu bundan adım gibi eminim ama beni suçluyor bilmem cep kısmına leke değmiş makyaj lekesi ben yapmadım dedikçe en son sen giydin diyor kafayı yedim fotoğraf at diyorum atmıyor ben bile fotoğraf attım göndermeden önce garanti olsun diye çektim attım yine inandırıcı gelmiyor ısrarla en son sen giydin diyor bir haftadır göndermişim yeni bakmış kendi yapmış olabilir mi sırf kuru temizlemeyi benim üstüme kakalatmak için?? Ne yapacam ya
Kuru temizleme yaptırıp iletişimi keseceksin. Bu kadar laf konuşmaya değmez bile

arkadaşımdan ceketini aldım üstelik kendi ısrar etmişti giy diye bende neyse aldım giydim göndermeden önce ona 50 kere kontrol ettim bir leke yoktu bundan adım gibi eminim ama beni suçluyor bilmem cep kısmına leke değmiş makyaj lekesi ben yapmadım dedikçe en son sen giydin diyor kafayı yedim
Siz siz olun birinden kıyafet ödünç aldığınızda iade etmeden önce kuru temizlemeye verin, ki kıyafet bu, parfüm kokusu, girdiğiniz ortamın kokusu, ter kokusu siner kıyafete 😬 giyildiği gibi verilmesine karşıyım şahsen.
Arkadaşınıza kuru temizleme parasını ödeyin bir daha da kendisinden çöp bile almayın.

en iyisi kimseye bir sey vermemek
Aynen, senin çadır benim demir profil sandalyem 😂 mutfakta kullandığım yepyeni demir sandalyemi istemişti komşu, ben de saf gibi verdim malım kıymetli değil çünkü, bir kerelik diye aldı abla biraz daha kalabilir mi sandalyemiz yok dedi tamam dedim, anaaaaa kapımın önüne paramparça halde atıp gitmiş, insan bir özür dilerim kırdık der, parasını istemezdim ama ben sana böyle mi verdim üstünde mi tepindin tepesinde fil mi oynattın be görgüsüz, geri kalan sandalyeleri ben 10 yıl kullandım yahu, öyle kıytırık bir mal da değildi.

Valla artık kimseye bir şey vermek istemiyorum.

Bu kadar emin olmayın belki de gerçekten sizden kaynaklı leke olmuştur.Arkadaşına kuru temizleme parasını yollayın ama öyle engelleme filan çok saçma.Bir daha da başkasının elbisesini ödünç almayın

Back
X