Arkadaşım buluşmaya gelmedi.

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Arkadaşlar bugün bi arkadaşımla buluşmak istedim onun izinli günü diye bulusalım dedim tamam ama işim var karaköyde ddi bende gercekten bulusmayı istiyodum süslendim ettim o kadar. Arkadaşım erkek bu arada. Baktım cevapları geç filan geliyo sinirlendim baya laf saydım eve gittim 1 saat önce küsmüyüz diye mesaj attı bende tam dısarıdaydım . Evet dedim. Sinirimden dısarıda dolaşıyorum dedim beni meciyeköye çağırdı bende sen bana doğru yürü bende geliyorum bulusuruz dedim orta yerde o illa oraya kadar ben gidim diye bekledi yine salak yerine koydu beni baktım gelmiyo iyice sinirlendim öyle böyle değil bu kadar salak yerine konmaz insan . Ben taksime gidiyorum oraya gel beraber döneriz burgerda biraz oturup dedim ama baya ciddi oynadım rolümü halbuki eve döndüm şuan ve evdeim o kadar sinirliyim ki amacım onu oraya gönderip salak yerine konmak nasılmış göstermekti ama aradı şimdi yine ordaymıs gibi konustum neymiş arkadasının işyerinde bu şuan ona yardım ediyorum eve dön filan dio buraya gel diyo hala . Gelmezsen gelme beni alan biri olur elbet burdan dedim kapattım çooooookkk sinirliyim kzılar yaa oufff sağlıklı düşünemiyorum resmen salak yerine koydu allahın cezası ouff ne yapim sizce lanet olsun...
Senin erkekliğin bu kadarmıs diye msj attım şimdi en son.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bence bu sorun burda çözülmez acilen bir okula yazılmanı tavsiye ediyorum

Ya arkadaşlar başta yazdığım o abuk subuk harfler yanlıslıkla oldu konuyu acamamıstım yanlış anlamayın lütfen.

eeeee zaten cocuk işim var demiş ne istiosun ki hala hemde normal arkadasın garipsin yani

göürşmeyi kes, suratına bile bakma. Saygısız şeyy işte takma kafana...

Son düzenleyen: Moderatör:
Baslikta Acil yazmissiniz.

Acil olan ne onu anlayamadim .

Neyse konunuza gelince, olur böyle seyler, belki gecerli bir gerekcesi vardir arkadasinizin, yok eger amac dalga gecmekse, bitirin arkadasligi olur biter...

Allah baska dert vermesin.
Hayirli Aksamlar

Son düzenleme:
göürşmeyi kes, suratına bile bakma. Saygısız şeyy işte takma kafana...

Canım sinirimden ağlıcam şimdi ya bu kadarmı olur.. Benim ilk çıktığım kişiydi bu şahıs arkadasız aradan çok uzun zaman geçtiği için bide ondan sonra baskasını sevdim ben ayrıldım bu boşlukta tek yanımd aolan bu sahıstı ölesine konusup duruyoduk arada görüşüoduk bugün bunu yaptı ya daha ne diyim hırsımı alamadım ya off çok sinirliyim

Dalga geçmek değilde benim kadar düşünmüo o ben o kadar buluslaım die düşünürken onun yaptığına bak arkadasına ne dermiş ayıp olurmus beni oraya cağırdı ısrarla beraber döneriz diye gelmedi yuh ya suan gercekten taksimde snaıo beni ve hala telefonda ne işin var orda sana gitme dedim iyiki çıktığım değilsin hemen dön filan diyo hala bana .. Ben gel al beni diyorum ama yok son mesajıma yine cevap vermedi eli bulaşıkmıs suan boya yapıomus kuaförde suan kendisi hayvan herif

Onu sevmek değilde sorun şu kızlar onunla avutuyodum kendimi en yakın kız arkadasım da beni satınca bende bununla avunuyodum şimdi yanlız hissediyorum hiç konusmayınca da yoksa hiç bakmıcam suratına direk kesicem arkadaslığımı da ama işte ouff en azından içim soğucaktı yeseydi bu numarayı ama olmucak cevap bile vermedi teli yüzüne kapattıktan sonra .. Kendimi çok salak hissediyorum sinirliyim

Belki de içinde kaldı da o da senden bu şekilde intikam almak istedi. Benim de terkettiğim biri vardı önce mesajlar attı güzel güzel sonra aniden iletişimi kesti ben delirdim tabi. Merak etme yarına unutursun.

Belki de içinde kaldı da o da senden bu şekilde intikam almak istedi. Benim de terkettiğim biri vardı önce mesajlar attı güzel güzel sonra aniden iletişimi kesti ben delirdim tabi. Merak etme yarına unutursun.

Yok canım olayın duygusal acıdan hiçbi etksi yok ne o beni sevio ne ben onu sevgili olmamız artık imkansız ikimizde baska insnalarla cıkıp ayrıldık ve sadece dertleşioduk eskileri konusup gülüoduk uzun süredir yani planlı yaptığı bişey değil bugünkü durum ama sorumsuz ve bencil ondan intikam almam lazımdı bencillik neymiş slaak yerine konmak neymiş görmeliydi ama olmadı off öle sinirliyimki.. Şimdi numaramı yemediği için üstüne bide bu saatte beni taksime gitti sanıo nasıl gidersn bu saatte filan dedi normalde akşam hiç dısarı cıkmam gec vakit ben . İnansın diye numarama annem kız arkadasımda sanıyo öle cıktım gel al bnei filan dedm hayvan herif yine gelmedi ayağına cağırıo hala

Gelme bırak beni başka arkadasım alıyo dedim hala derhal gel buraya ne işin var orda dio tam gerizekalı anlayacağınız. Konuşmucm artık msjlarına da cvp vermicem böle mal arkadasın olucağına hiç olmasın hayvan herif o bni kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…