Arkadaşlar bugün bi arkadaşımla buluşmak istedim onun izinli günü diye bulusalım dedim tamam ama işim var karaköyde ddi bende gercekten bulusmayı istiyodum süslendim ettim o kadar. Arkadaşım erkek bu arada. Baktım cevapları geç filan geliyo sinirlendim baya laf saydım eve gittim 1 saat önce küsmüyüz diye mesaj attı bende tam dısarıdaydım . Evet dedim. Sinirimden dısarıda dolaşıyorum dedim beni meciyeköye çağırdı bende sen bana doğru yürü bende geliyorum bulusuruz dedim orta yerde o illa oraya kadar ben gidim diye bekledi yine salak yerine koydu beni baktım gelmiyo iyice sinirlendim öyle böyle değil bu kadar salak yerine konmaz insan . Ben taksime gidiyorum oraya gel beraber döneriz burgerda biraz oturup dedim ama baya ciddi oynadım rolümü halbuki eve döndüm şuan ve evdeim o kadar sinirliyim ki amacım onu oraya gönderip salak yerine konmak nasılmış göstermekti ama aradı şimdi yine ordaymıs gibi konustum neymiş arkadasının işyerinde bu şuan ona yardım ediyorum eve dön filan dio buraya gel diyo hala . Gelmezsen gelme beni alan biri olur elbet burdan dedim kapattım çooooookkk sinirliyim kzılar yaa oufff sağlıklı düşünemiyorum resmen salak yerine koydu allahın cezası ouff ne yapim sizce lanet olsun...
Senin erkekliğin bu kadarmıs diye msj attım şimdi en son.
göürşmeyi kes, suratına bile bakma. Saygısız şeyy işte takma kafana...
Baslikta Acil yazmissiniz.
Acil olan ne onu anlayamadim .
Neyse konunuza gelince, olur böyle seyler, belki gecerli bir gerekcesi vardir arkadasinizin, yok eger amac dalga gecmekse, bitirin arkadasligi olur biter...
Allah baska dert vermesin.
Hayirli Aksamlar
Canım sinirimden ağlıcam şimdi ya bu kadarmı olur.. Benim ilk çıktığım kişiydi bu şahıs arkadasız aradan çok uzun zaman geçtiği için bide ondan sonra baskasını sevdim ben ayrıldım bu boşlukta tek yanımd aolan bu sahıstı ölesine konusup duruyoduk arada görüşüoduk bugün bunu yaptı ya daha ne diyim hırsımı alamadım ya off çok sinirliyim
Belki de içinde kaldı da o da senden bu şekilde intikam almak istedi. Benim de terkettiğim biri vardı önce mesajlar attı güzel güzel sonra aniden iletişimi kesti ben delirdim tabi. Merak etme yarına unutursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?