yaşın kaç tatlım :82:
eeeeee komik olan ne??
yaşın kaç sorusuna katılıyorumda ona güldüm bi problemmi var
Olay şöyle oldu canım ben onu sevmiyorum ama tek konuşup mesajlastığım arkadasımdı kendimi yanlız hissetmemi engelliyodu ne bilim bi mesaj atsa ilgisi yetiyodu bana şimdi kendimi yanlız hissediyorumnormal arkadas icin bukadar süslenilmez, ve seni ektiysede bukadar sinirlenilmez!
sen bu cocugu seviyormusun sevmiyormusun orasini bilemem ama.. baktin seni ektimi niye 2 cagirdi 3 cagirdi yerlere gittinki? besbelli seni salak yerine koymus
ekmis. bende yüzüne bile bakma, simdi sana aciklamalar yapar birde iste yok ne alaka isim vardi cart curt.. bunlarada inanipta ha öylemi falan dersen gercekten kusura bakmada arkadasim kendi sucun sinirlenme bence ozaman.. adam seni manyak yerine koyuyor resmen..
hevesi kursağında kalmış arkadaşın bence gülüncek bi durum yok...eğer özellikle öle yaptığını düşünüyosan sal gitsin değmez uğraşmaya ama yok işi varsa cidden biraz büyütmüşsün sanırım
İnsanları menfaatine göre stepne olarak kullandığın ve kendini çok akıllı sandığın sürece bu yaşadığın şey son olmayacak malesef. Kazdığın kuyuya düşersin işte böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?