Arkadaşım buluşmaya gelmedi.

normal arkadas icin bukadar süslenilmez, ve seni ektiysede bukadar sinirlenilmez!

sen bu cocugu seviyormusun sevmiyormusun orasini bilemem ama.. baktin seni ektimi niye 2 cagirdi 3 cagirdi yerlere gittinki? besbelli seni salak yerine koymus
ekmis. bende yüzüne bile bakma, simdi sana aciklamalar yapar birde iste yok ne alaka isim vardi cart curt.. bunlarada inanipta ha öylemi falan dersen gercekten kusura bakmada arkadasim kendi sucun sinirlenme bence ozaman.. adam seni manyak yerine koyuyor resmen..

hevesi kursağında kalmış arkadaşın bence gülüncek bi durum yok...eğer özellikle öle yaptığını düşünüyosan sal gitsin değmez uğraşmaya ama yok işi varsa cidden biraz büyütmüşsün sanırım

bence takma
bidahakine ayni seyi sende ona yap olsun bitsin
seninle bulusmak isteyen insan abuk subuk bahaneler bulmaz

Olay şöyle oldu canım ben onu sevmiyorum ama tek konuşup mesajlastığım arkadasımdı kendimi yanlız hissetmemi engelliyodu ne bilim bi mesaj atsa ilgisi yetiyodu bana şimdi kendimi yanlız hissediyorum biliyorum o tam bir salak bencil ama yinede onunla konusmak istiyorum yanlızlıktan kaçışmı ,ilgiye açlıkmı bilemicem.. Bulusmak için sözleşmemiştik onun planı varken bn bulusalım dedm ama geç olucaktı o yüzden vazgectim ama baya sinirlendim ya offf dün o olaylar oldu şimdi mesaj filan atmıyorum atmıcam da belki o atar bikaç gün sonra ama hala sinirliyim ona karsı hemde çok. Yinede konuşmak istemem de tamamen ilgiye açlık ve yanlızlık napıcamı bilmiyorum sağlıklı düşünmemi bozdu resmen dengem bozuldu

:2:
Saol cnım ya beni o kadar iyi anlamıssın ki gercekten hevesim kursağımda kaldı o kadar sinirlendim evet işi vardı ama içimdeki sinir geçmiyo :/ En azından sonradan bulusucağımız zaman gelseymiş.. Neymiş efendim arkadasının işyerine uğramıs kaç gündür çağırıomuşta arkadaşı bide orda işine yardım ediyo tam salak o nie beni düşünmüo ben onu o kadar düşünüyoken aptal işte aptal

Acilllllllllllll deyince hayat memat meselesidir belki diye bi bakayım dedim,,,
neyse bence arkadaşınız sizi hiç kayle almamış,kendi bildiğini okumuş,,,
belliki umursamaz biri,boşver sen onu,gönder gitsinnnnnnnnnn

uyuz oldum ya bi kaşık suda boğarım bölesnini be n sende iyi yapmışsn oh olsn

çelişkili sevmiyorum diyorsunuz ama neden bu kadar takıyorsunuz:26:

başka dertmi yok boşverr

Son düzenleme:
Çok taktım bunu kafama yanlız kalmak istemediğimden konuşmak istiyorum diğer yandan da bu yaptığı beni çok sinirlendirdi hala affetmek istemiyorum

canım o kişiden başka hiçmi arkadaşın yok...
bırak ya yalnız kalırım onun gibi biriyle yinede arkadaşlık etmem.
1 kere çağırdığında gelmese tamam işi vardır gelememiştir derim.
ama kaç kez demişsin gelmemiş.bu kadarıda fazla bence.
adam resmen seni afedersin ama salak yerine koymuş.
bence eski sevgiliden de dost olmaz...
ikinizin içinde de mutlaka bişeyler vardır ki hala görüşüyorsunuz
böyle bi insanla asla görüşme derim.batsın arkadaşlığı

İnsanları menfaatine göre stepne olarak kullandığın ve kendini çok akıllı sandığın sürece bu yaşadığın şey son olmayacak malesef. Kazdığın kuyuya düşersin işte böyle...

İnsanları menfaatine göre stepne olarak kullandığın ve kendini çok akıllı sandığın sürece bu yaşadığın şey son olmayacak malesef. Kazdığın kuyuya düşersin işte böyle...

Hadi canım baaakk sen ne çok biliyosun sen öyle.
Pardon da sen kim oluyosun çokmu tanıyosun beni de böle bi karara varabiliyosun önce okuduğunu anlaman lazım tabi bunun içinde kendini geliştirmen Allah yardım etsin senin gibilere yazık.

bunda ne var şimdi hakaret içerikli mesajlar yazmışsınız gerçekten çok ayıp... evet çouk işi olduğunu söylemiş ama görüşelim de demiş kız o kadar hazırlanmış kim üzülmez böyle durumda...çok büyütülcek bişi değil sırf bu durumdan dolayı bi insana menfaatçi damgası vurmak kimsenin haddi değil..kimse kırıcı mesaj yazmasın..sorunu önemsemeseniz bile uygun yorum yapmalısınız bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…