- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim . Bu benim için Beren Saat , Tugba Büyüküstün ile gezmek gibi birşey ergenlik gibi yorumlanmış ama cidden insanın özgüveni yaralanıyor empati yaparak yorum yaptığınız için çok sağolun .
Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.
Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.
Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar.![]()
Öncelikle kendine sonra sevgiline güvenmelisinÖncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Yemin ediyorum nasıl canım istiyor su an dolaptao nutellacıları bende çok kıskanıyorum Allah nasıl bi metabolizma vermiş yaaa ben koklasam kilo alıyorum![]()
Yemin ediyorum nasıl canım istiyor su an dolapta. Ama haftaya TR ye dönüş yapacam kilolarımla dalga geçmeyi normal sayan bir babam olduğu için yiyemiyorum
![]()
Bence bu her kadının problemi.kimi cok iyi saklıyor veya başediyor. Ama bana sorarsan biraraya getir eger erkek arkadasin o varken tuhaf davraniyorsa yani surekli kendinden bahsetmek iste ne bileyim arkadasina fazlaca ilgi gostermek vs. O zaman durum tehlikeli. Oyle olursa kiz arkadasini degil erkek arkadasini degistir zatenÖncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Ahhh o yiyip yiyip kilo almayanların :) her zaman kiskandigim insanlar :) :)Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.
Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.
Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar.![]()
Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.
Edit:
Herkeste özgüven abidesi maşallah![]()
Anlatamıyorum galiba arkadasımı seviyorum ona güveniyorum ondan şüphem yok sadığım arkadaşlığımı asla kesmem samimiyim mesafe koymam saygılıyım asla ona bunu hissettirmem benim sorunum kendim ile ilgili eksiklik duymam dürüstçe açıkladım zaten daha dürüst ne diyebilirim ?
Tanıştırma çeşitli bahanelerle ertele. Görecekse olursa nişan söz fln orda görür. Ne gerek varki.Anlamıyorsunuz sorun sevgilim ona aşık olur değil ben kendimi yetersiz hissediyorum . Yani aramızdaki farkı bildiğim için