• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım çok güzel ...

aslinda sevgilinin ve arkadasinin sadakatini ve guvenikirligini olcmen icin tam da zamani...tanistiklarinda sana yanlis yapacaklarmi onu gorursun en azindan...guzel kadin heryerde var hepsini sevgilin goruyor ..baskasina yan gozle bakacagi varsa bakar zaten

Kizlar bende deli gibi güzel değilim ama arkadaşımın sevgilisi beni instadan eklemisti. Arkadasima soyledim. Birlikte gorustukya ondan eklemiştir dedi. Kabul ettim. Sonra bana özelden yazmaya başladı. Önce kanka ayakları sonra "keske önce seni tanısaydım" falan dedi bende mal mısın seni arkadaşıma soylicem bidaha yazma dedim, sonra kızdanda ayrildi. Aradan 3 yıl geçmişti beni faceden bulmus eklemis :D :D var böyle manyaklar. Ama ben asla kendimden güzeli kıskanmam. Hatta tatilde nişanlıma gösteriyordum "karıya bak taş gibi" falan :D :KK53::KK53:

Teşekkür ederim . Bu benim için Beren Saat , Tugba Büyüküstün ile gezmek gibi birşey ergenlik gibi yorumlanmış ama cidden insanın özgüveni yaralanıyor empati yaparak yorum yaptığınız için çok sağolun .

kuzenim hep kendinde çirkin kızlarla arkadaş olurdu

o zaman o güzle kız oluyormuş

lisede, üniversitede vs bir de gelip bunu anlatırdı

üstüne boğaziçi'nde okuyordu ama hayat skalası bu idi

hayatımın hiçbir aşamasında güzel olmadım, arkadaşımın güzel olmasından da şikayetçi olmadım

huzurluyum mutluyum ve kuzenim gibi olan kadınlardan da kaçarım

zira hayatta çalışarak kendi elde ettikleri ile değil başka şeylerle ön plana geçmeye çalıştıklarını düşünür ve onları tehlikeli bulurum

neyse siz kendinizini neden eksik hissedesiniz

güvenme güzelliğini bir sivilce yeter diye boşluna dememiş atalarımız

o güzelse güzel, sevgiliniz sizi siz olduğunuz için sevsin güzel olduğunuz için değil

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:

o nutellacıları bende çok kıskanıyorum Allah nasıl bi metabolizma vermiş yaaa ben koklasam kilo alıyorum :hamarat::kk77:

Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Öncelikle kendine sonra sevgiline güvenmelisin

o nutellacıları bende çok kıskanıyorum Allah nasıl bi metabolizma vermiş yaaa ben koklasam kilo alıyorum :hamarat::kk77:
Yemin ediyorum nasıl canım istiyor su an dolapta :silah:. Ama haftaya TR ye dönüş yapacam kilolarımla dalga geçmeyi normal sayan bir babam olduğu için yiyemiyorum :(

Ben anlıyorum sizi. Ben de tanıştırmak istemezdim. Olabildiğince bir araya getirmemeye çalış. Gittiği yere kadar. Ama asla ve asla belli etme bu kiskancligini. Sevgilin ya da karşı taraf bi sezerse işin zor

Yemin ediyorum nasıl canım istiyor su an dolapta :silah:. Ama haftaya TR ye dönüş yapacam kilolarımla dalga geçmeyi normal sayan bir babam olduğu için yiyemiyorum :KK43:
:KK70::KK70: o da bişey mi büyük boy bi kavanoz var evde işten eve gidince her akşam flört eden çiftler gibi bakışıyoruz :KK60: bu aşk uzun bi süre platonik olarak kalmak zorunda çünkü doğum kilolarımı mg olarak verebiliyorum:olamaz::olamaz:

ben seni anlıyorum benim de öyle bir arkadaşım vardı ünv de ve sürekli birlikte gezerdik. ben çok minyon çocuk gibi bir kızdım zaten sevgilim de yoktu , o yapılı uzun boylu manken gibi ve herkesin oha kıza bak diyeceği bir kızdı sürekli sevgilileri olurdu herkes ona aşıktı. ben çok takmazdım çünkü pek sevgili olaylarına girmezdim daha çocuksuydum kafa yapısı olarak da.
ama inan bana kader güzellikle olmuyor. o arkdaşım evlendi boşandı çünkü kendisi gibi aşırı dikkat çeken mankenvari bi çocukla evlilik yaptı, bildiğimiz modern evliliklerden. ikisi de birbirini çekmedi şimdi ayrılar eminim eski bekar hayatına devam ediyor gezip tozuyor. biz de eşimle ortalama insanlarız ne çok dikkat çekeriz ne de çirkiniz , ama şimdi bence benim hayatım ona göre daha güzel daha gerçek. kimin geleceği nasıl olur bilinmez herşey güzellikte bitmiyor

Bir şey diyeyim mi ben konu sahibinin neden böyle düşündüğünü biliyorum.
O kadar inandirilmisiz ki bazı güzellik standartlarına. Herkes acayip şekilci olmuş. Yuzun guzel degilse bırakılmaya layiksin ya ne olacakti mantigina alismisiz.
Isin kötüsü hem olduğumuz gibi beğenilmek istiyoruz, hem de ı "standartlar"a uygun değilsek bu sefer "hayda bayram değil seyran değil beni niye beğendi bu cocuk" diye kıskançlık krizlerine girip sürekli ilgisini çekmeye çalışıyoruz. Sonrası tam bir felaket.
Beni de güzel bulurlar, ancak bazı sivri zekalı arkadaşlar makyaj yapmazsan gider bakar başka kızlara diye beni doldururlardi ve ben de makyaja yönelirdim. Sonra ne oldu ? Sevgilim çok kizardi çünkü anlardı benim neden böyle olduğumu. Bir gün bana ben seni yüzündeki bir ton boya için sevmedim. Bence o boyalar seni cirkinlestiriyor demişti.
Nereye baglayacagimi merak edersen eğer, seven insan dış güzellikten çok gerçek sana odaklanır. Her halini sever. En kötü anında bile en çirkin anında bile yanında kalır. Sevmek bu değil midir sence ? Hem, zaten daha güzel bir yüz buldu diye gidiyorsa gule güle gitsin hatta hiç geri gelmesin. Evlenmeden kurtulduğuna dua edersin.
Bu iyi bir fırsat. Tanıştır.
Ama sakın kıskandığını belli etme. Bu sefer sevgilini daha çok ona itersin. Hem belki arkadaşının muhabbeti onu bayacak nereden biliyorsun ?
Konu disi ama bir şarkı var özgüven ile ilgili, onu dinlemeni öneririm bilmiyorum isim vermek yasak mi ama ;)

Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Bence bu her kadının problemi.kimi cok iyi saklıyor veya başediyor. Ama bana sorarsan biraraya getir eger erkek arkadasin o varken tuhaf davraniyorsa yani surekli kendinden bahsetmek iste ne bileyim arkadasina fazlaca ilgi gostermek vs. O zaman durum tehlikeli. Oyle olursa kiz arkadasini degil erkek arkadasini degistir zaten

Sevgilinizin size olan sevgisine güvenmiyorsanız nasıl bir beraberlik yürüteceksin her ortamda sizden güzel insanlardan onu kaçıracak mısınız. Madem erkek arkadaşının gözünün kayabileceğini düşünüyorsun neden birliktesin. İyi kapat o zaman kimseyle görüştürme çok enteresansınız yani kıskançlıkta çığır açmışsınız sizi seviyorsa zaten kimseyi görmez yok görecekse de biter yani.

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:
Ahhh o yiyip yiyip kilo almayanların :) her zaman kiskandigim insanlar :) :)

Ben sizi hakli buldum yani bunda tuhaf bisey yok
Benimde böyle yakin bir arkadaşım vardi benden daha zayif citi piti bi kizdi
Erkek arkadasimla bende tanistirmadim. Hos sonra ayrildik zaten ama olsun :olamaz:

Edit:

Hihahah :D ikinci guruba giriyorum inan hiç hoş değil.

Anlatamıyorum galiba arkadasımı seviyorum ona güveniyorum ondan şüphem yok sadığım arkadaşlığımı asla kesmem samimiyim mesafe koymam saygılıyım asla ona bunu hissettirmem benim sorunum kendim ile ilgili eksiklik duymam dürüstçe açıkladım zaten daha dürüst ne diyebilirim ?

Haklısınız insan böyle hissedebilir ama üzerine biraz düşününce halledebilirsiniz bence.

İnsana güzellik ya da yakışıklılık da yetmiyor bazen, oturunca iki lafın belini kıracak, aynı frekanstan anlayacak, okuduğu kitaplardan bahsedecek birini arıyor insan. Hele ki ortada emek varsa.. Evet güzellik biz kadınlar ve erkekler için de bir kıstastır ama tek başına değil. Sadece güzelliğe önem veren erkeklerden de zaten kaçarak uzaklaşmak lazım.

Tüm bunları düşünerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz diye düşünüyorum :)

Benim de normal standartlarda bir boyum var yanıma uzun bir arkadaşım geldiğinde git yanımda durma otur falan diyorum:KK70: normalde boy kompleksim yok aslında hatta topuklu bile giymem nerdeyse ama yapıyorum işte arada öyle şeyler insan psikolojisi :KK70:

Bu arada o büyük kavanozlu nutellalardan yiyip kilo almayanlardanim bende:KK53:

Anlamıyorsunuz sorun sevgilim ona aşık olur değil ben kendimi yetersiz hissediyorum . Yani aramızdaki farkı bildiğim için
Tanıştırma çeşitli bahanelerle ertele. Görecekse olursa nişan söz fln orda görür. Ne gerek varki.

Back
X