Arkadaşım çok güzel ...

Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.

Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.

Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar. :confused:
Haha kim o arkdsin aynisi benimde vardi:D konu sahibi takilma guzellige onemli olan gercekten konsmasi

Valla ben olsam sevgilimle seve seve tanıştırırdım.
Güzelliğine hayran olup benim eksiklerimi görecekse güle güle gitsin.
Ruhuma aşık olamamış herifi ne yapayım?

ne kadar acımasız yorumlar yapılmış, gayet insani bir duygu ben sizi çok iyi anlıyorum, ben olsam tanıştırmazdım yani ikisine de güvenmediğimden değil ama ben de kendimi sizin gibi hissederdim, keşke görebilsek fotoğraflarınızı

Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Bende orta dereceli güzelim hakkımı yemem hahah ama kız kardeşim aşırı aşırı güzel ..yaş olmuş 34 ama halen bebek gibi bir insan dikkat çekip hayranlık uyandıran birisi herkes onun güzelliğini konuşur :) sen arkadaşınken böle ezik mi hissederim diyorsun ben ömrüm boyunca yanımdan ayırmadım canım kardeşim çok seviyorum kendısini o ayrı :)

Böyle duygular hissetmeniz normal bence ama eksik hissetme konusunda sizinle hem fikir değilim .Eksikten kastınız nedir?

Her insanın kendi çapında türlü türlü güzelliklerle donatıldığını düşünüyorum. Kiminin fiziki güzelliği kiminse ruhi, akli vs. güzelliği cezbedicidir zannımca.
Eğer kafanız rahat edecekse tanıştırmayın arkadaşınızı.

Yakın arkadaşınızın güzelliğinden çekindiğiniz bir adamla birlikte olmak...
Bilemiyorum Altan :olamaz:

sevgiliniz daha önce sizden daha güzel daha dikkat çekici kız görmedi mi sanıyorsunuz? Yanyana gelmek sadece sizin için sorun. Sizi seven biri için güzellik kriterini aşmışsınız demektir. Sizin sevgilinizden daha yakışıklısı yok mu? Tabiki var. ama bunun sizin için önemi yok, bunun için sevgilinizin kötü hissetmesi gerekir mi ? Rahat olun, kendinize güvenin.

Tanıştırın ama iyi anlaşsınlar, yok 3lü buluşmalar olayına girmeyin.
Gerçi kız arkadaşınız çirkin bile olsa bunu yapmayın. Tek hukukları siz olun.
Sevgilisiyle arkadaşını samimi yapıp ağzı yanmayan görmedim çünkü.

Ha ayrıca özellikle tanıştırma ihtiyacı da hissetmeyin. Ne gerek var?
Hasbelkader bir ortamda bir araya gelirseniz tanışıversinler işte.
Hayatında güzel kadın görmesi başka bir şey, yan yana görünce illa ki kıyaslama yoluna gidiyor erkekler.

Canim bunun sonu gelmez ki.
Bosuna kndini yipratma.
Arkadasin guzel olabilir,sevgilinle yoldan gecerkem daha guzelini de gorebilirsin,sonra daha guzelini...Bu boyle gitmez.kendine guven.Onemli olan gercekten karakter.
Yoldan geçerken de görüyor ama gözüne sokmak korkuttu belki de beni . Yani bence benim arkadasım her anlamda her erkeğin isteyebileceği biri . Sanırım sevgilimden Ziyade genel olarak da onun yanında birazcık özgüvenim kırılıyor . Tabini bu sadece benim sorunum kimsenin sucu değil .

kendinden daha güzel arkadaşları olduğu zaman bakmaktan keyif alan tek kadın benim herhalde. ama erkek arkadaşımla fazla görüştürmem, pek bir araya getirmem. sebebi de güzellik çirkinlik değil prensip meselesi. sevgilim zaten benimle yakın olmalı, arkadaşımla değil. arkadaşım da benim arkadaşım, sevgilimin arkadaşı değil. (sonradan tanıştırma gibi bir durum için söylüyorum önceden tanışmayı kastetmiyorum elbette)

bana her zaman saçma gelir sevgiliyi arkadaşlar ile aynı ortamlara sokmak, devamlı iç içe olmak falan. gerekmedikçe görüştürmüyorum ben arkadaşlarımla. genelde gerekmiyor da.

Hayatiniz boyunca sevgilinin yanindayken guzel kadinlardan köşe bucak kacamazsiniz, ve ayrica eger sizi baska kadinlarla kiyaslama potansiyeli varda yanyana gormuyorken de kiyasliyordur zaten.
sevgilim kıyaslardan ziyade ben sanırım özgüvensiz hissediyorum onun yanında . Çünkü çok güzel . Ve bence diğer huyları da güzel . Yani zaten arkadaşımı çok seviyorum . Sıkıntı tamamen kendi güvensizliğim yani belki de öyle olmak isterdim bilemiyorum

Ayrıca hanımlar lütfen biraz dürüst olalım ya. Burası sanal ortam.

Öyle özgüvenli ol vs gibi süslü laflardaki gibi yürümüyor hayat malesef. Hiçbir kadının yanında kendisinden güzel bir kadınla gezmek isteyeceğini inanmam ben. Bırak sevgiliyle tanıştırmayı.

sevgilim kıyaslardan ziyade ben sanırım özgüvensiz hissediyorum onun yanında . Çünkü çok güzel . Ve bence diğer huyları da güzel . Yani zaten arkadaşımı çok seviyorum . Sıkıntı tamamen kendi güvensizliğim yani belki de öyle olmak isterdim bilemiyorum

Arkadaşını merak ettim. Güzel derken yüzü mı güzel yoksa yüzüyle fizigiyle saçlarıyla herşeyiyle mı güzel? Öyleyse gerçekten öyle az kiz var bence kim olsa kendini kötü hissedebilir yani bazı yorumları abartılı buldum.

Diğer yandan dikkat çekmek konusunda daha çok davranış da onemli. Girişken konuşkan neşeli kişiler her zaman daha çok dikkat çekip seviliyorlar.

Teyzemin bir arkadaşı vardi benle yaşıt kız Allah var güzel dikkat çekici. Birgün ayni ortamı paylaştik tabi hiç muhabbetim olmamişti bi konuşmaya başladi saçma sapan söylediğim hiçbirşeyi anlamıyordu:)). Yok şu çocuk yakışıklı bu böyle öyle boşki. O an güzel görünmedi gözüme bitti yani o an. Chess Chess e katiliyorum güzellik sadece dış görüntüden ibaret değil işte önce o kafanin içini doldurmak gerekiyor

Burada inanılmaz bir kıskançlık seziyorum.
Ve bu arkadaşlığın dostluk olduğuna inanmıyorum.

Benim yıllardır en yakın dostum da inanılmaz güzel bir kadındır.
Öyle ki yolda yürüyemezdik, yapımcılardan ne teklifler gelirdi, yolda yolumuzu çevirirlerdi. Ki hala da öyle.
Sevgilim olurdu onu görünce değişirdi, onunla flört ederlerdi o derece... Abartmadığımı keşke kanıtlayabilsem.

Ama biz dostumla aramıza hiç kimseyi almazdık, hala da almayız.
Canımı istesin ikiletmem veririm. O da benim için aynı.
Hiç ezilmedim yanında, aksine gurur duydum onunla her işine koştum o da benim koştu.
Önceliğimiz hep birbirimiz oldu.
Hesapsız, kitapsız, sorgusuz dostluğumuz var. Ölümlük dost.
Dost dediğin böyle olmalı zaten. Eğer varlığından rahatsızsanız, içten içe kurulduysanız, kendinizi ezik hissettiyseniz adınıza üzüldüm.
Çok güzel insanlar var diye biz niye ezilelim ki.. Kendinizi nasıl böyle bir kalıba sokup değersizleştirebilirsiniz.
Dışardan bakınca ondan binlerce kat çirkinimdir zaten ama bunun için ezilmedim ya niye ezileyim çok komik offf :)
Lütfen siz de eksiklik duymayın. Kimsenin kimseye güzellik borcu yok. Kimse güzel olmak zorunda değil.
Siz insanlara güzel bakın, başkaları da size güzel bakacaktır.
Dostluğunuza :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Siz bal gibi arkadaşınızı kıskanıyorsunuz.
Ay nolur sevgilinle tanıştır arkadaşını!!!
Kız bu güzellikle istediği adam gibi erkekle flört eder.
Siz dünya üzerindeki tek erkek gibi gordugunuz sevgilinizi arkadaşınızla gene de tanıştırmayın ki...
En güzel kız siz olun.
bu konuyu nasıl böyle anlıyorsunuz anlamıyorum . Birincisi arkadaşımdan da sevgilim de şüphem yok ikincisi en güzel değilim sokakta da milyonlarca kız var sorun şu ben arkadasımı çok beğeniyorum ve onun yanında özgüvensiz biri oluyorum . Bu hissi dürüstçe söyledim . Özetle Sevgilimi kapar diye korkmuyorum .

Back
X