Arkadasim Çok Üzgün

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir konu açmiştim arkadaşim sevgilisiyle tatile gidecekti ama gerek kalmadi çünkü ayrıldılar. Arkadaşım şu an çok üzgün hüngür hüngür ağlıyor. Konuya giriyorum. Arkadaşım sevgilisiyle 2 yıldır beraber ve bu zamana kadar en ufak bir problemleri olmamıştı. Ta ki düne kadar. Arkadaşımın ve sevgilisinin ortak arkadaş olduğu bir kız var. Arkadasim bu kızla çok samimi. Bu kız dün arkadaşımı arıyor ve şoyle diyor : X böyle bir şey nasıl söylenir bilmiyorum ama ben dün seninkini bir kızla elele dolaşırken gördüm. Arkadaşım önce inanmıyor tabii. Israrla soruyor nasil olur emin misin diye. Kız evet evet diyor. Arkadasim beyninden vurulmuşa dönüyor o an sinirden ne yapacağını bilemiyor ve sevgilisine mesajlar atıyor. Yaziklar olsun ben seni sevmiştim,sana güvenmiştim vs.vs.
Sonra sevgilisi de cevap yazıyor ne diyorsun anlamıyorum diyor. En sonunda olay anlaşılıyor yanlış anlaşılma olmuş çocuğun ona çok benzeyen bir kuzeni varmış. Kız onu, o çocuk sanmış. Sevgilisi arkadaşima çok sinirleniyor. Sen bana güvenmiyor musun ki beni böyle bir şeyle bilip bilmeden suçlayabiliyorsun diyor. Arkadaşım defalarca kez özür diliyor ama çocuk kabul etmiyor. Her şey bitti sen beni unut diyor. Arkadaşım çok ağlıyor tekrar tekrar özür diliyor ama çocuk asla kabul etmiyor. Arkadaşım arıyormuş ama açmıyormuş telefonlarını da. Mesajlarına da cevap vermiyormuş.Arkadaşım çok üzgün. Sizce ne yapsın

iyi de başkasının bi lafına inanıp nasıl suçlamış ki çocuğu, hiç mi güvenmiyormuş. çocuk ayrılmakta haklı yani ne saçma şey.

Kuzeni olduğu nasıl ortaya çıktı ki? Böyle bir şey nasıl ortaya çıkar? Arkadaşınızın arkadaşı görünce foto filan mı çekmişti de, kuzen olduğunu anladılar :)

Bir bana mı çok saçma geldi,kuzenim yazmış der gibi bir cevap bu.
Arkadaşınız ne yapacak,unutsun yoluna baksın.

Önceki konusuda “arkadaşım” dediği kişi kendisiymiş gibi gelmişti bu da öyle geldi ve inanılmaz saçma ya yaşları 15-16 yada konu açmak için açıyor

Yaşlar kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…