Arkadasim Çok Üzgün

Bu arkadaş aynı zamanda sevgilisinin rehberde kendisini ad soyad kaydetmeye başladığını farkeden 'arkadaş' ise fena aldatılıyor. Üstüne çocuk 'arkadaş' ondan biran önce, rezalet çıkartmadan ayrılsın, olaylar yeni kıza sıçramasın istiyor, ondan barışmıyor, söyleyeyim.

Yeni kızın haberi olursa da ben zaten ondan ayrılmaya çalışıyordum, sorunları vardı sırf o mutlu olsun diye görüşüyordum filan diyecek. 'Arkadaş' şimdiden hazırlıklı olsun, fazla üzmesin kendini.

Ayrılmak için bir bahane aranmış ve bulunmuş "arkadaş" artık yoluna baksın.

yav daha 2 gun once sana ders çalış boş şeylerle kafanı yorma dedik ama sen de tık yok devam hala saçmalardan seçmelere ne diyeyim kolay gelsinnn fulll devammmm

Kuzeni yalanına inanan arkadaşın için mi yorum yapalım şimdi bilemedim ..

Su olayinizi 6 yasindaki kardesime anlatsam "yok yeaaaa ablaa yemezler "der. Sen gelmis burda zekasi arşa degmis felegin cemberinden on kere gecmis seytani yerinden etmis kadinlara ne yapsin diye soruyorsun. Ne yapsin cocugun evine cicek gondersin. Affetsinn diye yalvarsib az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…